Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Mačiau "Baltą drobulę", daug visokybių, šiek tiek psichodelinis, vaidino Dainius Svobonas ir vaidino gerai, man patiko ir siūlau nebijoti, pabandyti. 4u.gif Nesu ypatinga teatralė, labiau teatro mylėtoja, tad įvairius spektaklius vertinu kaip "žmogus iš gatvės", kaip suprantu, taip ir vertinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint? smile.gif Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.

Ejau I spektakli, pries tai girdejus nelabai kokius atsiliepimus ax.gif Ejau pries tai paskaicius kurini... Bet juk tai ne dramos kurinys ir spektaklis pagal Skemos kurini, todel daug interpretaciju yra.
Taciau man jis labai patiko thumbup.gif
drinks_cheers.gif D.Svobonas man labai patinka thumbup.gif juo nenusivyliau dar nei karto... Ir spektakliai, kuriuose jis vaidina man patiko...
Be to mano mrgstamas yra ir S. Sidlauskas, o Baltojoj drobulej jis irgi vaidino super...
Rekomenduoju, o jus nueikit ir susidarysit savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 22:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint? smile.gif

Iš tikrųjų tikėjausi kažko labai įspūdingo, tačiau labai nusivyliau. Man buvo sunkokai suprantamas scenos apstatymas, nes vietomis nereikėjo tam tikrų daiktų, jie kliudė akį. Vaidyba... Išskirčiau Svoboną, nes vienintelis suvaidino iki galo gera, visi kiti buvo labai dirbtini. Spektaklis, mano nuomone, iki galo neišjaustas. Ir blogiausias dalykas spektaklyje, tai ekranas su miesto vaizdu. Jis tikrai gadino visą spektaklio įvaizdį. Vis dėlto siūlyčiau nueiti į spektaklį, bet tik tuo atveju, jei skaitėt Škėmos knygą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 18, 23:03)
Mačiau "Baltą drobulę"

QUOTE(spoorga @ 2013 11 18, 23:23)
Ejau I spektakli, pries tai girdejus nelabai kokius atsiliepimus ax.gif 

QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2013 11 19, 08:22)
Iš tikrųjų tikėjausi kažko labai įspūdingo, tačiau labai nusivyliau.

Ačiū už komentarus, padėjot apsispręst, bandysiu eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 14, 12:21)
vakar buvau "Patiriotuose" Jaunimo teatre tai nelabai sužavėjo, vertinčiau gal 6 balais iš 10

visiškai pritariu drinks_cheers.gif buvau ir irgi nesupratau to masinio pamišimo dėl šio spektaklio, visai nepatiko.. unsure.gif aš vertinčiau gal 4 iš 10 spektaklį patį, o 10 iš 10 Kazlo vaidybą biggrin.gif tai vidurkis 7 tongue.gif
---------
norėčiau paklausti atsiliepimų, gal kuri esat buvus "Visomenės prieše" (Vaitkaus) ir "Meistre ir Margaritoj" (Koršunovo)? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 05, 12:59)

o pasiklausti noriu apie Nekrošiaus Idiotą, ar buvot, ar patiko?

buvau šeštadienį. Deja, tai buvo pirmas spektaklis, iš kurio išėjau po dviejų veiksmų blush2.gif man labai nepatiko - kliuvo vaidyba, ir aplamai interpretacija.. nežinau, gal tą lėmė prieš tai pažiūrėtas rusų serialas, kur aktoriai tiesiog ne vaidino, bet išgyveno savo vaidmenis.. o režisūroj irgi jokių stebuklų nepamačiau.. gal gera vaidyba ir būtų gelbėjus spektaklį, bet dabar... yra kaip yra... smile.gif o prieš mane eilėj sėdintis vyrukas užmigo jau po maždaug 20 minučių biggrin.gif
Atsakyti
Grįžau po "Mėnuo kaimė". Spektaklis gražus, idėja superinė, bet kai kurių aktorių vaidybą, mano nuomone, buvo neįtikinanti visiškai. Žinoma pagrindiniai aktoriai viską suvaidino puikiai, be to buvo nemažai vietų iš kurių galima juoktis. Vertinčiau 7-8 balais, nes man labai pritrūko pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2013 11 21, 22:12)
Grįžau po "Mėnuo kaimė"

drinks_cheers.gif nepatiko jis ir man, bet ne del aktoriu vaidybos, net nezinau del ko... nepatiko ir tiek schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 11 22, 06:18)
drinks_cheers.gif nepatiko jis ir man, bet ne del aktoriu vaidybos, net nezinau del ko... nepatiko ir tiek  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif nepatiko ir man... Kažkaip viskas taip atvira pasirodė, be intrigos. Tik scenos gražios. Kadangi mums tai buvo ypatingas vakaras, pirmąkart pakilom iš spektaklio po pirmos dalies ir praleidom laiką prasmingiau. Taigi savotiškai smalsu buvo, gal antra dalis viską būtų pataisiusi... Kaip suprantu, be reikalo vis kirbėjo tas smalsumo kirminėlis, nes kiek klausinėjau, susižavėjimo gaidelės neišgirdau.

O „Patriotai“ man patiko. Negaliu pridėti žodelio „labai“, nes šiek tiek erzina pataikavimas publikai bandant prajuokinti, o dar už mūsų sėdėjo vyrukas, kuris ir nuo piršto pakrutinimo kvatotų... Iš tikrųjų buvo iš ko pasijuokti ir aktoriai vaidino puikiai, bet antroj daly kiek perspaustas humoras pasirodė, nenatūralus anglizmų vartojimas.
Atsakyti
QUOTE(Rasa27 @ 2013 11 14, 12:21)
vakar buvau "Patiriotuose" Jaunimo teatre tai nelabai sužavėjo, vertinčiau gal 6 balais iš 10

As busiu is tu, kurios irgi nesupranta masinio pamisimo del "Patriotu" g.gif Spektakli isgelbejo tik genialusis R. Kazlas smile.gif

QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint? smile.gif Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.

Senokai maciau si spektakli, nera sviezi prisiminimai, bet likes ispudis kaip apie labai jautru, giliai palietusi regini... smile.gif Siulyciau paziureti, tik gal reikalinga atitinkama nuotaika, nes pvz mane, kiek atmintis dar neapgauna, pabaigoje sugraudino...

Vakar ir uzvakar padieniui ziurejau du spektaklius (idomu, kad tiek viename, tiek kitame abu vakarus maciau N.Savicenko ir D. Gavenoni biggrin.gif)
TAigi "Lilijomas" - ejau nusiteikusi skeptiskai, bet pirmas veiksmas visai neblogai suejo smile.gif Galvoju, gal visai ir nieko smile.gif Bet antroje dalyje veiksmui persikelus i skaistykla, viskas buvo sugadinta doh.gif Nu zodziu, sedejau ir galvojau , kada cia baigsis smile.gif
Vakar ziurejau OKT "Hamleta" (buvau macius pries berods 5 m. ar pan, kai dar tik premjera buvo, siek tiek pasimirse ir buvo idomu palyginti), tai isties uzskaitau, aisku, galima prie tam tikru niuansu kabinetis, bet visumoje scenografija, efektai, netgi bauginanti atmosfera itikina smile.gif
Tokie butu mano diletantiski teatro myletojos pastebejimai siai dienai (kartais tiesiog truputi patingiu parasyti po spektakliu nuomone, bet siand prisedau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų ėjau į New Yorką, žiūrėjau intymios grupės erelis pasirodymą. OMG. Vos atkentėjau ir tai tik todėl, kad vyrui buvo visai įdomu. Viskas priminė kaimo vestuves prieš 20 metų, tiek tie juokeliai, tiek tos dainos, tiek pats pastatymas. Nerekomenduoju.
Atsakyti
Gal galima atsiliepimų apie Laimingų žmonių spektaklį KITAIS METAIS, TUO PAČIU LAIKU? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
sakykit ką galit pasiūlyt kur nueit,į kokį spektaklį nueit su 14mete dukra Vilniuje. Šiemet pageidauna panelė švenčių proga į kokį spektaklį gerą nueit,o aš net neįsivaizduoju,kas,kur kaip ir kada...pasiūla tokia didelė.
Atsakyti