maniškė dovanėlė jau irgi keliauja 
nelika, nepanikuok
nieko baisaus nenutiks, jei keliom dienom vėliau išsiųsi..

nelika, nepanikuok

QUOTE(rebeke @ 2012 04 26, 09:38)
Kalėdų senis buvo

nelika,akmenėlių swape pagal sąrašą pažiūrėk kas eina prieš tavo mergaitę,ir paklausk gal kas turi adresiuką,nemanau kad kuri išduos

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 26, 11:31)
nelika,akmenėlių swape pagal sąrašą pažiūrėk kas eina prieš tavo mergaitę,ir paklausk gal kas turi adresiuką,nemanau kad kuri išduos 

Aš jau prisidaviau

aš manau,jei kažkuri neparašė adreso tai ji ir žino kad neparašė

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 26, 11:37)
Aš ne adreso, o vardo pavardės neparašiau per skubėjimus

O tas bjaurybe pastas nepriima be asmens rekvizitu nors tu ka ... Nu bet dabar jau viskas ok 
Papildyta:
Nu ką tik paštą bjaurybe išvadinau.... Prisipažinsiu, klydau! popietinis paštas valdo!!!!!!!!!
Jei!!!!!!!!!!
:
Fotoreportažas vakare, kai turėsiu fotoparatą, BET mano nuostabioji fėja (neišduosiu kas tokia iki vakaro nuotraukų
) tu nuostabi!
Ačiū ačiū ačiū! Man neišpasakytai patiko, aš sužavėta, nustebinta, ir be galo patenkinta. Sėdžiu darbe išsišiepus ir dirbt negaliu. Ir kolegos nesupranta kas man darosi:lotuliukas: 
Puiki, saulėta ir begalo miela pavasario dovana!

Papildyta:
Nu ką tik paštą bjaurybe išvadinau.... Prisipažinsiu, klydau! popietinis paštas valdo!!!!!!!!!

Jei!!!!!!!!!!

Fotoreportažas vakare, kai turėsiu fotoparatą, BET mano nuostabioji fėja (neišduosiu kas tokia iki vakaro nuotraukų

Puiki, saulėta ir begalo miela pavasario dovana!

Visų pirma, noriu pasakyti, kad fotografijoj esu gana silpna, ir mano nuotraukos tikrai nesugeba perteikti visą papuošalo grožį, dėl ko savo fėjos labai atsiprašau...
Pradžioje viskas buvo taip:

Atidarius lauknešėlį, viduje buvo rasta.....

Ir rasta buvo šiltas ir mielas laiškas nuo mano nepaprastosios fėjos ir labai labai dailus, mano spalvų, mano skonio, mano mėgstamų akmenėlių, be galo kruopščiai ir kokybiškai atliktas darbelis!

Ir mano pavasario fėja, mergina, kurios darbeliais aš visada žavėjausi ir kurią man pasisekė ištraukti, yra......Sauluutte!
Ačiū tau didelis! Man išties be galo patiko.

Pradžioje viskas buvo taip:

Atidarius lauknešėlį, viduje buvo rasta.....

Ir rasta buvo šiltas ir mielas laiškas nuo mano nepaprastosios fėjos ir labai labai dailus, mano spalvų, mano skonio, mano mėgstamų akmenėlių, be galo kruopščiai ir kokybiškai atliktas darbelis!

Ir mano pavasario fėja, mergina, kurios darbeliais aš visada žavėjausi ir kurią man pasisekė ištraukti, yra......Sauluutte!

Ačiū tau didelis! Man išties be galo patiko.

Jėzusmarija kaip gražu