Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Pasiulymas,- palikit jus ta alieju ramybej! umn.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Jezus marija, cia pas mus aliejiniai debatai, o esme musu skyrelio pamirsta-kam, kaip, kokiais budais sekasi suliekneti ir veliau viska islaikyti.tai, aprilia143, butu smagu ir tavo istorija isgirsti, jei dediesi prie musu?
Sypsenele lb tave sveikinu, saunuole! drinks_cheers.gif ir tavo baltimines dienos skaniai skamba!
o kas del manes, tai busiu, kaip Gerai, matyt.savaitgali atsipalaidavau, tai jauciu, kad viskas vietoj stovi.pasisversiu sian-prisiduosiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 08 balandžio 2014 - 07:08
prisiduodu:)visdelto pajudejau laseli!!nuo pirmadienio susigriebimo stadija;)
db 68,5
-5,2kg
tikslas 67kg, iki tikslo nei daug, nei mazai 1,5kg!
tai vat, dar noriu pasidziaugti ir paskatinti kitas-numesti 5kg atrodo daznai daug kam norimas, bet sunkiai iveikiamas dalykas-svarbiausia mazais zingsniukais keliauti tikslo link, neklausyti pesimistu ir labai saves neskriausti!!
Atsakyti
kokia istorija reik papasakot? g.gif neturiu istorijos. ir nenoriu deklaruoti netobulu formu. jos tiesiog netobulos dry.gif
Atsakyti
Labas rytas, bent jau tema pajudėjo hihihi.gif Aš pabėgiojau, tik kažkaip sunkiai bėgosi šian g.gif išvažiuoju su reikalais trumpam ir galvoju ką šiandien valgyt pasidaryt, kokių minčių, pasiulymų? 4u.gif cool.gif galvoju gal į turgų reiks nueit, gal vištos.. o ką iš jos? essen.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ačiū Šypsenėle, už skanius receptukų priminimus. Būtiniausiai naudosiuos. Vakar grikiavau, bet dar oi kiek reikia susiveržt. Šiandien baltymai ir daržovės. Sversiuos penktadienį. Tai gal kokį minusiuką ir pamatysiu. g.gif
Atsakyti
As kai laiko neturiu,- tai vista (imarinuota) i greitpuodi.Svoguno,dziov.grybu,morka dar imetu. 25 min.ir gatava thumbup.gif .Vista istraukiu ir tame buljone seimai dar sriuba isverdu..
Atsakyti
Merginos, ar bandet kuri tofu suri? (cia soju pieno suris) g.gif
Atsakyti
Laba:) as bandziau, tai kaip guma biggrin.gif gal reikia moketi ji gaminti, kepti, ar pan.
Atsakyti
kepti nebandziau, nes ten gi gmo, isbraukiau is raciono
o ir tie vadinami normalus varskes suriai kepami pasidaro kaip guma, anksciau taip nebudavo unsure.gif
Atsakyti
Viskas aisku del surio,gerai kad nepirkau smile.gif Po savaitgalio pas mane grikiai grikiai biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif tofu sūrio nebandžiau. Ir pati nepirkau ir niekas nevaišino ax.gif Penktadienį svėriausi buvo - 2 kg. Labai ruošiausi savaitgaliui, šeštadienį dieną buvo kavinėje pasisėdėjimas, o vakare jau kaip reikalas balius. Tai po visko rezultatas -1,5 kg. Šiandien dar negrikių diena, bet rytoj arba trečiadienį jau iškrova tikrai bus. Šiandien sumažintu racionu diena smile.gif
Atsakyti