mes irgi vis dar nenusipirkom kėdutės...
o jau labai reikia... labai širdis linksta prie cybex solution x... bet va, ką tik perskaičiau - nesiplatina į šonus... gal tai ir nėra labai didelis minusas? ar reikalingas tas platinimas? Kūdutė mano mergytė... bet pirkt gyvai nepamačius ir nepamatavus tai labai jau ranka nekyla pirkt... visas parduotuves Šiauliuose išvažinėjom, niekur nieko nėra, vietintelė Chicco key 2-3, kaži kaip ji ? arba visokios nania po 100Lt
Negi reiks važiuot į didesnį miest matuotis? O kur Klaipėdoj yra?
QUOTE(bailutyte @ 2010 04 01, 19:51)
o jau labai reikia... labai širdis linksta prie cybex solution x... bet va, ką tik perskaičiau - nesiplatina į šonus... gal tai ir nėra labai didelis minusas? ar reikalingas tas platinimas? Kūdutė mano mergytė... bet pirkt gyvai nepamačius ir nepamatavus tai labai jau ranka nekyla pirkt... visas parduotuves Šiauliuose išvažinėjom, niekur nieko nėra, vietintelė Chicco key 2-3, kaži kaip ji ? arba visokios nania po 100Lt

CYBEX sonai nesiplatina, bet jie yra tokie flexible, t. y. paslankus, pasiduodantys i sonus, kai vaikutis atsiseda-tikrai telpa per pecius ir sonus vaikas normaliai (i musu vaiku kedute buvo isibraskines net mano sesers penkiolikinis sunus
QUOTE(Ditele @ 2010 04 01, 21:03)
Rinkdamiesi kedute turekite omenyje, kad kuo joje yra besireguliuojanciu detaliu, mechanizmu, tuo tai daro kedute maziau saugia
QUOTE(bailutyte @ 2010 04 01, 20:51)

Klaipedoj tai gnynas kaimas
Papildyta:
QUOTE(smileja @ 2010 04 01, 21:28)
Kur pirkote?
QUOTE(smileja @ 2010 04 01, 20:28)
aš vis dar neduosiu ramybės... šita pagal adac testus lyg ir tokia pat kaip cybex... man kažkodėl labiau iš išvaizdos patinka... yra minusų?
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Papildyta:
oi atsiprašau... radau kad jau aptarta šita kėdutė.. man ji vistiek tokia
ir jei niekas neparašysit baisių minusų imsiu šitą
Papildyta:
QUOTE(bailutyte @ 2010 04 06, 08:27)
aš vis dar neduosiu ramybės... šita pagal adac testus lyg ir tokia pat kaip cybex... man kažkodėl labiau iš išvaizdos patinka... yra minusų?
Papildyta:
ir jei niekas neparašysit baisių minusų imsiu šitą 
Papildyta:
Man taip pat kiddy patinka
QUOTE(Benukas @ 2010 04 11, 23:23)
Sveikos merginos,
as dar norejau paklausti, kiek kainuotu atsiuntimas i LT
ir kas yra papildomai pridedama, kad skiriasi kaina Sita nuo sitos
Ar buna kokiu ten nuolaidu, ar jau tiketis nelabai greitu laiku butu imanoma?
as dar norejau paklausti, kiek kainuotu atsiuntimas i LT
ir kas yra papildomai pridedama, kad skiriasi kaina Sita nuo sitos
Ar buna kokiu ten nuolaidu, ar jau tiketis nelabai greitu laiku butu imanoma?
Na, skirtumas tik dizaine-konkreciai medziagyteje- tos antrosios kedutes medziagyte yra zomsos imitacija
laba diena
iskilo mums dilema del saugos keduciu.. turim maza mergyte ir didesne..noretme mazaja perkraustyti is kedutes skirtos kudikiams i didesne, kurioje kol kas sedi vyresnioji, o vyresnelei nupirkti 15-36kg kede bet ji sveria 13.5kg (3m) nesinori pirkti antros tokios pat kedutes
kur iki 18kg ka manot?
QUOTE(Ditele @ 2010 04 12, 09:19)
Na, skirtumas tik dizaine-konkreciai medziagyteje- tos antrosios kedutes medziagyte yra zomsos imitacija
. Siuntimas kainuos kazkur apie 45-50 Lt-tixlia kainike galit suzinot isideje prekyte i krepsiuka ir atlike visus uzsakymo veiksmus, tik nepatvirtine uzsakymo
.O del nuolaidu, tai, sunku pasakyt, ar bus ir kada bus-metu pabaigoje tai beveik 100 % bus, nes rudeni-ziema isparduoda kolekcija 
O gal kas esat prisiregistrave tam Amazon.de ir galetumet imest Sita kedute i krepseli ir paziuret, kiek gautusi su siuntimu i LT.
Buciau labai dekinga, o tai su ta vokieciu kalba ir aplamai su uzsakymais paciai internetu, tai