Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

As tai nezinau ka daryt...Mano dovanele supakuota nuo savaitgalio guli. Bet jei pasakysiu kame problema, paaiskes kieno as feja sad.gif Mozaika.... Auuuu.....
Atsakyti
maniškė dovanėlė jau irgi keliauja smile.gif
nelika, nepanikuok smile.gif nieko baisaus nenutiks, jei keliom dienom vėliau išsiųsi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bandau aplinkiniais keliais isspręsti savo klausimą ir be Mozaikos smile.gif. Paziuresim kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2012 04 26, 09:38)
biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Siandien labai puiki diena biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
spekit kodel -thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif  wub.gif

Kalėdų senis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
nelika,akmenėlių swape pagal sąrašą pažiūrėk kas eina prieš tavo mergaitę,ir paklausk gal kas turi adresiuką,nemanau kad kuri išduos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 26, 11:31)
nelika,akmenėlių swape pagal sąrašą pažiūrėk kas eina prieš tavo mergaitę,ir paklausk gal kas turi adresiuką,nemanau kad kuri išduos 4u.gif

Aš jau prisidaviau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
aš manau,jei kažkuri neparašė adreso tai ji ir žino kad neparašė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 26, 11:37)
aš  manau,jei kažkuri neparašė adreso tai ji ir žino kad neparašė lotuliukas.gif

Aš ne adreso, o vardo pavardės neparašiau per skubėjimus biggrin.gif
Atsakyti
O tas bjaurybe pastas nepriima be asmens rekvizitu nors tu ka ... Nu bet dabar jau viskas ok thumbup.gif
Papildyta:
Nu ką tik paštą bjaurybe išvadinau.... Prisipažinsiu, klydau! popietinis paštas valdo!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif

Jei!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif :
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Fotoreportažas vakare, kai turėsiu fotoparatą, BET mano nuostabioji fėja (neišduosiu kas tokia iki vakaro nuotraukų ax.gif ) tu nuostabi! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū ačiū ačiū! Man neišpasakytai patiko, aš sužavėta, nustebinta, ir be galo patenkinta. Sėdžiu darbe išsišiepus ir dirbt negaliu. Ir kolegos nesupranta kas man darosi:lotuliukas: lotuliukas.gif

Puiki, saulėta ir begalo miela pavasario dovana!
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif Smalsu, bliamba rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 26 balandžio 2012 - 13:36
Visų pirma, noriu pasakyti, kad fotografijoj esu gana silpna, ir mano nuotraukos tikrai nesugeba perteikti visą papuošalo grožį, dėl ko savo fėjos labai atsiprašau... ax.gif

Pradžioje viskas buvo taip:
user posted image

Atidarius lauknešėlį, viduje buvo rasta.....
user posted image

Ir rasta buvo šiltas ir mielas laiškas nuo mano nepaprastosios fėjos ir labai labai dailus, mano spalvų, mano skonio, mano mėgstamų akmenėlių, be galo kruopščiai ir kokybiškai atliktas darbelis!
user posted image

Ir mano pavasario fėja, mergina, kurios darbeliais aš visada žavėjausi ir kurią man pasisekė ištraukti, yra......Sauluutte! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ačiū tau didelis! Man išties be galo patiko. wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jėzusmarija kaip gražu wub.gif
Atsakyti