Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 30, 16:27)
gal Daivulytės? bigsmile.gif

g.gif blush2.gif Gal... Mano fėja atsiliepk ploja.gif
Atsakyti
atsiliepiu atsiliepiu smile.gif mano cia darbas blush2.gif
smagu kad patinka 4u.gif
ir dar klausimelis ar apyrankes dydi pataikiau? nes jau tiek dilemu jis sukele smile.gif sava ranka kai ryyyskiai per plona, tai sunku tiksliai numatuot
va tik tokia foto namie likus, labai jau greit pabaigus sitas darbelis pastan iskeliavo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 30 balandžio 2012 - 19:34
QUOTE(LeeLu @ 2012 04 30, 20:18)
atsiliepiu atsiliepiu smile.gif mano cia darbas  blush2.gif
smagu kad patinka  4u.gif
ir dar klausimelis ar apyrankes dydi pataikiau? nes jau tiek dilemu jis sukele smile.gif sava ranka kai ryyyskiai per plona, tai sunku tiksliai numatuot

Viskas tinka idealiai wub.gif

Ačiūūū, dovanėlė tikrai puiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 30, 20:29)
Viskas tinka idealiai wub.gif

Ačiūūū, dovanėlė tikrai puiki  wub.gif

niu ir labai puiku thumbup.gif
Atsakyti
atvirai sakau,pradėjau galvoti kaip siųsti paguodos dovanelę verysad.gif
Atsakyti

mmergyte, na nesijaudink tu taip - man regis, kad dažnai taip būna, kad savo pačios darytas darbelis nublanksta lyginant su visais kitais (man irgi taip yra - kažkaip kitų mergaičių daryti ir įspūdingiau, ir gražiau, ir įdomiau atrodo smile.gif). Tokie mes jau lietuviai, kuklūs ir savikritiški. Tiesiog noriu pasakyt, kad leisk pirma savo mergaitei dovaną gauti ir nesikrimsk be reikalo smile.gif. Viskas bus gerai, nes kai pasižiūriu, visų darbeliai be galo šaunūs ir su malonumu juos turėčiau savo papuošalų dėžutėje.
Atsakyti
negaliu,dabar jau tikrai pradėjau taip nervintis kad negaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Visu dovaneles super , siandien vakare ir as sudesiu nuotraukytes.
Gavau jau siuntinuka thumbup.gif
Atsakyti
man rodos laukia antra dovanėlių banga biggrin.gif ar daug liko negavusių? bigsmile.gif
Atsakyti
aš negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2012 05 03, 09:10)
aš negavau  unsure.gif

bet turbūt gausi biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat dar negavau,bet savo jau išsiunčiau,tik kaip matau mano mergytes dovana dar nepasiekė. Truputį vėlavau išsiųsti,lb atsiprašau,bet dovanėlė mergaitę turi pasiekti šiandien arba ryt.
Atsakyti