Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Apklausa: Darže auginsiu: (165 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 04 10, 17:16)
Daug jų šiemet sakiau darže sodinsiu, jūsų čia prisiskaičius  thumbup.gif ax.gif

Galite šiltnamyje sėti arba lauke, juk dar pats laikas - pati tik dabar kai kuriuos sėju rolleyes.gif
Atsakyti
Aisku apie tuos bazilikus. Tai gal ir zemes jiems reikia skirtingos, nes jau supykus siandien nauju seklu nusipirkau. Einu ieskot info.
Tie paprastieji jau per plastaka aukscio, o likusieji arba ant sono gula, arba plika akim nesimato blush2.gif
Atsakyti
as savo geliu loveli su svogunais-bazilikais -krapais isnesiau trumpam i lauka pasigrudinti, tai nudege mano bazilikai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2012 04 10, 18:53)
sveikos!
uzduosiu klausima, kuris turbut jau melejona kartu buvo kartotas, kokios firmos ir kur perkat seklas? norejau pirkt "Nojaus seklas", bet prisiskaiciau blogu atsiliepimu, tad noras dingo sad.gif
kokie atsiliepimai apie e-seklas? 4u.gif
skubu!!! aciu 4u.gif

Man labiausiai patinka Bejo Zaden sėklos.
Atsakyti
o gal kas zinot kada visciukus jau pirkt? norim paaugint per vasara...
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 11, 08:56)

Jiems šilumos reikia.. mes dar neperkam.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 11, 09:56)

Palaukit kada žolė lauke bus normali ir šilta.
Atsakyti
Ziurint kokias salygas turit laikyti. Vistiek koki menesi reikia augintuvej ar siaip po lempa palaikyt, jei pirksit vienadienius. Vistiek kazkur jie ir paauge naktim gyvens, ar tai sandeliuke, ar tvartuke. Galima atitvert kampa ir pakabint lempa.
Atsakyti
sveikos..
na o man aktuali tema: ka sukultivavus pirmiausiai reikia seti i dirva g.gif kaip pasiskaiciau, tai galima bus seti zirnius, bet kitas klausimas: kokia veisle, kad butu ir skanus ir uzsaldzius nesausi ir aisku gerai deretu??? gal galit pasidalinti patirtimi?
pernai isaugo tokie nususe, zemaugiai, dabar jau ju nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 11, 10:01)
Jiems šilumos reikia.. mes dar neperkam.

o kada pirksit mazdaug? As galvoju namie dezej laikyt kokia savaite ar dvi o paskui tvartuky kaime. Tai vat galvoju kada jau pirkt kad nereiktu perdaug ju ten sildyt?
Atsakyti
Jei dar kam reikia rabarbarų, Kaune galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2012 04 11, 15:47)
Jei dar kam reikia rabarbarų, Kaune galiu pasidalinti.

man reikia vilniuj....arba ukmergej..
Atsakyti