Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Žvaigždėta*, ateis sventes ir suzinosi kas, kam ir ka sunglasses2.gif

mmergyte, neviska tu zinai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 11 13, 22:08)

mmergyte, neviska tu zinai  nono.gif

nežinau ką gaminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
megalol.gif
Atsakyti
verysad.gif aš visiškoj nevilty...jau išmokau savo mergytės anketą mintinai, bet...naudos iš to kaip iš ožio pieno.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 lapkričio 2012 - 22:21
QUOTE(sapnelyte @ 2012 11 22, 14:07)
verysad.gif aš visiškoj nevilty...jau išmokau savo mergytės anketą mintinai, bet...naudos iš to kaip iš ožio pieno.....

Neliudek mirksiukas.gif Jei tavo mergaite jau dalyvavo dovanu swape, paziurek, ka gavo dovanu, ar buvo patenkinta+ paziurek jos darytu papuosalu galerija, ten tikrai bus kokiu nors papuosalu, kuriuos ji dare sau. Padaryk ka nors panasaus, is patinkanciu jai akmeneliu kokios nors idomios formos, papildyk graziom ir idomiom detalem, uzsiegimais. Idomus ipakavimas ir vualia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 lapkričio 2012 - 22:21
QUOTE(Enigm@ @ 2012 11 22, 20:22)
Neliudek mirksiukas.gif  Jei tavo mergaite jau dalyvavo dovanu swape, paziurek, ka gavo dovanu, ar buvo patenkinta+ paziurek jos darytu papuosalu galerija, ten tikrai bus kokiu nors papuosalu, kuriuos ji dare sau. Padaryk ka nors panasaus, is patinkanciu jai akmeneliu kokios nors idomios formos, papildyk graziom ir idomiom detalem, uzsiegimais. Idomus ipakavimas ir vualia mirksiukas.gif

aš tundra tik dabar išsiaiškinau kaippažiūrėti kitų merginų galerijas blush2.gif doh.gif ale žinokit jau turiu idėją, mano vyrui taip netikėtai šovė tokia geniali mintis, kad negaliu atsidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 11 23, 00:05)
aš tundra tik dabar išsiaiškinau kaippažiūrėti kitų merginų galerijas blush2.gif  doh.gif ale žinokit jau turiu idėją, mano vyrui taip netikėtai šovė tokia geniali mintis, kad negaliu atsidžiaugt biggrin.gif

Padekok savo vyrui ir eik miegoti, rytas uz vakara protingesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
na merginos,laikas nenumaldomai lekia,kaip sekasi darbuotis,kodėl taip tylu čia? ax.gif
Atsakyti
merginoooooooooooooooos biggrin.gif kur jūs dingot visos?tiesa,siūlau pradėti kas turės dovanėles siųsti nuo kokios 15dienos,nes kažko pradėjo strigti paštas unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 02, 23:18)
merginoooooooooooooooos biggrin.gif  kur jūs dingot visos?tiesa,siūlau pradėti kas turės dovanėles siųsti nuo kokios 15dienos,nes kažko pradėjo strigti paštas unsure.gif  unsure.gif

iš kur tokios žinios? pas mus veikia kuo puikiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 12 03, 11:43)
iš kur tokios žinios? pas mus veikia kuo puikiausiai biggrin.gif

pašte darbuotojos sakė,kad jau prasideda dovanų siuntimo bumas..o ir pati jei sulaukdavau per dvi dienas siuntinio šiuo metu laukiu jau ir 4 dienas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 03, 12:28)
pašte darbuotojos sakė,kad jau prasideda dovanų siuntimo bumas..o ir pati jei sulaukdavau per dvi dienas siuntinio šiuo metu laukiu jau ir 4 dienas blink.gif  doh.gif

būtent dabar ir yra didysis bumas, o prieš kalėdas jis jau būna nurimęs-uošviai pašte dirba tai informuoja bigsmile.gif
Atsakyti