Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

As per sitas grikiavimo dienas akyse maciau toooki dideli sviestinio, trapaus pyrago gabala doh.gif biggrin.gif Gerai,-sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš truputį slystelėjau 'ant lazanijos' pati dariau ir dar pms, tai paragavau, bet nepersivalgiau, saikingai ax.gif o šiaip tai varškė, braškės, ryt virsiu grikius + burokėlių salotytės mano 4u.gif
Šypsenėle ugdyt valia labai gerai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 27 kovo 2014 - 23:51
Gal zinot ka idomesnio is cukiniju pasigamint? Prisipirkau ir mastau ka cia su jomis veikt? biggrin.gif Po grikiavimo laikausi tiesiosios,turiu nedideli, bet minusiuka. Vis gi delcia gerai veikia thumbup.gif .Bet savaitgalis arteja doh.gif ,jei ne tie savaitgaliai.. doh.gif
Atsakyti
Va va - jei ne tie savaitgaliai.. pas mane turbūt didelė ' problema' dar tai, kad aš pati mėgstu gaminti, gaminu daug ir nu visai skaniai blush2.gif tai negaliu dabar sakyt aš valgau grikius o tu kaip nori, tai gaminu ir stengiuosi laikytis ax.gif pabaigiau burokėlių salotas, eisiu virt grikių ir vėl salotų daryt mirksiukas.gif
Aš cukinijas tik blynams naudodavau,bet miltai.. tai nelb tinka g.gif gal kokį vištienos troškinuką g.gif vištiena, cukinija, kokie pievagrybiai, gal pupulės, gal kokią bulvę įpjaustyt; aš valgyčiau be garnyro, su kokia 5 grudų duonos rieke. Dabar perku beatos duoną - labai patinka man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 28 kovo 2014 - 15:55
Prisiskaiciau visokiu receptu,bet tiek to,improvizuosiu is to ka turiu.
Eglute,-pas tave ziuriu ne tik grikiai..grikiai,- bet ir burokeliai..burokeliai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aha, čia turbūt vienintelės salotos kurias galiu skaniai valgyt be jokių pagardų, tai ir valgau, negaliu sėdėt pusbadžiu, nes tada vakare ar kita diena baigiasi viskas skaniais patiekalais.. verysad.gif stengiuos ir valgyt mažiau-dažniau, kolkas visai gerai sekasi ax.gif džiaugiuos kad atradau ką galiu valgyt skaniai ir kad nebūtų kcal ir riebu biggrin.gif
Atsakyti
laba ryta:)
prisiduodu, prasau, sekti mano pavyzdziu biggrin.gif
db 68,8
-4,9kg
tikslas 67kg
svoris buvo siek tiek sustojes kristi, kcal kiekio nelabai galiu mazint, tai nusipirkau lepikolio ir magnio, kad sureguliuotu zarnyno veikla ir plius vakariene(paskutinis patiekalas)baltiminis.
ir vel viskas pajudejo tikslo link:) jau imu mastyti apie antrini tiksla, bet visu pirma sitas:)
kaip jus merginos? blush2.gif
P.S.nuo balandzio ketinu vel imtis tauriu-sonus-kumpius masazuosiuos, nes jie vat leciausiai man krenta g.gif ir dar pora body flex pratimu-pilvui, sonams ir vidiniai koju pusei.man jie labai efektyvus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adanlee: 31 kovo 2014 - 08:59
adanlee, kokie pratimai ? rolleyes.gif
Atsakyti
Taisiklingas kvepavimas +tempimo pratimai.pagooglink forume, yra skanuota knygute su pratimais.
Atsakyti
Adanlee,- bigsmile.gif 4u.gif ,na ir saunuole! Reiks jauciu pas tave i kursus uzssirasyti del kcal skaiciavimo lotuliukas.gif
Pas mane dabat cukinijos visokiom variacijom,ir skanu ir nekoloringa ir pasisotinu.Savaitgali gamtoj maniskiai saslus kepe,o as cukinijas.Nepatikesit,-man mazai liko,- visiems labai patiko.Grikiai rytdienai jau uzpilti...
Kaip kitom merginom sekasi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , saunuoles, kad taip judat i prieki. As persalau doh.gif tai gydausi ir kol viskas vietoj. cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pasiekiau savo tiksla 57 kg thumbup.gif .Si karta kazkaip lengviau, galbut todel,kad valgau beveik viska,bet "po truputuka".Ir iskrovos dienos su grikiais padeda islaikyti,sureguliuoti svori po savaitgalio. Dar noriu 1 kg nurident ir tada palaikyti svori ax.gif Gerai,-sveik 4u.gif
Eglute,kur dingai?
Adanlee,-stiprybes!
Atsakyti