Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 15:27)
čia kaina dar negalutinė, kol kas du statymai yra, todėl kaina tikrai kils mirksiukas.gif Bet į LT siuntimas tikrai nebrangus, todėl pasiskaičiuokit iki kokios sumos pirktumėt, o jei labai reikės gal ir pagelbėčiau 4u.gif
Papildyta:

ne taip paprastai, reikia turėti PayPal sąskaitą, kad pinigėlius pervesti galėtų, nes dauguma kitokių atsiskaitymų ir nebepriima, o jei priima, tai kainuoja papildomai pinigėlių pervedimas mirksiukas.gif Ir čia aukciono būdu parsiduoda šita kėdutė ir atsiskaitymas tik per PayPal man rodos g.gif Nežinau ką reiškia Nicht verfügbar?

O as net nepaziurejau, ar galutine kaina doh.gif - o su tais statymais, tai nieko neismanau blush2.gif ax.gif - as siaip amazon'o zinove, nors ir is ebay esu pirkus, bet ne is aukciono biggrin.gif drinks_cheers.gif kedute aukcione ir prie apmokejimo nurodyta, kad tik per paypal'a galima atsiskaityt, o ir siaip faktiskai bet kurioje internetineje parduotuveje is uzsienio perkant reikia paypal arba kreditine turet ax.gif
Nicht verfügbar - negalimas, neimanoma, nera (prekes) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 kovo 2010 - 16:04
QUOTE(Ditele @ 2010 03 27, 16:02)
Nicht verfügbar - negalimas, neimanoma, nera (prekes)  mirksiukas.gif

reiškias atsiskaityti už tą raudoną kėdutę galima tik per PayPal smile.gif o beja, ebay daikto į krepšelį neįsidėsi, arba tu jį nusipirkai arba nepirkai visai. O jei nusipirkai ir neapmoki gali būti apskustas ebay (kažkam kas atsakingas už viską), pašalintas iš sistemos ir t.t. Na žodžiu čia jau MB žinovas, aš tik moku nusipirkti, apmokėti ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 16:32)
reiškias atsiskaityti už tą raudoną kėdutę galima tik per PayPal smile.gif o beja, ebay daikto į krepšelį neįsidėsi, arba tu jį nusipirkai arba nepirkai visai. O jei nusipirkai ir neapmoki gali būti apskustas ebay (kažkam kas atsakingas už viską), pašalintas iš sistemos ir t.t. Na žodžiu čia jau MB žinovas, aš tik moku nusipirkti, apmokėti ir viskas biggrin.gif

Tai krepseli ir turejau omenyje, kad spaudi mygtukeli "pirkti" ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 03 27, 16:49)
Tai krepseli ir turejau omenyje, kad spaudi mygtukeli "pirkti" ax.gif .

daba pati galvoju, yra gi ebay kažkas panašaus kaip krepšelis, tik vadinasi my eBay, ten išsisaugai tai ką išsirenki ir seki kada aukciono pabaiga arba už kiek daiktas parsiduoda, ten rodo laimėtus aukcionus, kam reikia palikti feedbackus ir t.t., na žodžiu beveik tas pats kas krepšelis smile.gif

va radau mergaitės skelbimuką, parduoda Cybex Solution X už 450 lt: http://www.skelbiu.l...ai/7435909.html

spalvytė tokia kaip mūsų pirktos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 27 kovo 2010 - 17:20
Ačiū, merginos, už tiek informacijos thumbup.gif Kadangi vokiškai aš nesuprantu ir neturiu kreditinės, tai nusiraminu ir toliau galvoju kokią kėdutę nusipirkti čia Lietuvoj.
Beje, tą kėdutę skelbiu.lt mačiau, bet neapsisprendžiu niekaip.
Kadangi musų mašina saugi, bent jau taip sako tėtis (t.y. rėminis džipas), tai atseit visai nesvarbu kokią tą kėdutę pirkti, užtektų pasostės. Aš manau, kad tolimesnėse kelionėse vaikas norės miego ir dėl saugumo, tai kėdutės reikia, tai ir renkuosi tarp
cybex solution x
http://www.skelbiu.l...-x-7825633.html
cybex solution s+
http://www.jusuvaiku...h...t&Itemid=29
ir concord lift evo pt
http://www.skelbiu.l...ai/7464857.html
daugiau nežinau, gal dar graco logico L?
Ką manot, patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2010 03 27, 17:54)

Kadangi musų mašina saugi, bent jau taip sako tėtis (t.y. rėminis džipas), tai atseit visai nesvarbu kokią tą kėdutę pirkti, užtektų pasostės. Aš manau, kad tolimesnėse kelionėse vaikas norės miego ir dėl saugumo, tai kėdutės reikia

pasostės gal užtektų vietoj važinėjant po miestą, bet apie tolimesnes keliones pagalvojus, tai negalėčiau žiūrėti kaip vaikas kankinasi, nes neįsivaizduoju kur galvytę atremtų g.gif ir faktas, jog kedutėj saugiau, net gamintojai rekomenduoja kuo ilgiau nenuimti atlošo.
nelabai ką patarsiu dėl kėdučių, Solution X tik vakar gavom, o šiaip sūnus jau antri metai važinėja sėdėmas Chicco Key 2-3 kėdutėj, tad jūsų kitos išvardintos mano nečiupinėtos schmoll.gif Buvau aš nužiūrėjus graco logico LX comfort, bet nemačius bijojau pirkti, juolab kad atsiliepimų visai neradu. Man dar patiko kedutė maxi cosi kažkoks modeliukas, atsimenu kai pirkom chicco, tada ir tą apžiūrėjom, bet tik vienintelis minusiukas buvo jog labai siaura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 27 kovo 2010 - 18:10
QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 17:00)
va radau mergaitės skelbimuką, parduoda Cybex Solution X už 450 lt: http://www.skelbiu.l...ai/7435909.html

MERGYTES, SITOS KEDUTES KAIP PASOSTES (PADO KAIP RASO PARDAVEJA NAUDOTI NEGALIMA-NESAUGU-TAIP RASOMA GAMINTOJO INSTRUKCIJOJE-KEDUTE TIESIOG TRANPORTAVIMUI ISSIRENKA I DVI DALIS ax.gif
QUOTE(gustaine @ 2010 03 27, 17:54)
Ačiū, merginos, už tiek informacijos thumbup.gif Kadangi vokiškai aš nesuprantu ir neturiu kreditinės, tai nusiraminu ir toliau galvoju kokią kėdutę nusipirkti čia Lietuvoj.
Beje, tą kėdutę skelbiu.lt mačiau, bet neapsisprendžiu niekaip.
Kadangi musų mašina saugi, bent jau taip sako tėtis (t.y. rėminis džipas), tai atseit visai nesvarbu kokią tą kėdutę pirkti, užtektų pasostės. Aš manau, kad tolimesnėse kelionėse vaikas norės miego ir dėl saugumo, tai kėdutės reikia, tai ir renkuosi tarp
cybex solution x
http://www.skelbiu.l...-x-7825633.html
cybex solution s+
http://www.jusuvaiku...h...t&Itemid=29
ir concord lift evo pt
http://www.skelbiu.l...ai/7464857.html
daugiau nežinau, gal dar graco logico L?
Ką manot, patarkit rolleyes.gif

Apie Cybex Solution S+ buvo kalbeta sioje temukeje-pasiskaitinekit sike tiek ankstesnius puslapius-trumoai tarant, ji ivertita tik patenkinamai - nera ypac saugi schmoll.gif As pirkciau arba nauja arba ta kur smileja imete nuoroda naudota CYBEX Solutio X (del naudotos, tai svarbu, kad nebutu kokioje avarijoje pabuvojusi -as asmeniskai imciau nauja del sventos ramybes, juolab kad kainu skirtumas nedidelis) ax.gif ).O Jusu tetukas del vieno teisus-del masinos saugumo, taciau to nepakanka vaiko saugumui-remine, neremine, l. saugi, ar ne auto-vaikas turi sedeti keduteje, kuri apsaugo vaiko stubura, galvyte, dubeni smugio metu-pasoste saugumo nesuteikia-ji tik pakelia vaikuti, kuriam truksta ugio, dirzui teisingai prisegt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 kovo 2010 - 18:21
QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 18:00)

spalvytė tokia kaip mūsų pirktos thumbup.gif

Smiltėja, Tu šaunuolė, imk 4u.gif pati jau turi kėdutę, bet dar įlendi į temutę ir visas ieškančias pakonsultuoji thumbup.gif
aš skambinau dėl šios kėdutės, klausiau ar avarijoj nebuvo, tipo ne,tik sako mes pastoviai kėdutes vis keičiam, man kažkaip keistai pasirodė g.gif (bent jau aš planuoju, kad tokia kėdutė tai tikrai ilgam bus naudinga) ir tarp naudotos ir naujos kainos skirtumas nedidelis, dabar jūsųvaikui.lt cinamon sp tokia kėdutė 499, tipo akcija, įdomu kaip realiai ši spalva g.gif kažkaip labai keista, tik šiai spalvai akcija padarė Cybex Solution X kėdutei g.gif gal sakau spalva realiai nekaip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 27, 18:29)
Smiltėja, Tu šaunuolė, imk 4u.gif  pati jau turi kėdutę, bet dar įlendi į temutę ir visas ieškančias pakonsultuoji thumbup.gif
aš skambinau dėl šios kėdutės, klausiau ar avarijoj nebuvo, tipo ne,tik sako mes pastoviai kėdutes vis keičiam, man kažkaip keistai pasirodė g.gif (bent jau aš planuoju, kad tokia kėdutė tai tikrai ilgam bus naudinga) ir  tarp naudotos ir naujos kainos skirtumas nedidelis, dabar jūsųvaikui.lt cinamon sp tokia kėdutė 499, tipo akcija, įdomu kaip realiai ši spalva g.gif kažkaip labai keista, tik šiai spalvai akcija padarė Cybex Solution X kėdutei g.gif  gal sakau spalva realiai nekaip atrodo g.gif

Tiesiog kiek mačiau jie ten vos kelias kėdutės turi, matyt, planuoja naujų užsivežti, dėl to nori parduoti tas, kurios yra. Spalva tikrai normali mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 27, 18:29)
Smiltėja, Tu šaunuolė, imk 4u.gif  pati jau turi kėdutę, bet dar įlendi į temutę ir visas ieškančias pakonsultuoji thumbup.gif

kažkaip labai keista, tik šiai spalvai akcija padarė Cybex Solution X kėdutei g.gif  gal sakau spalva realiai nekaip atrodo g.gif

na kad įdomu tongue.gif ir Ditelei dėkoti tada reikia, jos nuomonė ir patirtis kažkiek man irgi padėjo apsipręsti dėl kėdelės pirkimo smile.gif

ne, nemanau kad tik dėl spalvos akcija, turėtų būti nebloga ta spava galvoju, tamsiai ruda. Paprašykit pardavėjos, kad relią nuotraukytę atsiųstų. O šiaip gal jūs netoli (jau pamačiau iš Kauno) ir galit nuvažiuoti pažiūrėti, nes mes net iš Anykščių važiavom pas tą pardavėją į Alytų maitinimo kėdutės pirkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 27 kovo 2010 - 18:44
QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 19:43)
1. na kad įdomu  tongue.gif ir Ditelei dėkoti tada reikia, jos nuomonė ir patirtis kažkiek man irgi padėjo apsipręsti dėl kėdelės pirkimo smile.gif

2. O šiaip gal jūs netoli (jau pamačiau iš Kauno) ir galit nuvažiuoti pažiūrėti, nes mes net iš Anykščių važiavom pas tą pardavėją į Alytų maitinimo kėdutės pirkti blush2.gif

1. jo Ditelė labai profesionali konsultantė kėdučių klausimu thumbup.gif jai ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif man ir apsispręst padėjo thumbup.gif nes tikrai labai blaškiausi, pradžioj dar šios temos neatradau, tai tik visur skaitinėjau labai...
2. bigsmile.gif gal labai gera kaina buvo (lyginant su kitais pardavėjais) tos maitinimo kėdutės, kad iš taip toli važiavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 27, 19:08)
2.  bigsmile.gif  gal labai gera kaina buvo (lyginant su kitais pardavėjais) tos maitinimo kėdutės, kad iš taip toli važiavot smile.gif

gal nelabai buvo kur palyginti tas kainas, berods lyginom su parduotuvės g.gif pirkom peg perego prima pappa diner kėdutę daugiau nei prieš tris metus, sūnui tada buvo pusę metukų rolleyes.gif bet užtai tarnauja ji mums dar ir dabar thumbup.gif O pardavėja prisimenu kaip labai malonią, nes mes ir nuvažiavom labai vėlai, jau tamsu buvo vasarą blush2.gif išeinant davė adijaliuką vaikui užkloti, kad vaiko nesušaldytumėm ir migduką dovanų gavom wub.gif thumbup.gif
Atsakyti