Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Labai grazi dovana smile.gif
Atsakyti
Taniuta, mmergyte - liuks dovana. Ypač man patiko riešinės... Aš kai megzti visai nemoku, tai tokios dovanos, ach kaip nuostabu....
Atsakyti
Tiesa, atsiprašau savo fėjos. Aš nuo ketvirtadienio ne namuose, tad nežinau ar gavau dovanėlę ar nea. Tad prašau negalvoti, kad nerodau dovanėlės ax.gif Noriu namo, noriu pas sūnų verysad.gif
Atsakyti
Fantastiškas sapnas kažką aplankė wub.gif
Atsakyti
taniuta,man gali ir oranžinį siųsti priimsiu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 29, 12:30)
taniuta,man gali ir oranžinį siųsti priimsiu  laugh.gif  laugh.gif

O anketoj buvo parašyta,kad nemėgsti ryškių spalvų tongue.gif jei dar kada tave ištrauksiu tuomet tai jau tikrai laikykis lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 29, 14:29)
O anketoj buvo parašyta,kad nemėgsti ryškių spalvų  tongue.gif jei dar kada tave ištrauksiu tuomet tai jau tikrai laikykis  lotuliukas.gif  cool.gif

priklauso nuo ryškumo ir pačios spalvos,oranžinė natūraliai jau ryškoka,o pvz paimk rožinę ryškiai,gi alergija prasidės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 29, 16:21)
priklauso nuo ryškumo ir pačios spalvos,oranžinė natūraliai jau ryškoka,o pvz paimk rožinę ryškiai,gi alergija prasidės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai mes tau prie tos ryškiai rožinės ir vaistų nuo alergijos pridėsim lotuliukas.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 29, 18:23)
Tai mes tau prie tos ryškiai rožinės ir vaistų nuo alergijos pridėsim  lotuliukas.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

nepagydoma schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
labą rytą, merginos smile.gif dovanėlės viena už kitą gražesnės..
labai džiugu, kad ir aš savosios mergaitės nenuvyliau.. rolleyes.gif
aš jau irgi laukiu, kad ta paštininkė į svečius užsuks smile.gif
Atsakyti
Laba grazu sauleta ryta smile.gif
Kokiu cia groziu uzderejo smile.gif as jauciu kad negavusiu mergyciu vietoj tai pasto skyrius atakuociau biggrin.gif niugi jei ne siandien tai po to jau tik treciadieni, daug laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 04 30, 10:06)
Laba grazu sauleta ryta smile.gif
Kokiu cia groziu uzderejo smile.gif as jauciu kad negavusiu mergyciu vietoj tai pasto skyrius atakuociau biggrin.gif niugi jei ne siandien tai po to jau tik treciadieni, daug laukt smile.gif

Labas rytas,

Baigiu tvarkutis reikalus Vilniuje ir lekiu namo wub.gif Gal rasiu kokią dėželę namuose ax.gif
Mano mašiniukas praėjo TA clap.gif alc.gif ploja.gif sokiai.gif
Atsakyti