Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

QUOTE(mmergyte @ 2012 12 15, 13:14)
manau tiks mirksiukas.gif

Negali žinot rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos,adresai jau jūsų dėžutėse 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

O aš sulaužysiu šiokias tokias taisykles ir padarysiu taip kaip aš noriu tongue.gif Tikiuosi mano mergytė liks patenkinta blush2.gif Argumentai bus gavus dovaną tongue.gif

Atsakyti
Sveikos,
Ziuriu, jau siusti susiruoset dovaneles, o as dar nebaigiau savosios verysad.gif Neuztenka man paroj valandu, jau dvi savaites sedziu iki 5-6 val, vakar isvis iki 6.20 dariau. Siandien isvis neisiu miegoti doh.gif Ir imk tu man ir sugalvok tokia dovana doh.gif O jau ketvirtadieni tikrai reikes issiusti, jauciu, kad ne tik sianakt, bet ir iki ketvirtadienio vakaro neuzmigsiu unsure.gif
Atsakyti
merginos,aš iš karto užtarsiu Enigm@,mielai ir savo sdovanos sulauksiupo švenčių..dabar argumentuosiu,pas msu ruošiamasi skelbti ekstremalią padėtį dėl pūgos,ir bijau,kad iki pašto bus problema nusigauti.. unsure.gif žinoma tikiuosi,kad nebus,bet visoms linkiu supratingumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 17, 23:57)
merginos,aš iš karto užtarsiu Enigm@,mielai ir savo sdovanos sulauksiupo švenčių..dabar argumentuosiu,pas msu ruošiamasi skelbti ekstremalią padėtį dėl pūgos,ir bijau,kad iki pašto bus problema nusigauti.. unsure.gif  žinoma tikiuosi,kad nebus,bet visoms linkiu supratingumo 4u.gif

Sutinku wink.gif Jei aš sugebėsiu susitvarkyti su darbais , nors ir dirbu 6 dienas per savaite po 10,5 val, bet gal pavyks kuo greičiau išsiųsti smile.gif Tikiuosi šią savaitę. Mano mergytė ga ir greitai gaus dovaną blush2.gif
Atsakyti
man reikai tik supakuoti dovanėlę, nu bet kaip reiks paštą pasiekti tai nežinau, tikiuosi iki ketvirtadienio sniegas apsistos ir kelius pravalys... aš nepyksiu jei dovana atkeliaus po švenčių, nes kai tokia žiema tai nieko keisto
Atsakyti
4u.gif Aš irgi nepyksiu jei gausiu dovanėlę po Kalėdų
P.s. aš savo jau išsiunčiau
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2012 12 18, 10:46)
4u.gif Aš irgi nepyksiu jei gausiu dovanėlę po Kalėdų
P.s. aš savo jau išsiunčiau

Na ir greituole bigsmile.gif

As va visa nakti po kavos dirbau, po 6 val. ryto atjungiau kompa, nes pradejo strigt kazkas, dabar nuo darbelio ilsiuosi truputi, eisiu virykle valyti, sausainius kepti, nes vaikai prase, vakariene ruosti, dukra paguldyti pietu miego.. kada vel prisesiu prie darbelio nzn doh.gif jei tik nakti vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 12 18, 11:09)
Na ir greituole bigsmile.gif

As va visa nakti po kavos dirbau, po 6 val. ryto atjungiau kompa, nes pradejo strigt kazkas, dabar nuo darbelio ilsiuosi truputi, eisiu virykle valyti, sausainius kepti, nes vaikai prase, vakariene ruosti, dukra  paguldyti pietu miego.. kada vel prisesiu prie darbelio nzn doh.gif  jei tik nakti vel doh.gif

vargšiukė, aš tai kėliausi prieš 6 val.kad kelią iki plento atkasti,nes reikėjo vyresnėlę išleisti į mokyklą, vyras į darbą išvažiavo, dabar žiūriu per langą kad keliuko vėl nesimato, vakare vėl galėsiu eiti kasti, nes kitaip mb neįvažiuos į keimą, o palikti mašiną už puskilometrio nesinori, o be to ryte gali ir nerasti, nes kai pagrindinį kelią nuvalo tai šalia sniego kalnai būna.....žodžiu papliurpiau ne į temą, nepykit
Atsakyti
Mmergyte, nuosirdziausi sveikinimai tau Gimtadienio proga!!!
happybday.gif alc.gif

user posted image
Atsakyti
mmergyte Tau dėkoja lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti