Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Nedingauuu 4u.gif tik truputi pms buvo užpuolęs, tai net nepasakosiu ką valgiau.. bet jau vakar burokėlių salotos padarytos ! lotuliukas.gif vakarienei sukirtau maža induka; tuoj užsiriš man su burokėliais, nes dantis balinsiu biggrin.gif nail.gif nežinau ka valgysiu biggrin.gif ir dar nebėgiojau, nuo ryt vėl einu cool.gif ką daryt kai per pms skysčiai kaupiasi organizme, gal kokiu arbatų pavartot, jau nebežinau doh.gif išsipučiu kai balionėlis doh.gif
Atsakyti
Kur visos dingo? unsure.gif Atėjau pasidalint receptu. Dariau varškėčius su špinatais : pakelis liesos varškės, didelis kiaušinis, špinatų sauja, žiupsnis cukraus, druskos, dar dėjau mišinio: krapai, čiovintos česnako granulės, druska, 3 skiltelės šviežio česnako, 1,5 stiklinės miltų. Špinatus, česnakus susmulkinam, sumaišom su viskuo, paminkom tešlą, kepam. Kepu aš ant alyvuogių aliejaus. Galima ir virti. Jie gaunasi tokie nesaldūs, nu laabai skanu, buvau tikrai nustebus skoniu bigsmile.gif skanūs ir šalti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif aš nedingau tik noriu pasislėpti ph34r.gif Nesisvėriau, tiesiog negadinu sau nuotaikos. Šiandien man grikių diena. Griežta ir be nukrypimų schmoll.gif
Eglute tavo receptukas thumbup.gif Bet kai jau turi tinkamą svorį. Visgi miltai, kepti ant aliejaus ax.gif Bet, kad skanu tikiu 100 proc.
Šypsenėle, trumpai iš baltymų dienų iškrovos gali ką patarti. Nusprendžiau, kad reikia man būtinai dar baltymų dienas įvesti. Nes nieko gero.
Atsakyti
na palyginus kaip aš įprastai valgydavau, tai man čia labai dietinis patiekalas lotuliukas.gif miltų galima pamažinti manau g.gif , ir aliejaus sunaudojau nedaug, naudoju šalto spaudimo, nerafinuotą, nepilu tiek kad plauktų varkėčiai, ant mažiausios ugnies pakepinau; nu aš kadangi neprisiverčiu valgyt varškės, nu neskanu man, nusiperku ir išmetu dažnai verysad.gif ir žalėsių mažai valgau tai čia toks receptas kad labai skaniai nemėgstami produktai susivalgo mirksiukas.gif iš tiek kiek parašiau gavosi lėkštė su kaupu, tai 2 kartam pavalgyt drąsiai; Gal mūsų kalorijų specas pakomentuos šitą varškėčių reikalą bigsmile.gif ax.gif aš dar nebėgiojau, šalta buvo, o dabar egzui ruošiaus, nuo ryt jau bėgsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 04 06, 22:43)
Kur visos dingo?  unsure.gif  Atėjau pasidalint receptu. Dariau varškėčius su špinatais : pakelis liesos varškės, didelis kiaušinis, špinatų sauja, žiupsnis cukraus, druskos, dar dėjau mišinio: krapai, čiovintos česnako granulės, druska, 3 skiltelės šviežio česnako, 1,5 stiklinės miltų. Špinatus, česnakus susmulkinam, sumaišom su viskuo, paminkom tešlą, kepam. Kepu aš ant alyvuogių aliejaus. Galima ir virti.

viskas su receptu gerai, ir miltai nera baisus, bet jau aliejus... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 13:39)
viskas su receptu gerai, ir miltai nera baisus, bet jau aliejus... dry.gif

hmmm, o koks aliejus geriau ? Aš naudoju tik kaip rašiau alyvuogių, šalto spaudimo, eko, geros kokybės, jau seniai nenaudoju nei rapsų nei saulėgražų. Ir šito aliejaus man naudojasi daug mažiau nei ankčiau kitų reikėdavo g.gif Galima juos virti, o ne kepti rolleyes.gif viska iškepti aliejaus turbūt susinaudojo tiek kiek būna ant salotų bliūdo užpilama. Mintis - gi galima orkaitėj kepti - visai be riebalų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2014 04 07, 13:58)
hmmm, o koks aliejus geriau ? Aš naudoju tik kaip rašiau alyvuogių, šalto spaudimo, eko, geros kokybės, jau seniai nenaudoju nei rapsų nei saulėgražų. Ir šito aliejaus man naudojasi daug mažiau nei ankčiau kitų reikėdavo g.gif  Galima juos virti, o ne kepti  rolleyes.gif  viska iškepti aliejaus turbūt susinaudojo tiek kiek būna ant salotų bliūdo užpilama. Mintis - gi galima orkaitėj kepti - visai be riebalų  bigsmile.gif

Tai va, kad alyv. alieju reikia vartoti termiskai neapdorota, o kepimui geriau rinktis berods saulegrazu ir rapsu. Nesuprantu, kodel bijot rapsu ir saulegrazu aliejaus g.gif
O bebndrai, tai termiskai apdorotas aliejus ne vienas nera geras
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 14:29)
Tai va, kad alyv. alieju reikia vartoti termiskai neapdorota, o kepimui geriau rinktis berods saulegrazu ir rapsu. Nesuprantu, kodel bijot rapsu ir saulegrazu aliejaus  g.gif
O bebndrai, tai termiskai apdorotas aliejus ne vienas nera geras

Aš renkuosi pagal kokybe, pigūs aliejai, jų kultūrų auginimas ir jų perdirbimas schmoll.gif be to ankščiau dažnai reikėdavo pirkt aliejų, o kai šita naudojam tai ir neatsimenu kada pradėjau butelį, daug taupiau naudojasi, maistas jo tiek nesugeria g.gif nu čia mano pastebėjimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aprilia143,-berots praeitam zezone dalyvavai "lekstej",bet kiek pamenu lyg ir dingai...Siemet atsirandi vel,- be jokiu komententaru apie save,pasilabinimu ir t.t.,kaip is serijos "priejo kindziulis ir tare" blink.gif
Gerai,- lasisa folijoj ,kiausiniene su smulkinta virta krutinele, vistienos kotletukai keksiuku formelej smile.gif ,krutinele su kiausiniu ir trupuciu majonezo ,tradiciskai krutinele,kiausiniai,varske,kefyras,jogurtai be nieko.
As kaip ir pasiekiau savo uzsibrezta tiksla! clap.gif ,bet dar 1kg nuridensiu del sventos ramybes biggrin.gif
Atsakyti
Aham, kindziulis. as tik uzsiridernau ir uzsislapstinus tyliu
Atsakyti
mano kuklia nuomone, aliejaus maistas sugeria tiek pat, gal maziau gaminate keptus arba ne jus perkate alieju. negalvokite, kad kokybiskas yra tik alyvuogiu al, tikrai ne. beje, mes naudojam saulegrazu eko alieju ir nepernesu to tikro kvapo, bet kadangi as aliejaus ir kitu riebalu niekada neperku, tai turiu, ka turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 07, 22:51)
mano kuklia nuomone, aliejaus maistas sugeria tiek pat, gal maziau gaminate keptus arba ne jus perkate alieju. negalvokite, kad kokybiskas yra tik alyvuogiu al, tikrai ne. beje, mes naudojam saulegrazu eko alieju ir nepernesu to tikro kvapo, bet kadangi as aliejaus ir kitu riebalu niekada neperku, tai turiu, ka turiu  doh.gif

Na tas, kad mažiau sugeria pastebėjimas atsirado per kokius 2,5 metų naudojimo; perku pati. Na tai be abejo nėra moksliškai patvirtintas faktas mirksiukas.gif tik mano pastebėjimas ir nežinau kodėl man taip gaunasi cool.gif Kadangi truputį nusimanau kaip auginamos kultūros (rapsai, saulėgrąžos), kaip ne eko virsta eko (čia apie Lt) tai išsirinkau ką pirkti ir tiek 4u.gif
Papildyta:
Šypsenėle - ridenk, ridenk 4u.gif jei tik gaunasi. Aš vis dėlto pavakary nuėjau pabėgiot, spėjau iki lietaus ax.gif
Atsakyti