QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 07, 07:44)
Nu tai ilgai laiko, sakyčiau

laistymą irgi norėjau pasidaryt, bet pernai apėjau senukus ir sodo prekes kai kurias, bet žarnos su skylutėmis pirkti tai ir neradau
Kiek mes ieškojom tų laistymo žarnų, tai pačios geriausios kainos yra laistymo juostos Aqua Traxx. Aš jau daug kartų apie ją rašiau (jau ta firma man turės juostos ritę nemokamai duot už reklamą

). Metras lito nekainuoja, o visos kitos žarnos, tai vistiek apie pora litų ir daugiau traukia. Ir jau ta juosta man keturis metus gyvena šiltnamyje ir per žiem, ir vasarą.
QUOTE(ilja @ 2012 04 07, 12:00)
MV pernai pakeltas lysves padarė iš nuo rekontrukcijos likusių plastikinių dailylenčių bei metalinės armatūros. Žiūrėsim kaip šįkart laikys, nes medinės po 2 metus pas mus atlaikė, su lentom kaip ir normaliai, bet kuoliukai supuvo.
Pas mus kuoliukai "nepriklausomi". Mačiau kiti būna daro kuoliukus kampuose lysvių (iš vidaus) prišriūbuoja, pas mus tai tik įkalti keli kuoliukai palei lentas per visą ilgį, todėl, kai kuoliukas nupūna, pūvėką lauk, o šalia kitą įkalam į žemę.
QUOTE(diasaja @ 2012 04 07, 16:09)
O vasarą reikia laistyti? Labai perdžiūva žemė? labai gundausi bent vieną pakeltą lysvę pasidaryti.
Man siaurose lysvėse tai labai perdžiūsta žemė. Aš tai siūlyčiau platesnes daryt, gal min. 70 cm