Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 27, 18:29)
aš skambinau dėl šios kėdutės, klausiau ar avarijoj nebuvo, tipo ne,tik sako mes pastoviai kėdutes vis keičiam, man kažkaip keistai pasirodė g.gif (bent jau aš planuoju, kad tokia kėdutė tai tikrai ilgam bus naudinga) ir  tarp naudotos ir naujos kainos skirtumas nedidelis, dabar jūsųvaikui.lt cinamon sp tokia kėdutė 499, tipo akcija, įdomu kaip realiai ši spalva g.gif kažkaip labai keista, tik šiai spalvai akcija padarė Cybex Solution X kėdutei g.gif  gal sakau spalva realiai nekaip atrodo g.gif

Nu jo, keisti kedute galima, bet, manau, ne daugiau vieno-dvieju kartu ax.gif -as is savo patirties sakau-kol buvo tik mergina musu viena, jai buvom nupirke BC Moby (norejau Concord Lift Evo PT, bet neradau pas mus pirkti, o su internetine prekyba dar tada nedraugavau ax.gif , tai nzn, kad galima parsisiust), gimus ir priaugus 15 kg broliui-nusprendem nupirkt abiems vienodas kedeles, todel pardavem Moby ir buvau nuo merginos dar su Concord nusvaigus, todel per daug nieko neieskoaju ir emem Concor.Kia uzsisakiau Concord, tada nusprendziau pasidomet, kas dar uzsienyje yra-ir uztikau CYBEX Solution su isofis ir viskas- uzsiskiedziau, todel pardavem vos gave Concordus ir uzsisakem CYBEX, ir padejom taska sitoje istorijoje ax.gif

QUOTE(smileja @ 2010 03 27, 18:43)
na kad įdomu  tongue.gif ir Ditelei dėkoti tada reikia, jos nuomonė ir patirtis kažkiek man irgi padėjo apsipręsti dėl kėdelės pirkimo smile.gif

QUOTE(Kristiniux @ 2010 03 27, 19:08)
1. jo Ditelė labai profesionali konsultantė kėdučių klausimu thumbup.gif  jai ir  4u.gif  4u.gif  4u.gif man ir apsispręst padėjo thumbup.gif  nes tikrai labai blaškiausi, pradžioj dar šios temos neatradau, tai tik visur skaitinėjau labai...
2.  bigsmile.gif  gal labai gera kaina buvo (lyginant su kitais pardavėjais) tos maitinimo kėdutės, kad iš taip toli važiavot smile.gif

irnesakyk.gif nera uz ka, mamikes, smagu, kad nors kiek padejau, nes tikrai pati ilgai vargau, tyrinejau kedutes- tikiuosi, busit patenkintos pirkiniu ax.gif O spalvyte tikrai grazi-viena mamike buvo pas mane atlekusi pries pirkdama paziuret, kaip apskritai atrodo, CYBEX Solution Xfix ir po to uzsisake butent ta ruda spalvike, tai kai gavo snekejom, ir sake, kad spalva thumbup.gif Apskritai, kiek kas kokias pirko ir paskui vis parasydavo, tai visoms spalvos visos patiko ax.gif
Atsakyti
Ką manot apie šią kėdutę? g.gif
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1
Nežinau kodėl, bet concord lift evo pt palieku ramybėj, graco bei cybex solution s, taip pat cool.gif
Nutariau palyginti cybex solution x ir kiddy discovery pro. Kiddy confort nežiūriu, nes dukra sveria 17 kg., tai žiūriu į grupę 15-36 kg.
Cybex turi šoninę apsaugą ne tik galvai, bet ir pečių juostai.
Kiddy taip pat turi šią apsaugą.
Abiejų kėdžių atlošas turi miegojimo poziciją, bet skiriasi tuo, kad cybex atsilenkia dar ir pati galvos zona, o kiddy atrodo, kad ne.
Cybex neprasiilgina sėdimoji dalis, kiddy-prasiilgina.
Nežinau dėl cybex audinio, kiddy rašo, kad yra thermotex audinys (suprantu, kad tai geriau karštą vasaros dieną rolleyes.gif )
Abiejų kėdučių kaina panaši, abi jos labai saugios.
Kažkur skaičiau, kad kiddy discovery yra siaura, įdomu kiek siauresnė už cybex s.x. g.gif Dar vienas niuansas, Ditele rašė, kad cybex negalima naudoti vien pasostės, o kaip yra su kiddy?
Tokie pasvarstymai kėdučių tema doh.gif
Labai laukiu komentarų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 29 kovo 2010 - 09:58
QUOTE(gustaine @ 2010 03 29, 09:57)
Nežinau dėl cybex audinio, kiddy rašo, kad yra thermotex audinys (suprantu, kad tai geriau karštą vasaros dieną rolleyes.gif )
Kažkur skaičiau, kad kiddy discovery yra siaura, įdomu kiek siauresnė už cybex s.x. g.gif Dar vienas niuansas, Ditele rašė, kad cybex negalima naudoti vien pasostės, o kaip yra su kiddy?

Ka turit omenyje, nepasiilgina sedimoji dalis g.gif -jei auskti, tai CYBEX reguliuojasi ax.gif Del audinio, tai CYBEX gamintojas irgi raso, kad ten yra kazkokia technologija ir audinys kvepuoja, o kaip yra is tiesu, tai paziuresim, nes dar siltuoju metu laiku nenaudojom ax.gif Nepasakysiu dabar, kas, bet viena mamike pirko is manes Concord ir kazkodel pardave Kiddy Discovery-ar tik ne del siaurumo (bet negaliu garantuot, kad butent tai jai nepatiko) g.gif .... O del pasosciu, tai, zinokit, bet kokios pasostes (ar tai butu pasoste apskritai ar pasoste, padaryta, nuemus kedutes nugarele) saugumo absoliuciai neduoda ir neprideda-kedutes isirenka tik transportavimui -pasoste skirta tik tam, kad sodinant vaika, kurio ugis dar neleidzia sodinti jo ant auto sedynes ir prisegti tinkamai, teisingai dirzu, pakeltu ir butu galima prisegti gerai, tinkmai dirzu, t. y. kad auto dirzas eitu ten, kur ir turi eiti ir nereztu vaikui kaklo mirksiukas.gif !Kita vertus, kam Jums pasoste reikalinga-kol vaiko ugis leis, jis sedes keduteje, kai vaiko ugis bus jau tox, kad jis netilps i kedute, tai vadinas, jam jau nereikes jokiu paausktinimu, sodinant ant auto sedynes ir prisegant auto dirzu ax.gif
Atsakyti
Sėdimoji dalis prasiilgina į priekį, šitas momentas:
Tik tiek, kad nežinau ar tai patogu ir ar reikalinga g.gif
Kad reguliuojasi į aukštį, tai be abejo, suprantu, daug vaizdinės medžiagos yra youtube ax.gif
Ačiū, Ditele, už informaciją 4u.gif
Kas dėl pasostės, tai svarstau todėl, kad mano sūnus 150 ūgio, bet jam pasostė mūsų auto dar reikalinga, mažesnėse auto jau nereikia.
Nesvarbu tos pasostės, reikia nutarti kokią vis tik kėdutę pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 29 kovo 2010 - 10:46
QUOTE(gustaine @ 2010 03 29, 10:38)
Sėdimoji dalis prasiilgina į priekį, šitas momentas:
Tik tiek, kad nežinau ar tai patogu ir ar reikalinga g.gif
Kad reguliuojasi į aukštį, tai be abejo, suprantu, daug vaizdinės medžiagos yra youtube ax.gif
Ačiū, Ditele, už informaciją 4u.gif
Kas dėl pasostės, tai svarstau todėl, kad mano sūnus 150 ūgio, bet jam pasostė mūsų auto dar reikalinga, mažesnėse auto jau nereikia.
Nesvarbu tos pasostės, reikia nutarti kokią vis tik kėdutę pirkti doh.gif

Ai, tai sita padeti as vadinu miego, relakso-cia kia pavaziuoja kedute i prieki-yra ir CYBEX'e, bet reikalinga tai tikrai nedaug, ypac, kuo vaikas didesnis, tai tuo ta padetis maziau ir reikalinga (ne l. jau ten miega dickiai), ir diclkius su ju svoriu jau sunkiau i ta prieki su ta visa kedike patraukt (na, nebent is pradziu patraukt i prieki kedute ir tik tada isodint vaika) ax.gif. Nera uz ka -sekmes renkantis ir issirenkant kedele:4u: !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 29 kovo 2010 - 10:52

Kiddy discovery kedutes ne tik nugarineje dalyje miegui atsilenkia stovelis, bet ir priekineje dalyje pati sedyne issiilgina , to tikrai nera cybex keduteje.
Dar vienas skirtumas tarp Kiddy ir Cybex.
Kiddy discovery vaikui augant ne tik keliasi i virsu bet ir plateja , del to ji siek tiek siauresne ( Kiddy apie 29, Cybex apie 31 ) . Cybex vaikui augant neplateja , todel ji pacioj pirmoj padety siek tiek platesne.
Atsakyti
Sveikos,

na patarkit man, pasimetusiai. Mano mazylis 1 metai 7 men. ugis 92 cm, svoris 15 kg. Siuo metu vazinejames Renoliux Next Comfort keduteje 0-18 kg, bet jau baigiam ja isaugti ugiu - galva kyso virs kedutes doh.gif Pagal fizinius duomenis jau kaip ir galetume sesti i 15-36 kg kedute, bet..juk dar maziukas amziumi ir kuno bei skeleto tvirtumu, nesutiksciau kad pagal fizinius matmenis jau drasiai galim sesti i 15-36 kg kedute, juk pusantru metuku pyplys daug greiciau pavargsta sededamas, nei didesnis vaikas. Ir del dirzu, dar nenoreciau tokio mazgio segti auto dirzu...

Patarkit kokia kedute rinktis..9-25-36 kg labai mazas pasirinkimas g.gif

esam alytiskaii ir zadam kai pasveiksim lekti pasimatuoti keduciu i jusvaikui.lt, ten tuoj atidarys normalia parduotuve.

bet labai noriu isgirsti ir Jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2010 03 29, 10:57)
Ką manot apie šią kėdutę? g.gif
Nežinau kodėl, bet concord lift evo pt palieku ramybėj, graco bei cybex solution s,  taip pat cool.gif
Nutariau palyginti cybex solution x ir kiddy discovery pro. Kiddy confort nežiūriu, nes dukra sveria 17 kg., tai žiūriu į grupę 15-36 kg.
Cybex turi šoninę apsaugą ne tik galvai, bet ir pečių juostai.
Kiddy taip pat turi šią apsaugą.
Abiejų kėdžių atlošas turi miegojimo poziciją, bet skiriasi tuo, kad cybex atsilenkia dar ir pati galvos zona, o kiddy atrodo, kad ne.
Abiejų kėdučių kaina panaši, abi jos labai saugios.
Tokie pasvarstymai kėdučių tema  doh.gif
Labai laukiu komentarų thumbup.gif

O kodel Concord nepatiko, nes as tai dabar kaip tik svarstau ar ja pirkti, bet va paziurejau kad ir ta Kiddy visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 03 31, 18:02)
O kodel Concord nepatiko, nes as tai dabar kaip tik svarstau ar ja pirkti, bet va paziurejau kad ir ta Kiddy visai nieko  g.gif

Pradžioj ir man ji labai patiko, bet ji turi ilgą nugarėlę, tiksliau tokią detalę kaip lentą, ant kurios tvirtinasi galvos ir pečių atramos ir ta "lenta" tokia ir lieka, ji nesireguliuoja aukštyn-žemyn, o kilnojasi tik atramos. Na, nežinau ar suprantamai paaiškinau rolleyes.gif doh.gif Na, nečiupinėjau aš jos gyvai, tai negaliu teigti, kad aš teisi.
Šiandien pamačiau naujieną:
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=2
Ko gero ji man net labiau patinka nei discovery pro rolleyes.gif

Dar radau rolleyes.gif cybex x su isofix thumbup.gif
http://www.skelbiu.l...kg-7932613.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 31 kovo 2010 - 20:59
QUOTE(gustaine @ 2010 03 31, 20:36)
Pradžioj ir man ji labai patiko, bet ji turi ilgą nugarėlę, tiksliau tokią detalę kaip lentą, ant kurios tvirtinasi galvos ir pečių atramos ir ta "lenta" tokia ir lieka, ji nesireguliuoja aukštyn-žemyn, o kilnojasi tik atramos. Na, nežinau ar suprantamai paaiškinau rolleyes.gif  doh.gif Na, nečiupinėjau aš jos gyvai, tai negaliu teigti, kad aš teisi.
Dar radau rolleyes.gif cybex x su isofix  thumbup.gif

Del Concord esat visiskai teisi ir paraset l. suprantamai, sakyciau mirksiukas.gif .Gera kaina CYBEX Solution Xfix Jusu nuorodelej thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 balandžio 2010 - 08:00
QUOTE(gustaine @ 2010 03 31, 21:36)
Pradžioj ir man ji labai patiko, bet ji turi ilgą nugarėlę, tiksliau tokią detalę kaip lentą, ant kurios tvirtinasi galvos ir pečių atramos ir ta "lenta" tokia ir lieka, ji nesireguliuoja aukštyn-žemyn, o kilnojasi tik atramos. Na, nežinau ar suprantamai paaiškinau rolleyes.gif  doh.gif Na, nečiupinėjau aš jos gyvai, tai negaliu teigti, kad aš teisi.
Šiandien pamačiau naujieną:
http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=2
Ko gero ji man net labiau patinka nei discovery pro rolleyes.gif

Dar radau rolleyes.gif cybex x su isofix  thumbup.gif

Hmm nu tikrai realiai neapziurejus sunku nuspresti, reikes butinai apziureti kaip realiai ji atrodo ir vaika pasodinti, Klp radau vieta kur jas parduoda, o va kaip su Kiddy, gal zinot kur jas parduoda, kad galima butu pasiziureti?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 04 01, 11:55)
Hmm nu tikrai realiai neapziurejus sunku nuspresti, reikes butinai apziureti kaip realiai ji atrodo ir vaika pasodinti, Klp radau vieta kur jas parduoda, o va kaip su Kiddy, gal zinot kur jas parduoda, kad galima butu pasiziureti?

Alytuj tikrai galima apžiūrėti. Kur Vilniuj nežinau schmoll.gif
Atsakyti