Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

esu pikta pikta sad.gif

laukiau akmenėlių,kad pabaigti darbelį,atėjo,o jie nevinodo dydžio verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir nebežinau ką daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 11, 10:49)
esu pikta pikta sad.gif

laukiau akmenėlių,kad pabaigti darbelį,atėjo,o jie nevinodo dydžio  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir nebežinau ką daryti sad.gif

nesinervink-pažvelk į tai paprasčiau, sako asimetrija madinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 12 11, 11:07)
nesinervink-pažvelk į tai paprasčiau, sako asimetrija madinga mirksiukas.gif  4u.gif

na žinai,jei dėčiau tuos akemukus į auskarus,tai viena ausi sbūtų ties petimi,kita savo vietoj,manau niekas to nenorėtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 11, 11:49)
esu pikta pikta sad.gif

laukiau akmenėlių,kad pabaigti darbelį,atėjo,o jie nevinodo dydžio  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir nebežinau ką daryti sad.gif

Ooooo, žinotum kokia bėda su akmenais ir detalėm mano kaime, vakar lygiai taip pat rymojau už galvos susiėmus, nors dovanas padariau, bet oi bijau bijau, kad nepatikti gali....
Atsakyti
tikrai nežinau ką daryti,buvau mieste,neradau ko reikėjo..nei vieną dalį ardyt nei ką.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 11, 14:35)
tikrai nežinau ką daryti,buvau mieste,neradau ko reikėjo..nei vieną dalį ardyt nei ką.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O ką ten meistrauji g.gif Gal nelabai baisi ta simetrija gaunas? g.gif Man patinka, kai nėra ideliai lygu viskas, toks išskirtinumas tada jaučiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 12 11, 16:23)
O ką ten meistrauji g.gif Gal nelabai baisi ta simetrija gaunas? g.gif Man patinka, kai nėra ideliai lygu viskas, toks išskirtinumas tada jaučiasi wub.gif

man per stipriai,todėl daryti kitam tokio darbo irgi negaliu sad.gif ir dabar esu tokioj depresijoj kad rodos visai kitą darbą teks daryti,nežinau grynai ką daryti sad.gif
Atsakyti
Laukiu adresų :

Nota,Daivulyte,Rebeke

merginso artėja siuntimo diena,ar visos turit dovannėles? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 15, 00:58)

merginso artėja siuntimo diena,ar visos turit dovannėles? bigsmile.gif

nu turiu nu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 12 15, 12:06)
nu turiu nu unsure.gif

nu gerai nu lotuliukas.gif