Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Kaunietėms ar prijaučiančions Kauno teatrams! bigsmile.gif

Ar yra mačiusių Kauno mažajame teatre spektaklius „Laisvoji pora“, „Rezervatas“? Norime pirkti dovaną porai, bet baugoka neturint jokių atsiliepimų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 10 gruodžio 2013 - 15:20
O kokie atsiliepimai butu apie spektaklius intriguojančią komediją "BRENDŽIO TRIMS" arba absurdo komediją suaugusiesiems "ATĖJAU, PAMAČIAU, NEGALĖJAU"
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 11, 17:16)
O kokie atsiliepimai butu apie  absurdo komediją suaugusiesiems "ATĖJAU, PAMAČIAU, NEGALĖJAU"

Man labai patiko thumbup.gif puiki vaidyba thumbup.gif Zinoma,as jau 100kartu esu perklausius diska su V.V.Landsbergio ''Rudnosiuko'' istorijom,tai ir spektaklis man buvo labai mielas.
Jei nepatinka Landsbergio kuryba ar neturit humoro jausmo,tai neikit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 12 11, 16:16)
O kokie atsiliepimai butu apie spektaklius intriguojančią komediją "BRENDŽIO TRIMS" arba absurdo komediją suaugusiesiems "ATĖJAU, PAMAČIAU, NEGALĖJAU"

"Brendžio trims" - tikrai labai smagi komedija. Teko šį savaitgalį žiūrėti. Perfrazavus populiarų posakį, "subalansuotas moterims, bet tinka ir vyrams". Šiaip spektaklis labiau orientuotas į moterišką publiką, bet, matėsi, kad ir vyrams smagu buvo. Tiesa, spektaklis rodomas įdomioje salėje (tokioje netradicinėje, panašiai kaip "Nautilus klube"), bet, ačiū Dievui, padavėjos nezuja aplink stalus, nesigirdi virtuvės garsų. Įspūdžiai iš spektaklio - tik geriausi smile.gif
Atsakyti
Naujas Adolfo Večerskio režisuotas ir iki ašarų juokingas spektaklis ("Domino teatras"). Aprašymą ir repertuarą rasite čia: http://www.lankykis....-bus-sunku-1062
Labai patiko, tikrai juokiausi iki ašarų, rekomenduoju visiems smile.gif Bilietus žmonės labai graibsto... tik paskelbia apie spektaklį pora dienų ir nebėra... ypatingai prieš šventes.. bet pora bilietų vistiek pavyko įsigyti ir pamatyti spektaklį smile.gif Nors gal čia tik Vilniuje taip, kituose miestuose gal bus lengviau su bilietais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peg @ 2013 12 21, 22:13)
Naujas Adolfo Večerskio režisuotas ir iki ašarų juokingas spektaklis ("Domino teatras"). Aprašymą ir repertuarą rasite čia: http://www.lankykis....-bus-sunku-1062
Labai patiko, tikrai juokiausi iki ašarų, rekomenduoju visiems smile.gif Bilietus žmonės labai graibsto... tik paskelbia apie spektaklį pora dienų ir nebėra... ypatingai prieš šventes.. bet pora bilietų vistiek pavyko įsigyti ir pamatyti spektaklį smile.gif Nors gal čia tik Vilniuje taip, kituose miestuose gal bus lengviau su bilietais smile.gif

O man šitas spektaklis "tusčias", nesakau, kad nepatiko,tiesiog per daug ištemptas, pabaiga nesąmoninga, buvo iš ko pasijuokti.
Bet tikrai nėra tas apie kurį pasakyčiau, kad labai geras spektaklis. Eilinis spektaklis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 01 06, 19:33)
O man šitas spektaklis "tusčias", nesakau, kad nepatiko,tiesiog per daug ištemptas, pabaiga nesąmoninga, buvo iš ko pasijuokti.
Bet tikrai nėra tas apie kurį pasakyčiau, kad labai geras spektaklis. Eilinis spektaklis ir tiek smile.gif

Itariu,kaip ''Daktaras'' drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal žinote iki kokio amziaus vaikams i Operos ir baleto teatra nemokama? ta prasme ant keliu laikyti?
Atsakyti
Noriu klausti nuomonės apie Masalskio "Nuolankioji" - teatro psl. yra gerų atsiliepimų, temoje irgi radau vieną gerą atsiliepimą, kaip ir esu jau apsisprendusi eiti, skaitau dabar kūrinį, bet įdomu būtų išgirsti daugiau nuomonių, kas esate matę. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Nežinau ar tinkamoje temoje rašau, tačiau nepastebėjau atskiros temos pardavimams. ...
Jei nepataikiau į tinkamą temą, tai informuokite ir perkelsiu.

i 
Tikrai, kad nepataikėte į temą, skelbimams yra naudojama Skelbimų lenta, o Skelbimų lentoje yra ir atskira tema apie parduodamus, dovanojamus bilietus, kvietimus štai čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=955168
Atsakyti
Buvau premjeriniame "Kruvinos vestuves" Mazajame teatre, na, jei trumpai: vidutiniskas, so so, nei pakerejo, nei labai nuvyle, man kliuvo pernelyg teatraliski tonai, nors mintis kaip ir kabinanti, taciau i sarasa "must see" tikrai netraukciau ...
Atsakyti
Neseniai buvau Simukausko ir Orlausko komedijoje "Traukinys",
nuviliantis spektaklis-komedija, tik primine kaip pasiilgau tikro teatro smile.gif

Vyresni zmones juokesi, ir nemamazai...
bet man kelios situacijos buvo girdetos is seniau, kitos nuspejamos... ir patiems komikams-aktoriams kazko truko, atrode nesistenge visai, gale sitacijos visiskai iseidavo is personazo,
na saleje puse kedziu buvo tuscios, gal tai imponavo...
Atsakyti