Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

QUOTE(sauluutte @ 2012 04 30, 07:49)
labą rytą, merginos smile.gif dovanėlės viena už kitą gražesnės..
labai džiugu, kad ir aš savosios mergaitės nenuvyliau..  rolleyes.gif

sauluutte, ne tas žodis nenuvylei! Kaip tik va sėdžiu su juodu kostiumėliu ir tavo dovanėle pasipuošusi. Nerealus akcentas, ir komplimentu prisiklausiau...

Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 30, 10:10)
Labas rytas,

Baigiu tvarkutis reikalus Vilniuje ir lekiu namo  wub.gif Gal rasiu kokią dėželę namuose  ax.gif
Mano mašiniukas praėjo TA  clap.gif  alc.gif  ploja.gif  sokiai.gif

ui kaip smagu kai su masinukais viskas ok buna smile.gif keliauk keliauk namo, pats tas oras su seimyna bt kieme o ne darbe tupet smile.gif
Atsakyti
Gaaaaavauuuuuu assa.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif
Papildyta:
O buvo viskas taip, grįžtu namo, kol saulė dar nenusileido.... Ogi žiūriu, prie lovos vokas guli lens.gif
user posted image
Pasismailinau nagus ir praplėšiau voką. O ten..... wub.gif
Dėžutė user posted image
user posted image
Jazau, kaip seniai tokių siurprizų neturėjau lotuliukas.gif Smalsauju toliau user posted image
Dėžutėje randu laiškelį ir maišelį ax.gif ax.gif
user posted image
Laukite tęsinio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Taigi dėžutėje.... šiltas laiškelis ir pasakiško grožio rinkinukas wub.gif
user posted image

Susigraudinau iš išskydau, matyt todėl nuotraukos suplaukusios cray.gif cray.gif biggrin.gif
Ačiū, Nelika aciuks.gif Labai gražu. Labai patinkauser posted image
Papildyta:
Dar, priėjau prie išvados, kad pakuoti dovanų nemoku doh.gif Fantazijos toj srity pas mane nulis, ir kitą kartą teks pasitempt didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 30, 09:10)

Mano mašiniukas praėjo TA  clap.gif  alc.gif  ploja.gif  sokiai.gif

O mano pagedo kaip tik doh.gif Baisuma dry.gif Kažkur žarnelė kažkokia matomai trūko, o kur- nesimato.
Atsakyti
Grozis wub.gif
Atsakyti
trakiuos iš čia,nes mano dovana tai nežinau..10 kartų paprastesnė nei jūsiškės verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 30, 12:50)
trakiuos iš čia,nes mano dovana tai nežinau..10 kartų paprastesnė nei jūsiškės  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

mergyt, nereikia gi tokios savikritikos. Kartais darbelio grozis ir patikimas gludi butent paprastume mirksiukas.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*, džiugu kad patiko smile.gif. Tiesą sakant kažkaip labai man apyrankės dydį nėjo atitaikyt - išpradžių padariau lyg ir per mažą, paskui lyg ir perdidelę, tai įdomu ar tinka, ar vis tik nepataikiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelika: 30 balandžio 2012 - 12:33
QUOTE(nelika @ 2012 04 30, 12:32)
Žvaigždėta*, džiugu kad patiko blush2.gif . Tiesą sakant kažkaip labai man apyrankės dydį nėjo atitaikyt - išpradžių padariau lyg ir per mažą, paskui lyg ir perdidelę, tai įdomu ar tinka, ar vis tik nepataikiau?

Gera apyrankė smile.gif Kaip tik wub.gif Man patinka, kai arčiau rankos yra.

Dabar turėsiu kuo per klasės susitikimą pasipuošti, o tai vis laužiau galvą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 30, 11:50)
trakiuos iš čia,nes mano dovana tai nežinau..10 kartų paprastesnė nei jūsiškės  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

friends.gif
Kažkaip man atrodo, kad pergyveni tu anksčiau laiko. Man dažnai kitų darbai geresni atrodo. Ne tu viena tokia savikitiška 4u.gif
Neliūdėk, liūte mirksiukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif yess.gif Gavau !!!!!
Tiesa, noriu pasakyti, kad laiškas nuo vyro lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Atsigavau jau lotuliukas.gif Vaikas pusvalandį vaikščiojo iš paskos ir klausė kodėl aš juokiuosi blush2.gif Visų pirma iš fėjos laiškelis sukėlė laimės šypseną, o antra pati dovana thumbup.gif Jums čia laiškelio neskaitysiu tik pasakysiu, kad ji visiškai teisi ir žmogus su fantazija thumbup.gif Išrutuliojo viską taip, kad neturiu prie ko prikibti- dovanėlė tikrai pavasarinė. Jei kam kils klausimų pasakysiu kodėl tongue.gif
Taigi pradedam:
Radau štai tokį vokelį:
user posted image
Plešiam, drąskom ir ištraukiam štai toookią krūvą maišelių:
user posted image
O tada... tada.... Pavasaris atėjo ir prasidėjo wub.gif clap.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Ir dar ne viskas:
user posted image
Vis dar sunku patikėti, kad tai man ir, kad dėl manęs tiek vargo ir stengėsi wub.gif blush2.gif Dovana tobula, ir atitinkanti mano skonį 271 procentu thumbup.gif Kas mano fėja tiksliai negaliu pasakyti, bandysiu spėti - LeeLu??? Tai tu? Atsiprašau jei klystu blush2.gif
Ai, tiesa dar apie kažkokius kelis darbelio trūkumus laiškelyje buvo rašyta irnesakyk.gif Na pablūdo žmogus ar ka? irnesakyk.gif g.gif Nei ieškosiu , nei man jų reikia - sorry tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Super... wub.gif
Atsakyti
gal Daivulytės? bigsmile.gif
Atsakyti
Jau koks kruopštumas visų darbelių wub.gif wub.gif Labai gražūs visi, labai labai didis.gif
Atsakyti