Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Mmergyte su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
isanksto labai atsiprasau savo mergaites, nes nespejau issiuti savo dovaneles, tai galesiu padaryti tik sausio 5 d, pabandysiu kaip nors kompensuoti savo uztrukima.

Smagiu, linksmu, gausiu, siltu ir turtingu Sv, Kaledu ir Naujuju Metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 23 gruodžio 2012 - 18:56
merginos,mažiau stresuojam mirksiukas.gif visoms gražių švenčių,tikiu,kad po švenčių susitiksim visos su dovanėlėm wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
esu laiminga,labai labai laiminga wub.gif wub.gif wub.gif gavau dovanėlę.. wub.gif wub.gif mano norai išpildyti visu 100% wub.gif wub.gif wub.gif nuotraukytės vėliau,nes staiga sutemo ir nebeišeina nufotografuoti gražiau... doh.gif

aš atsiprašau savo mergaitės dėl neišsiųstos dovanėlės blush2.gif bet artimiausiu metu išsiųsiu wink.gif
Atsakyti
Gavau ir aš wub.gif Labai gražus darbas, mano spalvos wub.gif thumbup.gif
Mano elementai nusėdo, tad kraunu smile.gif Nuotraukos tikrai bus! Ir manau žinau, kads mano mergytė smile.gif
Mano dovana irgi dar neįšsiusta smile.gif Sorry blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praejusiom sventem newyear.gif
As irgi dar neissiunciau dovanele, bet jau supakuota guli, pirmadieni tikrai issiusiu, tad irgi atsiprasau savo mergaites ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visas!!!!! newyear.gif 000054.gif

Buvau šiandien pašte, Senis Šaltis man ten dovaną buvo palikęs santa2.gif 000552.gif
Ačiū, Enigm@i, Senio Šalčio pagalbininkei.Dovana labai patiko biggrin.gif .Ryt,poryt bus nuotraukos smile.gif
Atsakyti
O, yra dovanų gavusių bigsmile.gif O aš kažkaip temą pražiūrėjus buvau, galvojau tyla čia...
Aš irgi šiandien dovaną gavau, tik iš kito swapo biggrin.gif Nu bet džiaugsmas kaip bebūtų wub.gif wub.gif

Laukiu nuotraukų ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais metais visas! newyear.gif

Rebeke, is kur istraukei, kad as tau dovana dariau? blink.gif

Merginos, gavusios iki Naujuju dovanas, kur nuotraukos?? Juk idomu kas ka gavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 01 03, 13:54)
Juk idomu kas ka gavo blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bus tos foto neskubinkit vėžlių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš labai atsiprašau savo mergytės, bet dovanėlę išsiunčiau tik šiandien blush2.gif , vakar pašto viršininkė buvo totaliai girta dargi brendžio butelį sudaužė kai nuvažiavau į paštą doh.gif
Atsakyti