Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

dairausi ir aš kėdutės, oi koks galvos skausmas doh.gif kažin kaip ši? gal pakomentuosit? 4u.gif http://www.thinkbaby...-seat/1271.html
Atsakyti
Dar pasakykite, ar Cybex Solution X kėdutės ta vieta kur galva ir kakliukas nėra per siaura? Pagal foto tai man atrodo, kad labai ankštai ten galva gali įsisprausti g.gif Concorde man kažkaip atrodo, kad erdviau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 18 kovo 2010 - 20:51
QUOTE(Ice @ 2010 03 18, 20:50)
Dar pasakykite, ar Cybex Solution X kėdutės ta vieta kur galva ir kakliukas nėra per siaura? Pagal foto tai man atrodo, kad labai ankštai ten galva gali įsisprausti  g.gif Concorde man kažkaip atrodo, kad erdviau  g.gif

Tikrai ne siaura-sociai ten vietos mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(smileja @ 2010 03 17, 10:33)
ačiū 4u.gif labai laukiu dabar kol atkeliaus, gal labai neužtruks.

QUOTE(smileja @ 2010 03 18, 11:25)
Tai čia manau galima ir susitarti biggrin.gif bet kol kas nieko nesiūlau, kol pati negavau kėdutės smile.gif

laukiam laukiam, maž padėsit ir mums pigiau parsisiųst bigsmile.gif
Ice, junkimės kėdutės pirkimui 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 03 15, 18:22)
Jei l. daug vargo, tai neieskokit-tiek tos, nes as cia tik idomumo delei pasiskaitinet norejau, nors gal kitos mamikems tokia info ir butu aktuali  ax.gif  mirksiukas.gif !

doh.gif nu jo majo, nerandu, bet dar ieškosiu unsure.gif

Nu laukiu nesulaukiu kada mūsiškė atkeliaus, bet dabar turiu dar vieną galvos skausmą doh.gif mąstau, kad mano mažos mašinytės diržo ilgio gali neužtekti tam staliukui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2010 03 18, 22:48)
doh.gif nu jo majo, nerandu, bet dar ieškosiu unsure.gif 

Nu laukiu nesulaukiu kada mūsiškė atkeliaus, bet dabar  turiu dar vieną galvos skausmą  doh.gif  mąstau, kad mano mažos mašinytės diržo ilgio gali neužtekti tam staliukui  doh.gif

Manau, kad uzteks-taigi toos kedutes universalios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 18, 21:36)
laukiam laukiam, maž padėsit ir mums pigiau parsisiųst bigsmile.gif
Ice, junkimės kėdutės pirkimui 4u.gif  mirksiukas.gif

Aš mielai, tik man reiktų per 2 sav. kad jau kėdutę turėtume, nes išvažiuoju beveik 3 mėn. ir norėčiau, kad jau vaikis galėtų saugiai su tėveliu važinėtis, arba mąstau gal man tiesiog imti ir UK nupirkti ir paskui atsiųsti jiems į LT, tik nežinau, ar turėsiu tam laiko ir apskritai, kur aš ten tą kėdutę gausiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 19 kovo 2010 - 12:03
Nu aš visaip bandau užsisakyti per amazon.de, bet tik suvedu adresą, tai man meta "Cybex 050018012 - Solution X Autokindersitz Gruppe II und III (15 - 36 kg), von 4 bis ca. 12 Jahre, grey/black kann nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden" Koooodėl? Nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Gal žinote kur yra Concord Lift EVO PT ir Cybex Solution X autokėdučių atlenkimo i gulstesne padėtį rankenėlė? Kiek žinau Maxi Cosi Rodi XR šią rankenėlę turi kėdelės priekyje, taip kad būtų patogu kelionės metu ją atlošti. Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 03 19, 12:25)
Nu aš visaip bandau užsisakyti per amazon.de, bet tik suvedu adresą, tai man meta "Cybex 050018012 - Solution X Autokindersitz Gruppe II und III (15 - 36 kg), von 4 bis ca. 12 Jahre, grey/black kann nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden" Koooodėl? Nesuprantu  doh.gif

užtaikot ant tokios, kurios nesiunčia į LT mirksiukas.gif
Aš pirkausi iš čia http://www.babyparad...r-all-ages.html , kainos panašios, tik siunčia rupūžės kažkaip ilgai g.gif
Atsakyti
Mes tai jau užsisakėme iš lietuviškos internetinės parduotuvės Cybex solution X. Žinau, kaina brangesnė, nei kad parsisųsti, bet man kažkaip garantuočiau, geriau jau sumokėsiu daugiau, bet ramia galva lauksiu kėdės, vis dėlto kaina nemaža, paskui baisu, kad nereiktų "vėjo laukuose" gaudyti nesulaukiant iš užsienio. Nors...kam pavyksta iš užsienio užsisakyti, nuoširažiai džiaugiuosi už juos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 23 kovo 2010 - 15:58
QUOTE(Ice @ 2010 03 23, 15:56)
vis dėlto kaina nemaža, paskui baisu, kad nereiktų "vėjo laukuose" gaudyti nesulaukiant iš užsienio.

aš savos kėdutės dar nesulaukiau, bet pvz ebay rimtas dalykas, dar nebuvo taip kad negautumėm daikto, būna aišku, kad pavėluoja, bet yra tam tikri terminai, po kurių galima apskųsti pardavėją ebay'jui, o beja, prieš perkant visada pasižiūrim pardavėjo statusą, turimus feedbackus ir kt. dalykus. O dėl pirkimo tiesiai iš užsienio internetinių parduotuvių tai patirties neturiu.
Atsakyti