Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

aš pvz dariau labai ilgai..tikrai..daug visokių dvejonių kilo..jau buvau ir padarius galima sakyti,kai viską išardžiau ir padariau visiškai kitokį darbelį unsure.gif verysad.gif ir dabar bijau,kad nebūčiau suklydusi..tikrai daug širdies įdėjau..nes labai bijojau dėl tos mergaitės skonio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 22, 13:12)
aš pvz dariau labai ilgai..tikrai..daug visokių dvejonių kilo..jau buvau ir padarius galima sakyti,kai viską išardžiau ir padariau visiškai kitokį darbelį unsure.gif  verysad.gif  ir dabar bijau,kad nebūčiau suklydusi..tikrai daug širdies įdėjau..nes labai bijojau dėl tos mergaitės skonio verysad.gif

Aš taip pat. Gal mano darbas ir kuklus, paprastas, nieko naujo, bet dariau būtent JAI ax.gif tarkim aš norėčiau tokio darbo ir manau jis tikrai gražiai gavosi. Na kukli aš ir ką dabar ? g.gif cool.gif Iš tikrųjų labai labai jaudinuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 22, 13:16)
Aš taip pat. Gal mano darbas ir kuklus, paprastas, nieko naujo, bet dariau būtent JAI  ax.gif tarkim aš norėčiau tokio darbo ir manau jis tikrai gražiai gavosi. Na kukli aš ir ką dabar ?  g.gif  cool.gif  Iš tikrųjų labai labai jaudinuosi  blush2.gif

mano draugės labai išgyrė darbelį,nėra jis ten kažkoks turbūt,kad gatvėj atsisuktų žmonės pasižiūrėti,bet užtat su visa meile ax.gif wub.gif
Atsakyti
Jezau, merginos ivarysit man kompleksa tongue.gif . As prisipazinsiu - panasiai kaip mmergyte - perdariau savo pradine ideja. Tikrai labai labai stengiausi, bet na nesu as ten profesionale, rankdarbiauju tik retkarciaias - vis kazka pasidarau sau, artimiesiems ar draugams dovanu. Po jusu kalbu apie darbelio neiprastuma net susinepatoginau g.gif. Nu nera jis neiprastas...... Nu va, pasejot manyje abejoniu daugybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O jei mano mergaitei nepatiks?
Atsakyti
QUOTE(nelika @ 2012 04 22, 14:02)
O jei mano mergaitei nepatiks?

Na jei mano mergaitei nepatiks, tai ji gaus pylos lotuliukas.gif Na ką jau dabar g.gif Aš stengiausi ir būtent tokį sapna susapnavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 22, 12:49)
LeeLu, bet tas neįdomus taip ne kaip nuskambėjo. Juk tas grožis taip subjektyvu... Man ar jai gražu, o tu gal nei nesusidomėtum  blush2.gif  Širdies tai daug įdedam  blush2.gif

nu tikrai nieko nenorejau izeist ar pan. tik norejau pastebet, kad kartais tas kilpuciu grazumas per daug sureiksminamas.
Taip, grozis subjektyvu, bet tam ir yra anketos, kad bent siokias tokias gaires apie mergaites grozio supratima tureti smile.gif o kai jas turi, tai manau ir pataikyt pasidaro lengviau smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Šiurpinat viena kitą? biggrin.gif

Aš labai nepergyvenu. Stengiaus daryti pagal anketą. Pačiai patinka wub.gif Nešiočiau ax.gif Tai gal patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 22, 14:53)
biggrin.gif Šiurpinat viena kitą? biggrin.gif

Aš labai nepergyvenu. Stengiaus daryti pagal anketą. Pačiai patinka wub.gif Nešiočiau ax.gif Tai gal patiks rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakai šiurpinam g.gif

Man irgi patinka, o manau tai svarbiausia. Taipogi tikiuosi, kad ir mano mergytei patiks drinks_cheers.gif Bet vistiek jaudinuosi ir bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 22, 13:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sakai šiurpinam  g.gif

Man irgi patinka, o manau tai svarbiausia. Taipogi tikiuosi, kad ir mano mergytei patiks drinks_cheers.gif Bet vistiek jaudinuosi ir bijau  doh.gif

O ką? Bene komplimentais žarstotės? biggrin.gif
Tai ir svarbiausiai, kad pačiai patinka. Va jei pačiai atrodytų bjauru, tada jau daug prastesnė situacija būtų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na tikėkimės,kad šis swapas bus gražus,jaukus be pykčių ir be karvių,kurios vagia darbelius cool.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 22, 15:07)
O ką? Bene komplimentais žarstotės? biggrin.gif

Na lyg nesibaram tongue.gif Išsakom nuomones tik 4u.gif

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 22, 16:03)
na tikėkimės,kad šis swapas bus gražus,jaukus be pykčių ir be karvių,kurios vagia darbelius  cool.gif  verysad.gif

Na ką gi darysi, karvės lieka karvėmis doh.gif O iš klaidų mes mokysimės mirksiukas.gif
Atsakyti
kaži kada praplyš dovanų maišelis biggrin.gif g.gif
Atsakyti