Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

atsiprašau, kad tik dabar nuotraukytes sukeliu, bet turėjau bėdų. Žodžiu...buvo taip, gavau dėžutę
atidariau ir matau
user posted image
laaaaabai fainas, ranka rašytas laiškas, kuris paglostė širdelę. žirim toliau:
user posted image
va kiek gėrio-dietai amen blush2.gif

o gražiausia, svarbiausia va kas, tik foto kokybė nekokia,atsiprašau už tai:
user posted image
user posted image

pagaliau pavyko sukelti nuotraukas, nes kokią valandą pravargau
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,

Negaliu įkelti nuotraukų, nes kaip jau kažkada minėjau mano kompas visiškai mirė... Gal tuomet paprašysiu savo fėjos, kad parodytų smile.gif
Mano dovana dar neišsiūsta, dėl tam tikrų priežaščių. Labai norėčiau, kad mano mergaitė atsilieptų į mmergytės žinutes. Nenoriu savo dovanėlės siųsti bet kaip, kad paskui būtų gautas nekokybiškas daiktas smile.gif
Atsakyti
Nu va keliu nuotraukas smile.gif , komplektukas iš auskarų,žiedo ir sagės
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Rebeke, manau tu mano fėja wub.gif Ačiū! Dovana atitinka mano skonį 100 proc smile.gif
Tikrai atsiprašau už tai, kad nuotraukos nesukeltos wink.gif
Atsakyti
nuostabi dovana wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2013 01 15, 11:08)
Nu va keliu nuotraukas  smile.gif , komplektukas iš auskarų,žiedo ir sagės

Wow wub.gif Labai gražu wub.gif Labai wub.gif
Atsakyti
merginos,tai gavusių kiek?

mmergyte
*NoTa*
rebeke
sapnelyte

kas dar?

o kiek išsiuntusiųjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 01 15, 10:32)
o kiek išsiuntusiųjų? g.gif

Aš vis dar neišsiuntus sad.gif Laukiu ir tikiuosi....
Jei taip, tai lauksiu kol mano kolegė važiuos iki vietos ir nuvež. Paštu tikrai negaliu siųsti... sad.gif Man būtų gaila darbo, įdėtos meilės ir laiko jei mergaitė gautų š... sad.gif blush2.gif
Atsakyti
nota,tavo mergytė dingusi g.gif
Atsakyti
Merginos! Siūlau kitokį swap, mes mainomės grožio priemonėmis, nesenai susikūrėme vedami idėjos ir del to, kad pritrūko vietos forume, štai čia
http://swapbox.webs.com/ smile.gif
Atsakyti
MERGINOS,KAS DAROSI? doh.gif doh.gif VĖLUOJAT,TAI BENT PARAŠYKIT,DABAR UŽSIKIMŠUSI MANO DĖŽUTĖ doh.gif ŠIEK TIEK ĮNEŠKIT AIŠKUMO IR NUOŠIRDUMO,VISOS TURBŪT MIELAI PALAUKTŲ,JEI NESTOVĖTŲ TOKIA TYLA.... 4u.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau , as dar neissiunciau dovanelės verysad.gif , vakar man baigesi sesija, isislaikiau paskutini egzamina, tai jau turesiu bent iki pasto nueiti, siandien tikrai issiunciu blush2.gif Atleiskit man rolleyes.gif
Atsakyti