mmergyte, neviska tu zinai
Žvaigždėta*, ateis sventes ir suzinosi kas, kam ir ka
QUOTE(sapnelyte @ 2012 11 22, 14:07)
Neliudek
QUOTE(Enigm@ @ 2012 11 22, 20:22)
Neliudek
Jei tavo mergaite jau dalyvavo dovanu swape, paziurek, ka gavo dovanu, ar buvo patenkinta+ paziurek jos darytu papuosalu galerija, ten tikrai bus kokiu nors papuosalu, kuriuos ji dare sau. Padaryk ka nors panasaus, is patinkanciu jai akmeneliu kokios nors idomios formos, papildyk graziom ir idomiom detalem, uzsiegimais. Idomus ipakavimas ir vualia 
aš tundra tik dabar išsiaiškinau kaippažiūrėti kitų merginų galerijas
QUOTE(sapnelyte @ 2012 11 23, 00:05)
aš tundra tik dabar išsiaiškinau kaippažiūrėti kitų merginų galerijas
ale žinokit jau turiu idėją, mano vyrui taip netikėtai šovė tokia geniali mintis, kad negaliu atsidžiaugt 
Padekok savo vyrui ir eik miegoti, rytas uz vakara protingesnis
na merginos,laikas nenumaldomai lekia,kaip sekasi darbuotis,kodėl taip tylu čia?
merginoooooooooooooooos
kur jūs dingot visos?tiesa,siūlau pradėti kas turės dovanėles siųsti nuo kokios 15dienos,nes kažko pradėjo strigti paštas
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 02, 23:18)
merginoooooooooooooooos
kur jūs dingot visos?tiesa,siūlau pradėti kas turės dovanėles siųsti nuo kokios 15dienos,nes kažko pradėjo strigti paštas

iš kur tokios žinios? pas mus veikia kuo puikiausiai
QUOTE(sapnelyte @ 2012 12 03, 11:43)
pašte darbuotojos sakė,kad jau prasideda dovanų siuntimo bumas..o ir pati jei sulaukdavau per dvi dienas siuntinio šiuo metu laukiu jau ir 4 dienas
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 03, 12:28)
pašte darbuotojos sakė,kad jau prasideda dovanų siuntimo bumas..o ir pati jei sulaukdavau per dvi dienas siuntinio šiuo metu laukiu jau ir 4 dienas

būtent dabar ir yra didysis bumas, o prieš kalėdas jis jau būna nurimęs-uošviai pašte dirba tai informuoja