Mačiau "Baltą drobulę", daug visokybių, šiek tiek psichodelinis, vaidino Dainius Svobonas ir vaidino gerai, man patiko ir siūlau nebijoti, pabandyti.
Nesu ypatinga teatralė, labiau teatro mylėtoja, tad įvairius spektaklius vertinu kaip "žmogus iš gatvės", kaip suprantu, taip ir vertinu
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint?
Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.
Ejau I spektakli, pries tai girdejus nelabai kokius atsiliepimus
Taciau man jis labai patiko
Be to mano mrgstamas yra ir S. Sidlauskas, o Baltojoj drobulej jis irgi vaidino super...
Rekomenduoju, o jus nueikit ir susidarysit savo nuomone
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 22:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint?
Iš tikrųjų tikėjausi kažko labai įspūdingo, tačiau labai nusivyliau. Man buvo sunkokai suprantamas scenos apstatymas, nes vietomis nereikėjo tam tikrų daiktų, jie kliudė akį. Vaidyba... Išskirčiau Svoboną, nes vienintelis suvaidino iki galo gera, visi kiti buvo labai dirbtini. Spektaklis, mano nuomone, iki galo neišjaustas. Ir blogiausias dalykas spektaklyje, tai ekranas su miesto vaizdu. Jis tikrai gadino visą spektaklio įvaizdį. Vis dėlto siūlyčiau nueiti į spektaklį, bet tik tuo atveju, jei skaitėt Škėmos knygą
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 18, 23:03)
Mačiau "Baltą drobulę"
QUOTE(spoorga @ 2013 11 18, 23:23)
Ejau I spektakli, pries tai girdejus nelabai kokius atsiliepimus
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2013 11 19, 08:22)
Iš tikrųjų tikėjausi kažko labai įspūdingo, tačiau labai nusivyliau.
Ačiū už komentarus, padėjot apsispręst, bandysiu eiti
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 14, 12:21)
vakar buvau "Patiriotuose" Jaunimo teatre tai nelabai sužavėjo, vertinčiau gal 6 balais iš 10
visiškai pritariu
---------
norėčiau paklausti atsiliepimų, gal kuri esat buvus "Visomenės prieše" (Vaitkaus) ir "Meistre ir Margaritoj" (Koršunovo)?
Papildyta:
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 05, 12:59)
buvau šeštadienį. Deja, tai buvo pirmas spektaklis, iš kurio išėjau po dviejų veiksmų
Grįžau po "Mėnuo kaimė". Spektaklis gražus, idėja superinė, bet kai kurių aktorių vaidybą, mano nuomone, buvo neįtikinanti visiškai. Žinoma pagrindiniai aktoriai viską suvaidino puikiai, be to buvo nemažai vietų iš kurių galima juoktis. Vertinčiau 7-8 balais, nes man labai pritrūko pabaigos
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2013 11 21, 22:12)
Grįžau po "Mėnuo kaimė"
QUOTE(spoorga @ 2013 11 22, 06:18)
O Patriotai man patiko. Negaliu pridėti žodelio labai, nes šiek tiek erzina pataikavimas publikai bandant prajuokinti, o dar už mūsų sėdėjo vyrukas, kuris ir nuo piršto pakrutinimo kvatotų... Iš tikrųjų buvo iš ko pasijuokti ir aktoriai vaidino puikiai, bet antroj daly kiek perspaustas humoras pasirodė, nenatūralus anglizmų vartojimas.
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 14, 12:21)
vakar buvau "Patiriotuose" Jaunimo teatre tai nelabai sužavėjo, vertinčiau gal 6 balais iš 10
As busiu is tu, kurios irgi nesupranta masinio pamisimo del "Patriotu"
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.
Senokai maciau si spektakli, nera sviezi prisiminimai, bet likes ispudis kaip apie labai jautru, giliai palietusi regini...
Vakar ir uzvakar padieniui ziurejau du spektaklius (idomu, kad tiek viename, tiek kitame abu vakarus maciau N.Savicenko ir D. Gavenoni
TAigi "Lilijomas" - ejau nusiteikusi skeptiskai, bet pirmas veiksmas visai neblogai suejo
Vakar ziurejau OKT "Hamleta" (buvau macius pries berods 5 m. ar pan, kai dar tik premjera buvo, siek tiek pasimirse ir buvo idomu palyginti), tai isties uzskaitau, aisku, galima prie tam tikru niuansu kabinetis, bet visumoje scenografija, efektai, netgi bauginanti atmosfera itikina
Tokie butu mano diletantiski teatro myletojos pastebejimai siai dienai (kartais tiesiog truputi patingiu parasyti po spektakliu nuomone, bet siand prisedau
Gal galima atsiliepimų apie Laimingų žmonių spektaklį KITAIS METAIS, TUO PAČIU LAIKU?