mes ir kaip tik šiuo metu renkam savo mažyliui kėdutę, nes jau išaugo, linkstam link maxi cosi rodi, nes visos kėdutės nuo gimimo buvo šios firmos ir buvom labai patenkinti, savaitgalį važiuosim išbandyti ir galutinai apsispręsti kokią rinktis, o su savo maxi cosi priori jau atsisveikinsim

o jus ne per mazi didesniai kedutei

QUOTE(wilike @ 2009 07 29, 12:19)
manau ne, mano vyrukas jau visus 18 kg sveria ir ūgis jo nemažas

QUOTE(ariadnė @ 2009 07 29, 13:23)
manau ne, mano vyrukas jau visus 18 kg sveria ir ūgis jo nemažas
ir kėdutė jau jam per siaura petukai sunkiai betelpa, juolab kaip tik ruošiamės tolesnei kelionei
manau jau pats laikas keisti 

tikrai kad drutas vyras

QUOTE(kristal @ 2009 06 15, 08:54)
Maxi Cozy tikrai verta demesio - minksta, patogi, tik nelabai tiks stambesniam vaikuciui, bei, jei neklystu jos sonines apsaugos nekyla kartu su galvytes apsaugele (keliant ja, kai auga vaikutis).
Nelabai supratau apie kokias šonines apsaugas kalba eina, bet vaikiukui augant, ir keliant tą viršutinę dalį, ji kyla su visom apsaugom. Šoninės apsaugos, ties petukasi taip pat reguliuojasi plotis. Naudojam Maxi cosi Rody XP jau trys metai, bet kažkaip kaip nė kart nekeičiau (nesaiurinau ar neplatinau tų kėdutės šonų

Dabar jau ir mažajam dairaus kėdutės, ir vėl ieškosiu Maxi Cosi Rody XP. Per tris metus, aišku, gal yra dar kokių naujovių papildomų, bet mums visai gana ir tų, kuriuos jau siūlė prieš tris metus

Ir kai dar su didžiuoju rinkdamiesi kėdutes "darėm primierkas", tai maxi cosi pasirodė minkščiausia.
Visada už chicco galvą guldydavau, bet kai teko tas didesniąsias kėdutes pamatuot, pasirodė keista, akd ten tik medžiaga ant plastmasės užtempta- kieta, graco ir kieta pasirodė.... Na o mokėt virš 1000 litų širdis neleido, tai apei tų minštumą nelabai galiu pasisakyt

o aš neapsisprendžiu. merginai 2,5 metukų, ir nors ji labai smulki, su striuke į chicco 9-18 kėdute nebetilps. jau pernai tokia susispaudus sėdėdavo. pasiūlykit, ar pirkti 15-36 kg kėdutę (sveriam mes tai tik 12 kg), ar 9-36?
siulyciau tada nuo 9 kg, nebent ausktesne ji. Nes ten labiau ne pagal svori reik ziuret, o pagal ugi
Geriau tikrai nueikit ir matuokites

Norejau paklausti ar kas nors turejote ar turite paukstinta kedute vaikui vezti automobiliu, kazkas panasaus kaip Graco paukstinta kedute, http://www.new.karol...=...&path=76_80.
Kokie atsiliepimai.
Kokie atsiliepimai.

QUOTE(nykshtuke @ 2009 08 18, 16:01)
o aš neapsisprendžiu. merginai 2,5 metukų, ir nors ji labai smulki, su striuke į chicco 9-18 kėdute nebetilps. jau pernai tokia susispaudus sėdėdavo. pasiūlykit, ar pirkti 15-36 kg kėdutę (sveriam mes tai tik 12 kg), ar 9-36?
Mes turim BBC Iseos Neo, jau mums darosi ankstoka nusipirkom siandien Maxi Cosi Rodi XR, nes matavomes ir tas 9-36 kg, bet jos siauresnes nei musu turima, tik aukstesnes gal siek tiek. Todel geriausiai pasiimk mergyte ir vaziuokit matuotis, pamatysi kokios jums labiau tinka

Pagaliau atkeliavo ir musu kedute. Vis delto pasirinkau concord lift evo pt. Nors pasimatuoti nebuvo kur, bet patenkinta visu 100 proc.
Pirma ji tikrai platesne uz maxi cosi, taigoi su zieminiu kombinezonu ar striuke puikiai isibruksim. Antra medziagos naturalios, jokios sintetikos. Viskas paminkstinta. Dvi padetys: visai stacia, ir kiek gulstesne, fiksuojasi. Kai keliasi galvytei atrama, keliasi ir petukams kartu. Mano berniukui 3 m, jis nera didelis, bet toks stambesnis. Bijojau kad kai segsis dirzas, kad neitu per kakla (viena maxi cosi matavomes, tai dirzas aukstai ejo) Bet viskas super. Sitos kedes tikrai tikiu kad uzteks iki 36 kg, nes ji tikrai didesne nei ta maxi cosi.
Vienu zodziu kede patenkinta labai. Sumokejau ne ka daugiau nei maxi cosi. Tik va jau siunteja, tai baisiai nusivylusi

Vienu zodziu kede patenkinta labai. Sumokejau ne ka daugiau nei maxi cosi. Tik va jau siunteja, tai baisiai nusivylusi

QUOTE(wilike @ 2009 09 01, 09:08)
Pagaliau atkeliavo ir musu kedute. Vis delto pasirinkau concord lift evo pt. Nors pasimatuoti nebuvo kur, bet patenkinta visu 100 proc.
Pirma ji tikrai platesne uz maxi cosi, taigoi su zieminiu kombinezonu ar striuke puikiai isibruksim. Antra medziagos naturalios, jokios sintetikos. Viskas paminkstinta. Dvi padetys: visai stacia, ir kiek gulstesne, fiksuojasi. Kai keliasi galvytei atrama, keliasi ir petukams kartu. Mano berniukui 3 m, jis nera didelis, bet toks stambesnis. Bijojau kad kai segsis dirzas, kad neitu per kakla (viena maxi cosi matavomes, tai dirzas aukstai ejo) Bet viskas super. Sitos kedes tikrai tikiu kad uzteks iki 36 kg, nes ji tikrai didesne nei ta maxi cosi.

Ir as dairausi i sia kedute, bet kazkaip nesiryztu. Man kazkaip kliuva soniniai sparnai (nezinau kaip tiksliai juos pavadint) ar nekliuna jie pvz segant dirza? man kaip koks papildomas kliuvinys jie atrodo.
Ar isiardo si kedute? ar galima tik "pasikniuka" padaryt??
O is kur pirkot?? is tutuu.lt? kiek mokejot?
Del tu sparnu tikrai nekliuna niekas
Kedute neissiardo. Bet kedute yra vistiek saugiau nei vien pasoste. O sitoj kedutej tikrai iki tiek kiek jos reiks, o kai nereiks, tikrai gales sedet jau be pasostes ir segtis su dirzu.
Pirkau ne is tuttu, o is uk parsisiunciau per supermama. Gavosi pigiau 100 lt.
Tik kad tarpinininke nelabai patiko
Papildyta:
galima siustis is cia arba cia

Pirkau ne is tuttu, o is uk parsisiunciau per supermama. Gavosi pigiau 100 lt.
Tik kad tarpinininke nelabai patiko

Papildyta:
galima siustis is cia arba cia