Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų swapas...

Labas 4u.gif

ir aš gavau wub.gif wub.gif wub.gif esu be galo laiminga ir patenkinta,bet laai neturiu laiko reikšti emocijas pažadu arba naktį arba ryte sukelti viską ir pilnai išsireikšti lotuliukas.gif

nuo pradžių galvojau,kad tas žmogus gali mane gauti...ir jei aš neklystų labai smagu biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip žadėjau tai ir ateinu...kas kad vėlai... biggrin.gif

kaip atėjau taip išeinu,nebesuprantu kaip sumažinti foto photobucket'e doh.gif verysad.gif grįšiu ryt 4u.gif t.y šiandien tik vėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 28, 01:57)
Kaip žadėjau tai ir ateinu...kas kad vėlai... biggrin.gif

kaip atėjau taip išeinu,nebesuprantu kaip sumažinti foto photobucket'e  doh.gif  verysad.gif  grįšiu ryt  4u.gif  t.y šiandien tik vėliau biggrin.gif

Mmergyte, netampyk nervų ką gun_bandana.gif gun_bandana.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Ateinu ir as smile.gif
niugi toki nuostabu sauleta ryta atkeliavo dar nuostabesne dovanele smile.gif
Pradziai buvo laiskelis:
user posted image
Jame buvo du maiseliai:
user posted image
Viename ju nuostabaus grozio ir kruopstumo peyoty rastu verta vasarine apyranke wub.gif (apie kokia senai galvojau kad reiktu pabandyt, bet vis nepasiruosdavau smile.gif o dabar ir nebereiks ruostis smile.gif )
user posted image
O kitame puikus pakabuko/auskariuku komplektelis
user posted image
Atgalinis adresas isdavikas smile.gif nors ir be jo, pagal darbeliu stiliu zinau kad Aciu Rebekei uz nuostabias dovaneles ir dar grazesni pavasari 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 28 balandžio 2012 - 09:21
Nu jau kaip man tas pavasaris patinka...... Nuostabios dovaneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 04 28, 09:44)
Mmergyte, netampyk nervų ką  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

labas rytas  4u.gif

nu neina,deda arklines foto cry.gif cry.gif cry.gif eisiu dar perfotografuoti darbelį dienos šviesoj cool.gif esu po bulviasodžio be rankų... doh.gif bandysiu vėliau kelti 4u.gif
Atsakyti
Leelu labai tikiuosi, kad nenuvyliau smile.gif
Ar apyrankes dydi atitaikiau?
Atsakyti
Rebeke, tikrai nenuvylei smile.gif o del apyrankes tai jei ant plikos rankos, tai kokiu centimetru noretus mazesnes, bet jei ant golfuko tai bus pats tas smile.gif
O siaip tai dovanele tai labai super smile.gif
Atsakyti
užsupuoju savo nuovargio paveiktą zuikiuką ir eisiu ieškot kur kelti,kad nebūtų arklinės foto biggrin.gif
Atsakyti
bandom... biggrin.gif

Taigi vakar nebuvau namie,tačiau ik įžengus į laiptinę kaimynė pasitiko su tokia dėžute..kaip matot nemaža,ale pakėlus supratau lengvoka lotuliukas.gif

user posted image

ant dėžutės raštas matytas g.gif skubam,plešiam... lotuliukas.gif

user posted image

kaip pastebėjot turiu padėjėją,kuris įisitikinęs,kad čia jam dovana nuo kalėdų senelio lotuliukas.gif laiškelis bigsmile.gif

user posted image

nukėlus laiškelį,mus pasitiko tikras pavasaris wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 balandžio 2012 - 22:01
pavydit? bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image

intriguoja... rolleyes.gif

supratus,kad nuotraukų nepavyks sumažinti ir įkelti pasigirti,nusprendžiau ryte perfotografuoti dovanėles,kad jos atrodytų kuo gražiau wub.gif

pakuojam juoduliuką,o teeeen bigsmile.gif bigsmile.gif neturėjau,norėjau,turiu tongue.gif tongue.gif labai kruopštus darbelis wub.gif

user posted image

na ką,pakuojam toliau... wub.gif šitas darbelis mane nokautavo wub.gif kruopštumas,dailumas,kuklumas.. wub.gif jau žinau kuo puošiuosi,po savaitės vakarieniaudama su grįžusiu iš mokymų,vyru wub.gif

user posted image

user posted image

nuotraukos neperteikia,nė pusės dovanėlių grožio schmoll.gif
manau,kad turėčiau dėkoti Taniutai wub.gif pataikyta tobulai, nudžiuginta nerealiai,pavasaris širdyje wub.gif ačiū tau,brangioji oro_buckis.gif esu be galo dėkinga ir laiminga 4u.gif
Papildyta:
neteiskite manęs dėl nuotraukų dydžių,pati nesuprantu jų blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 balandžio 2012 - 22:06
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 28, 22:42)
ant dėžutės raštas matytas g.gif  skubam,plešiam... lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif Aš net tėčio adresą užrašiau,o žiopla rašto tai nedaėjo pakeisti doh.gif

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 28, 23:03)
nuotraukos neperteikia,nė pusės dovanėlių grožio schmoll.gif 
manau,kad turėčiau dėkoti Taniutai wub.gif  pataikyta tobulai, nudžiuginta nerealiai,pavasaris širdyje wub.gif  ačiū tau,brangioji oro_buckis.gif  esu be galo dėkinga ir laiminga 4u.gif

neteiskite manęs dėl nuotraukų dydžių,pati nesuprantu jų blink.gif  doh.gif

Na netikėtai atėjo vasara, tai su riešinėm pavėlavau doh.gif blush2.gif Na bet gi bus progos jomis pasipuošti mirksiukas.gif
Papuošalo aš tau norėjau ryškesnio rožinio tokio, bet pabijojau, kad bus per ryšku. O tada susapnavau šitą.
O jei labai jau rimtai, labai daug minčių, abejonių, klausimų man šis swapas pasėjo... ištraukus tave, nuliūdau, kojas pakirto. Tikrai maniau, kad nieko tau negalėsiu padaryti, nes tiesiog nežinau ką TAU daryti. Mozaiką apipyliau krūva klausimų, tiesa atsakymų mažokai gavau cool.gif gun_bandana.gif Na, o galutiniam rezultate, gavosi kas gavosi ax.gif
Atsakyti