Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

Klausimas turintiems Concord EVo PT kėdutes . Nėra pas mus šitų diržų blink.gif Kaip suprantu,tai jie privalo būt kartu su autokėtute doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 26 kovo 2010 - 10:23
QUOTE(zappy @ 2010 03 26, 10:22)
Klausimas turintiems Concord EVo PT kėdutes . Nėra pas mus  šitų diržų  blink.gif  Kaip suprantu,tai jie privalo būt kartu su autokėtute  doh.gif

Sorrius, Jusu AZ perpildyta, tai negaliu atsakyti i Jusu AZ ir issiusti zinutes ax.gif , todel rasau cia-viskas gerai su Jusu kedutes komplektacija mirksiukas.gif - nebuvo situ dirzu ir pas mus-jie yra kaip papildomas aksesuaras (opcija) ir perkami atskirai 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 26 kovo 2010 - 10:39
Ditele,ačiū už atsakymą mirksiukas.gif Tik parašius pamačiau,kad galima paspaust ant diržo paveikslėlio ir atsiranda paaiškinimas,kad jie skirti tvirtinti kėdutę,kai važiuoji be vaiko... blush2.gif Visko pasitaiko... tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

niu va, sulaukėm savo kėdutės clap.gif ką tik išpakavau, tik dar labai gerai neišnagrinėjau kaip kas veikia tongue.gif šiaip tai laaabai daili kėdutė, vakare vaiką įsodinsiu, pažiūrėsiu kaip jaučiasi joje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 03 26, 10:49)
Ditele,ačiū už atsakymą  mirksiukas.gif  Tik parašius pamačiau,kad galima paspaust ant diržo paveikslėlio ir atsiranda paaiškinimas,kad jie skirti tvirtinti kėdutę,kai važiuoji be vaiko... blush2.gif  Visko pasitaiko... tongue.gif  blush2.gif

Nera uz ka 4u.gif -tikrai buna, as pati ten su tais dirzais vargau, kol issiaiskinau, kam jie skirti -jau buvau beuzsisakanti doh.gif

QUOTE(smileja @ 2010 03 26, 11:15)
niu va, sulaukėm savo kėdutės clap.gif ką tik išpakavau, tik dar labai gerai neišnagrinėjau kaip kas veikia tongue.gif šiaip tai laaabai daili kėdutė, vakare vaiką įsodinsiu, pažiūrėsiu kaip jaučiasi joje smile.gif

thumbup.gif kaip greitai-lauksim atsileipimu mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 03 26, 10:49)
atsiranda paaiškinimas,kad jie skirti tvirtinti kėdutę,kai važiuoji be vaiko...

bet tas dirželis nebūtinas, bent jau mes vyresnėlio kėdutę vežiojam prisegdami su auto diržu ir tada nesimaskatuoja ant sėdynių smile.gif

Ditele, tikrai greitai drinks_cheers.gif na turi patikti ne tik man, bet ir vaikui būti patogi, visgi tikiu, kai ne veltui gerai įvertinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 03 26, 11:24)
bet tas dirželis nebūtinas, bent jau mes vyresnėlio kėdutę vežiojam prisegdami su auto diržu ir tada nesimaskatuoja ant sėdynių smile.gif

Ditele, tikrai greitai drinks_cheers.gif na turi patikti ne tik man, bet ir vaikui būti patogi, visgi tikiu, kai ne veltui gerai įvertinta smile.gif

Tikrai nebutini tie dirzai, mes irgi auto dirzu prisegdavom mirksiukas.gif .
Tai, zinoma, svarbiausia, kad vaikui butu saugu ir patogu-manu, kad tikrai nesiskus mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(tice @ 2010 03 26, 16:17)
Pasinaudojau velykine akcija ir gavosi tas pats kas siustis is uzsienio.
Labai laukiu pirmadienio kad isbandyt kedute, tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu g.gif

Šitą bandžiau savo panelei įsiūlyti, matavomės ją, man graži kokia, o ji išsirinko grenadine variantą galiausiai biggrin.gif . Na, bet gal ir labiau dera prie jos, ypač dabar žieminės aprangos biggrin.gif . Berniukui teko cinnamon, nors jis žalios spalvos gerbėjas, bet kad nebuvo, o labai jau norėjom greičiau. Bet dabar esu labai patenkinta tom spalvom ir pačiom kėdutėm thumbup.gif .
Puoliau žiūrėti akcijos ar labai neapsišovėm pirkdami anksčiau, bet nea ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(tice @ 2010 03 26, 16:17)
Pasinaudojau velykine akcija ir gavosi tas pats kas siustis is uzsienio.
Labai laukiu pirmadienio kad isbandyt kedute, tikiuosi nenusivilsiu pirkiniu g.gif

nelygu kur tam užsienyje perkat mirksiukas.gif pažiūrėjau daba ebay, tai netgi su atsiuntimo kaina iš Vokietijos perkant sofort-kaufen (iš karto, be aukciono) kėdutė kainuoja 555 litai, o bandant nusipirkti aukciono būdu galima tikrai daug pigiau nusipirkti smile.gif
Aš nenusivyliau Solution X, nenusivilsit ir jūs savo pasirinkimu 4u.gif Mano dukrytė joje sėdėdama pirmai filmukus žiūrėjo lotuliukas.gif reikės ryt į mašiną išnešti jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, va kokią radau (man reikia tik x, fix nereikia nes rėra kur tvirtinti):

http://cgi.ebay.de/C...=item335b7c0ebf

Kaip nusipirkti g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2010 03 27, 15:15)
Sveikos, va kokią radau (man reikia tik x, fix nereikia nes rėra kur tvirtinti):

Kaip nusipirkti g.gif  doh.gif  unsure.gif

Uzsiregistruokit ebay, dekit i krepseli, patvirtinkit uzsakyma ir viskas mirksiukas.gif ! Siuntimas i LT galimas, kainuos 17 euriuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 kovo 2010 - 15:18
QUOTE(gustaine @ 2010 03 27, 15:15)

Kaip nusipirkti g.gif  doh.gif  unsure.gif

čia kaina dar negalutinė, kol kas du statymai yra, todėl kaina tikrai kils mirksiukas.gif Bet į LT siuntimas tikrai nebrangus, todėl pasiskaičiuokit iki kokios sumos pirktumėt, o jei labai reikės gal ir pagelbėčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2010 03 27, 15:18)
Uzsiregistruokit ebay, dekit i krepseli, patvirtinkit uzsakyma ir viskas mirksiukas.gif ! Siuntimas i LT galimas, kainuos 17 euriuku  ax.gif

ne taip paprastai, reikia turėti PayPal sąskaitą, kad pinigėlius pervesti galėtų, nes dauguma kitokių atsiskaitymų ir nebepriima, o jei priima, tai kainuoja papildomai pinigėlių pervedimas mirksiukas.gif Ir čia aukciono būdu parsiduoda šita kėdutė ir atsiskaitymas tik per PayPal man rodos g.gif Nežinau ką reiškia Nicht verfügbar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 27 kovo 2010 - 15:29