Nedingauuu
tik truputi pms buvo užpuolęs, tai net nepasakosiu ką valgiau.. bet jau vakar burokėlių salotos padarytos !
vakarienei sukirtau maža induka; tuoj užsiriš man su burokėliais, nes dantis balinsiu
nežinau ka valgysiu
ir dar nebėgiojau, nuo ryt vėl einu
ką daryt kai per pms skysčiai kaupiasi organizme, gal kokiu arbatų pavartot, jau nebežinau
išsipučiu kai balionėlis
Kur visos dingo?
Atėjau pasidalint receptu. Dariau varškėčius su špinatais : pakelis liesos varškės, didelis kiaušinis, špinatų sauja, žiupsnis cukraus, druskos, dar dėjau mišinio: krapai, čiovintos česnako granulės, druska, 3 skiltelės šviežio česnako, 1,5 stiklinės miltų. Špinatus, česnakus susmulkinam, sumaišom su viskuo, paminkom tešlą, kepam. Kepu aš ant alyvuogių aliejaus. Galima ir virti. Jie gaunasi tokie nesaldūs, nu laabai skanu, buvau tikrai nustebus skoniu
skanūs ir šalti
Sveikos,
aš nedingau tik noriu pasislėpti
Nesisvėriau, tiesiog negadinu sau nuotaikos. Šiandien man grikių diena. Griežta ir be nukrypimų
Eglute tavo receptukas
Bet kai jau turi tinkamą svorį. Visgi miltai, kepti ant aliejaus
Bet, kad skanu tikiu 100 proc.
Šypsenėle, trumpai iš baltymų dienų iškrovos gali ką patarti. Nusprendžiau, kad reikia man būtinai dar baltymų dienas įvesti. Nes nieko gero.
Eglute tavo receptukas
Šypsenėle, trumpai iš baltymų dienų iškrovos gali ką patarti. Nusprendžiau, kad reikia man būtinai dar baltymų dienas įvesti. Nes nieko gero.
na palyginus kaip aš įprastai valgydavau, tai man čia labai dietinis patiekalas
miltų galima pamažinti manau
, ir aliejaus sunaudojau nedaug, naudoju šalto spaudimo, nerafinuotą, nepilu tiek kad plauktų varkėčiai, ant mažiausios ugnies pakepinau; nu aš kadangi neprisiverčiu valgyt varškės, nu neskanu man, nusiperku ir išmetu dažnai
ir žalėsių mažai valgau tai čia toks receptas kad labai skaniai nemėgstami produktai susivalgo
iš tiek kiek parašiau gavosi lėkštė su kaupu, tai 2 kartam pavalgyt drąsiai; Gal mūsų kalorijų specas pakomentuos šitą varškėčių reikalą
aš dar nebėgiojau, šalta buvo, o dabar egzui ruošiaus, nuo ryt jau bėgsiu
QUOTE(eglute320 @ 2014 04 06, 22:43)
Kur visos dingo?
Atėjau pasidalint receptu. Dariau varškėčius su špinatais : pakelis liesos varškės, didelis kiaušinis, špinatų sauja, žiupsnis cukraus, druskos, dar dėjau mišinio: krapai, čiovintos česnako granulės, druska, 3 skiltelės šviežio česnako, 1,5 stiklinės miltų. Špinatus, česnakus susmulkinam, sumaišom su viskuo, paminkom tešlą, kepam. Kepu aš ant alyvuogių aliejaus. Galima ir virti.
viskas su receptu gerai, ir miltai nera baisus, bet jau aliejus...
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 13:39)
hmmm, o koks aliejus geriau ? Aš naudoju tik kaip rašiau alyvuogių, šalto spaudimo, eko, geros kokybės, jau seniai nenaudoju nei rapsų nei saulėgražų. Ir šito aliejaus man naudojasi daug mažiau nei ankčiau kitų reikėdavo
QUOTE(eglute320 @ 2014 04 07, 13:58)
hmmm, o koks aliejus geriau ? Aš naudoju tik kaip rašiau alyvuogių, šalto spaudimo, eko, geros kokybės, jau seniai nenaudoju nei rapsų nei saulėgražų. Ir šito aliejaus man naudojasi daug mažiau nei ankčiau kitų reikėdavo
Galima juos virti, o ne kepti
viska iškepti aliejaus turbūt susinaudojo tiek kiek būna ant salotų bliūdo užpilama. Mintis - gi galima orkaitėj kepti - visai be riebalų 
Tai va, kad alyv. alieju reikia vartoti termiskai neapdorota, o kepimui geriau rinktis berods saulegrazu ir rapsu. Nesuprantu, kodel bijot rapsu ir saulegrazu aliejaus
O bebndrai, tai termiskai apdorotas aliejus ne vienas nera geras
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 14:29)
Tai va, kad alyv. alieju reikia vartoti termiskai neapdorota, o kepimui geriau rinktis berods saulegrazu ir rapsu. Nesuprantu, kodel bijot rapsu ir saulegrazu aliejaus
O bebndrai, tai termiskai apdorotas aliejus ne vienas nera geras
O bebndrai, tai termiskai apdorotas aliejus ne vienas nera geras
Aš renkuosi pagal kokybe, pigūs aliejai, jų kultūrų auginimas ir jų perdirbimas
Sveikutes
Aprilia143,-berots praeitam zezone dalyvavai "lekstej",bet kiek pamenu lyg ir dingai...Siemet atsirandi vel,- be jokiu komententaru apie save,pasilabinimu ir t.t.,kaip is serijos "priejo kindziulis ir tare"
Gerai,- lasisa folijoj ,kiausiniene su smulkinta virta krutinele, vistienos kotletukai keksiuku formelej
,krutinele su kiausiniu ir trupuciu majonezo ,tradiciskai krutinele,kiausiniai,varske,kefyras,jogurtai be nieko.
As kaip ir pasiekiau savo uzsibrezta tiksla!
,bet dar 1kg nuridensiu del sventos ramybes
Aprilia143,-berots praeitam zezone dalyvavai "lekstej",bet kiek pamenu lyg ir dingai...Siemet atsirandi vel,- be jokiu komententaru apie save,pasilabinimu ir t.t.,kaip is serijos "priejo kindziulis ir tare"
Gerai,- lasisa folijoj ,kiausiniene su smulkinta virta krutinele, vistienos kotletukai keksiuku formelej
As kaip ir pasiekiau savo uzsibrezta tiksla!
mano kuklia nuomone, aliejaus maistas sugeria tiek pat, gal maziau gaminate keptus arba ne jus perkate alieju. negalvokite, kad kokybiskas yra tik alyvuogiu al, tikrai ne. beje, mes naudojam saulegrazu eko alieju ir nepernesu to tikro kvapo, bet kadangi as aliejaus ir kitu riebalu niekada neperku, tai turiu, ka turiu
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 22:51)
mano kuklia nuomone, aliejaus maistas sugeria tiek pat, gal maziau gaminate keptus arba ne jus perkate alieju. negalvokite, kad kokybiskas yra tik alyvuogiu al, tikrai ne. beje, mes naudojam saulegrazu eko alieju ir nepernesu to tikro kvapo, bet kadangi as aliejaus ir kitu riebalu niekada neperku, tai turiu, ka turiu 
Na tas, kad mažiau sugeria pastebėjimas atsirado per kokius 2,5 metų naudojimo; perku pati. Na tai be abejo nėra moksliškai patvirtintas faktas
Papildyta:
Šypsenėle - ridenk, ridenk





