QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 14, 12:21)
vakar buvau "Patiriotuose" Jaunimo teatre tai nelabai sužavėjo, vertinčiau gal 6 balais iš 10
As busiu is tu, kurios irgi nesupranta masinio pamisimo del "Patriotu"

Spektakli isgelbejo tik genialusis R. Kazlas
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint?

Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai
nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.
Senokai maciau si spektakli, nera sviezi prisiminimai, bet likes ispudis kaip apie labai jautru, giliai palietusi regini...

Siulyciau paziureti, tik gal reikalinga atitinkama nuotaika, nes pvz mane, kiek atmintis dar neapgauna, pabaigoje sugraudino...
Vakar ir uzvakar padieniui ziurejau du spektaklius (idomu, kad tiek viename, tiek kitame abu vakarus maciau N.Savicenko ir D. Gavenoni

)
TAigi "Lilijomas" - ejau nusiteikusi skeptiskai, bet pirmas veiksmas visai neblogai suejo

Galvoju, gal visai ir nieko

Bet antroje dalyje veiksmui persikelus i skaistykla, viskas buvo sugadinta

Nu zodziu, sedejau ir galvojau , kada cia baigsis

Vakar ziurejau OKT "Hamleta" (buvau macius pries berods 5 m. ar pan, kai dar tik premjera buvo, siek tiek pasimirse ir buvo idomu palyginti), tai isties uzskaitau, aisku, galima prie tam tikru niuansu kabinetis, bet visumoje scenografija, efektai, netgi bauginanti atmosfera itikina

Tokie butu mano diletantiski teatro myletojos pastebejimai siai dienai (kartais tiesiog truputi patingiu parasyti po spektakliu nuomone, bet siand prisedau
Vidine harmonija ir pilnatve - laimes pagrindas