Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

žiūrėjau "Vertėją" Vilniaus kameriniame teatre. atrodė prieš einant, ir ką gi čia dar parodys emigracijos tema, juk viskas jau išrodyta. bet patiko, visai įdomus pateikimas. vaidyba įtikinanti. vyrui tai trukmė labiausiai patiko (1,5 val.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2013 11 21, 21:31)
visiškai pritariu drinks_cheers.gif buvau ir irgi nesupratau to masinio pamišimo dėl šio spektaklio ( Patriotai), visai nepatiko..  unsure.gif aš vertinčiau gal 4 iš 10 spektaklį patį, o 10 iš 10 Kazlo vaidybą biggrin.gif tai vidurkis 7 tongue.gif

Ir aš pridėsiu savo minusą. Silpna pjesė, iš kurios Vaitkus pabandė kažką išspausti.
---------
QUOTE(blackkiss @ 2013 11 21, 21:31)
norėčiau paklausti atsiliepimų, gal kuri esat buvus "Visomenės prieše" (Vaitkaus) ir "Meistre ir Margaritoj" (Koršunovo)? smile.gif

Rekomenduočiau... Man abu patiko. "Visuomenės priešas" paprastesnis,tačiau labai išradingai pastatytas; "Meistras ir Margarita" - sunkesnis.
Atsakyti
Kas neregėjo, pažiūrėkite O. Koršunovo "Miranda", šiandien mačiau, labai patiko. Spektaklis savotiškas, bet išties vertas dėmesio.

Nepamenu ar rašiau, bet dar vienas perlas - "Paskutinė Krepo juosta". Būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 12 04, 00:16)
Kas neregėjo, pažiūrėkite O. Koršunovo "Miranda", šiandien mačiau, labai patiko. Spektaklis savotiškas, bet išties vertas dėmesio.

Man irgi patiko.
Po spektaklio eina dvi merginos šalia. Viena klausia: "Na, kaip?", o kita: "Palauk, negaliu kalbėti. Turiu pagalvot, kas čia buvo." thumbup.gif
Atsakyti
Ką manote apie "Madagaskarą"? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2013 11 18, 21:12)
Būtų įdomu išgirsti Jūsų įžvalgas apie "Baltą drobulę". O gal kas ir daugiau galėtų pasidalint? smile.gif Vis mąstau - eit ar neit. Nelabai gerų atsiliepimų apie šį spektaklį girdėjau. Bijau, kad smarkiai nedatempia iki Škėmos kūrinio ir nelabai perteikia tą fantastišką škėmišką dvasią.

DATEMPIA, patikekit biggrin.gif Man kol kas per gyvenimą iš visų pamatytų spektaklių pats geriausias kos tik galėtų būti, ir netikiu kad spektaklis apskritai galėtų būti gersnis nei šis. smile.gif Abi su drauge buvom "apšalusios" kaip patiko. thumbup.gif
Buvo Kaunas atvažiavęs į Vilnių gastrolių.
Po spektaklio išėjom ir girdėjom kaip prieš mus eidama pagyvenusi pora (irgi išėjo iš to pat spektaklo, pasibaigus) sakė: "Ech, kaip nusibodo. Atkentėjom..."
Nu mes tai buvom nustebę kai išgirdom šitą frazę, nes tikrai nerealus spektaklis, ne tik pagrindiniai veikėjai, Škėmiška atmosfera, tema, bet ir background'as, kaip kad pvz Virginia Woolf, ir kiti "numirėliai", na tikrai įsiminė ilgam.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 13, 11:32)
Man taip pat patinka N. Narmontaitė, tad gerą įspūdį paliko ir kiti spektakliai, kuriuose ji vaidina: "Meistriškumo pamoka", "Selavy", "Kapinių klubas", "Palaukit, kieno čia gyvenimas".  4u.gif

As tai ne tik kad laaabai nemegstu Normanataites, bet dar ir ziurejau su ja spektakli jaunimo teatre "Palaukit, kieno cia gyvenimas?", neisivaizduojat kaip nepatiko... Man jau daug idomiau butu kaime bulves ravet biggrin.gif
O ten, spektaklio tema - kaip seima skiriasi, nesutaria, riejasi vis laika, ir visa tai stebi paauglys,ju sunus, kuris, aisku, irgi nervuojasi.. Mama dauzo lekstes (tiesiogine prasme ant scenos dauze), man pasirode suprantamas tik isterikams.. Atsiprasau uz tokia griezta nuomone 4u.gif
Nu ziauru... JAu geriau tuos uz spektakli toki Šū...ą išleistus pinigus bomžam atiduot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvuogė.: 04 gruodžio 2013 - 22:20
QUOTE(alyvuogė. @ 2013 12 04, 22:28)
As tai ne tik kad laaabai nemegstu Normanataites, bet dar ir ziurejau su ja spektakli jaunimo teatre "Palaukit, kieno cia gyvenimas?", neisivaizduojat kaip nepatiko... Man jau daug idomiau butu kaime bulves ravet  biggrin.gif ..

įdomiai. po šito spektaklio likau sužavėta N. Narmontaite kaip aktore. žiauriai įtikinantis jos vaidmuo tam spektaklyje.
Atsakyti

! 
prašau skelbimus skelbti skelbimų lentoje, šioje temoje pardavimai ir pirkimai neleistini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 07 gruodžio 2013 - 22:06
QUOTE(alyvuogė. @ 2013 12 04, 23:28)
...dar ir ziurejau su ja spektakli jaunimo teatre "Palaukit, kieno cia gyvenimas?", neisivaizduojat kaip nepatiko...(...)O ten, spektaklio tema - kaip seima skiriasi, nesutaria, riejasi vis laika, ir visa tai stebi paauglys,ju sunus, kuris, aisku, irgi nervuojasi..

Jūs kažką supainiojot... "Palaukit, kieno čia gyvenimas" - VMT spektaklis apie eutanaziją.
Dėl Narmontaitės - drinks_cheers.gif . Vienintelis spektaklis , kuriame ji daugmaž patiko - "Meistriškumo pamokos".
Atsakyti
Rekomenduoju Kauno kamerinio teatre pažiūrėti „Tiesa“ 4u.gif Prisijuokėm iki ašarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 12 08, 16:32)
Rekomenduoju Kauno kamerinio teatre pažiūrėti „Tiesa“ 4u.gif Prisijuokėm iki ašarų smile.gif

Aš siūlyčiau į kamerinį teatrą apskritai neiti, nes bent jau man (ir žinau, kad ne tik man), ten tokia slogi atmosfera tvyro... Keli tie patys aktoriai verda savo sultyse, jokio jauno kraujo. Dar labai nepatinka jų propaguojamas formatas - įtrauktų žiūrovą į veiksmą. Daug mieliau Kaune renkamės dramos, muzikinį arba mažąjį teatrus.
Dramos teatre verta pažiūrėti "Baltą drobulę" - nors kai kurie jūsų atsiliepimai ne itin geri, bet, mano nuomone, iš ne taip seniai pasirodžiusių spektaklių šis vertas labai gero įvertinimo. Įdomi scenografija, gera vaidyba, gerai perteikta kūrinio idėja. Jokio "falšo".
"Jeruzalė", kaip minėta, ne taip "skaniai" susižiūri. Vis dėlto, spektaklis gana lengvai suprantamas, paprastai atvaizduotas visuomenės degradavimas.
Prasčiausias paskutiniu metu matytas spektaklis - "Laimingi". Tokio paviršutiniškumu "vimdančio" ir hiperbolizuotai suromatizuoto spektakliu nesu mačiusi...
O šiaip kol kas iš matytų spektaklių verčiausi dėmesio - Koršunovo "Katedra" ir Jurašo "Balta drobulė" (beje, abu spektakliai patiko ir mano vyrui, kuris, šiaip labiau yra linkęs žiūrėti komedijas).
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie spektakli "Hamletas mirė. Gravitacijos nėra"?
Atsakyti
Vakar per "LRT Kultūros" kanalą mačiau Nekrošiaus "Hamleto" (su Mamontovu) pastatymą, nufilmuotą Valstybiniame dramos teatre. Nustebino, kad spektaklius galima pamatyti ir per mūsų TV. Aišku, efektas ir pojūčiai ne tie, bet vis tiek buvo smagu pažiūrėti, nes jaučiuosi labai pasiilgusi teatro. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 gruodžio 2013 - 18:35