Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

sveikos 4u.gif graži dovanėlė, aš dar neturiu ką rodyt, o mano mergytė kaip matau pagal siuntos nr ir dar negavo dovanos, paštas irgi vėžliauja g.gif
Atsakyti
sveikos,atnešu nuotraukas,kažkas nutikę fotoaparatui sad.gif tai viskas ką buvo galima išspausti verysad.gif

dovanėle esu be galo patenkinta,puošnių turėjau daug visokių,o va tokių ne ir labai norėjau,mano noras išpildytas 100% 4u.gif ačiū,Žvaigždėtai 4u.gif

pradedam...atidarau dėžutę smile.gif

user posted image

dėžutėj trys paketėliai wub.gif

user posted image

žalia arbata... wub.gif

pirmojoj dėžutėj wub.gif shamballa apyrankė,labai jos norėjau wub.gif

user posted image

antrame maišely wub.gif tai ko prašiau ko norėjau.. wub.gif labai mylimi papuošaliukai,net į dėžutę nebededu nes ištisai puošiuosi biggrin.gif

user posted image

ir viskas kartu smile.gif

user posted image

dar kartą ačiū,žvaigždėtai 4u.gif atsiprašau,kad užtrukau su nuotraukėlėm ir savo dovanėle 4u.gif

photobucketas tap grybauja,kad net neduoda mažinti foto,todėl atleiskit sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 08 sausio 2013 - 11:37
Prašau biggrin.gif

Aš šiandien su radikalu vargau ilgokai, kol foto įkėliau doh.gif Ten tiek reklamų privarė, kad neįmanoma nieko paspaust, tuoj žaidimus visokius meta. Košmaras kažkoks mad.gif mad.gif
Atsakyti
Atvelku ryškias nuotraukas biggrin.gif
user posted image

user posted image
Vo cool.gif
Atsakyti
mmergyte aš tau až parašiau skubu lb...parašyk aki tik galėsi
Atsakyti
va pagaliau žoniškos nuotraukos wub.gif 4u.gif ačiū dar kartą wub.gif

sapnelyt,atrašiau 4u.gif
Atsakyti
mmergyt ačiū
Atsakyti
mano dovanėlė irgi iškaliavusi,jergau kaip bijau kad nenuviltų unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*, grazi tavo daryta dovanele wub.gif Sakyk, o kur galima rasti kaip tokias apyrankes pinti? Ieskojau, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
gavau wub.gif apstos snigt gal prašviesės nufotkinsiu, nu lb lb lb lb faina wub.gif aš laiminga. ačiū
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 01 09, 21:31)
Žvaigždėta*, grazi tavo daryta dovanele wub.gif  Sakyk, o kur galima rasti kaip tokias apyrankes pinti? Ieskojau, bet neradau blush2.gif

Pražiūrėjau žinutę doh.gif Vis per tuos vaikščiojimus telefone doh.gif

Pažiūrėsiu vėliau kokią nuorodą protingesnę, aš dariau be schemų jokių, anksčiau bandžiau makrame apyrankes pint, tai dabar be vargo ir nupyniau be schemos smile.gif
Papildyta:
radau neblogą
http://www.magic-bea...bracelets/1902/
o šiaip tai bandyt reikia. tiesa, kad būtų lengviau aš darau taip, ant vienos virvutės galo mazgą užrišu. ir tą su mazgu visada per apačią kišu. taip nesusipainioja. nes jei sumaišai, nebesigauna, kreivaliojasi. tai va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 01 12, 18:57)
Pražiūrėjau žinutę doh.gif Vis per tuos vaikščiojimus telefone doh.gif

aciuks.gif pabandysiu, kai laiko daugiau atsiras doh.gif
Atsakyti