Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 15:19)

LAINDRUSA,as labai atsiprasau,o kas per priepuoliai pas maziuka buna?

epilepsijos verysad.gif bet jau bandom vaistukais gydit... jau maziau buna tai nors tiek.......
Atsakyti
gal kas zinote kokius vaistukus spazmams nuirmt ,bet silpnesniu nei baclofenas???
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 04 05, 15:26)
gal kas zinote kokius vaistukus spazmams nuirmt ,bet silpnesniu nei baclofenas???

verospiron bandet? girdejau kitiem tinka... bet tik tuo atveju jei spaudimas normalus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 05 balandžio 2012 - 15:57
QUOTE(veiducka @ 2012 04 05, 16:19)
tai kad tu rusu labai daug, tarpusavy sneka rusiskai tai nera reikalo ir lietuviskai ismokti.
viena diena kaimynka man ir sako ar is magazino pareini  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as kol Klaipedoj mokiaus rusiskai bendraudavau tik su seneliu,bet jau kai isvaziavau i Vilniu....tekdavo vis daugiau ir daugiau bendraut rusiskai.o su vyru kai susipazinau tai isvis.bet uztat pasiekimas tas,kad su manim susipazines vyras pradejo 100 kartu geriau sneket lietuviskai smile.gif

QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 16:24)
epilepsijos verysad.gif  bet jau bandom vaistukais gydit... jau maziau buna tai nors tiek.......

aisku...laikykites 4u.gif mano maziukui nebera priepuoliu,vasaros pabaigoj bus jau 4 metai(tfu tfu tfu),vis dziaugiuosi,bet su baime prisimenu gydytojos zodzius,kad priepuoliai su laiku gali vel grizti.
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 16:10)
labu visoms 4u.gif
pas mus tikras pavasaris tiek viktoriukas prisilakste lauke,kad pervargo ir priepuolis prasidejo miego metu  verysad.gif  susinervinau juodai..... ir tuo metu buvo MB teta. tai motera kad issigando... sako sakes kaip tau sunku... pamaciau ,kad isitikono jog ne UZ DYKA invaliduma gaunam..... taip ir sake man drauge ateis laikas ir patys pagalba siulis o ne los kad gerai is valstybes gyvenat....  biggrin.gif

laba diena 4u.gif
o kaip pasireiske priepolis?ar tu tada salia buvai kad uzmatiai?ar kokius vaistus duodi priepolio metu ar nurimsta?
as bijau karkset,bet ptiu ptiu ptiu aprimo manajam ax.gif
nu bet as tai tikrai nesu buvus isgirdus nei is artimu,nei is pazystamu tokiu komentaru g.gif net neisivaizduoju kaip sureguociau g.gif
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 16:10)
nu nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reikejo sakyti : ponia karviu ganytoja, tuo metu kai jus karves ganet as su ponu ukininku sedejau kavute geriau....... taigi auksciau jau pasikelt turbut nesugebejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
  as manau kad tos kurios reikalauja kad vadintu JUS dazniausiai yra kompleksuotos del to kad nemoka nuosirdziai ir atvirai bendrauti,o vat cia esancios mes vysos kaip geros drauges, patarejos.  thumbup.gif  thumbup.gif  todel prasau ir mane TUJINTI  thumbup.gif man tas patinka  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 16:19)
*mazoji atsisedo ant puoduko ir nuluzo.o Nikita atsisedo arbatos gerti,bet sake neuzmigs.  lotuliukas.gif 

**sunus dabar pilnas ispudziu-ryt grizta tevelis.mazoji irgi dziaugias,bet dar ne tiek supranta,kad tetuko nebuna ilgai.o sunus tai nesitvaria savam kailyje smile.gif

*ne chiebra pavaro lotuliukas.gif

**niu ir kaip vaikai jaucias sulauke tetuko wub.gif picu su keciupu parveze? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 16:19)
o su tuo TUJINIMU,tai vienintele ta poniute man taip uzmetus buvo.tada kai perskaiciau net pasimeciau.na ji akcentavo,kad tarp musu amziaus skirtumas ir taip toliau.labai malonu,kad cia nera tokiu poniuciu ir visad malonu uzsukti wink.gif 4u.gif

kazkas perdaug isijaucia i virtualu gyvenima ir susireiksmina,tokios jauciu gyvai ne bendraut nebemoka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 04 05, 16:19)
tai kad tu rusu labai daug, tarpusavy sneka rusiskai tai nera reikalo ir lietuviskai ismokti.
viena diena kaimynka man ir sako ar is magazino pareini  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu bet gyventi visa gyvenima lietuvoj,ir neismokt kalbet nu tai ka as zinau,nors kazkiek kad eitu susikalbet,kad ir tavo kaimyne puse taip puse taip,vistiek supranti apie ka ji,yra tokiu kurios isvis nemoka,kada cia norfoj kazkokia pagyvenusi moterele klausia apie silke,kuri tipp silpnai sudita,as jai lotuliukas.gif ,ja nicivo paruskij nipanimauju lotuliukas.gif ta tokiu zvilgsniu man rusiskai atrezia,ot kakyje principi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas
uzrase mus i neurologini geguzes 7 dienai, tikiuosi papulsim ir nesusirgs ...
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 17:24)
as kol Klaipedoj mokiaus rusiskai bendraudavau tik su seneliu,bet jau kai isvaziavau i Vilniu....tekdavo vis daugiau ir daugiau bendraut rusiskai.o su vyru kai susipazinau tai isvis.bet uztat pasiekimas tas,kad su manim susipazines vyras pradejo 100 kartu geriau sneket lietuviskai smile.gif

tai va saunuolis kad stenges ir tavo kalba pramokti thumbup.gif drauge pasakojo,kad jos vyras ,bet greit bus exvyras,sako per 5m du zodzius lietuviskai teismoko,cia irgi jam turbut kazkokie principai, g.gif o va sako isvare ivokietija darbuotis,tai vokiskai per 6men jau beveik moka,na susikalba doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(taiklioji @ 2012 04 06, 15:32)
labas
uzrase mus i neurologini geguzes 7 dienai, tikiuosi papulsim ir nesusirgs ...

tai saugokites viesu vietu,stiprinkites,kad neprikibtu bacilos 4u.gif o kur cia gulates i vilniu ar kauna?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(dinana @ 2012 04 04, 18:33)
na taip,as ir laikaus nuomones,kad jei jau gyveni kazkokioj salyje,tai turetum bent jau moketi tos saliaes valstybine kalba,ir kazkokia pagarba turetum rodyti.mes soduose gyvenam,netoli miestelis,kuriame pagrinde lenkai gyvena.tai pradzioj atvarau i maxima apsipirkt,sneku lietuviskai telefonu ir jauciu kaip i mane ziuri su nelabai didele meile biggrin.gif juokinga,betka jau padarysi....
del JUS nepyk,nes vienoj temoj kazkada kreipiaus i moteriske TU,tai sulaukiau atsakymo KARVIU KARTU NEGANEM,TODEL NETUJINK.... tai dabar nelabai noris kazka izeisti

drinks_cheers.gif

Susireiksminus persona matyt papuole doh.gif i mane prasom TU biggrin.gif

QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 10:41)
ot pavasaris....kieme apie 10cm sniego....siaubas kazkoks.....

blink.gif nu duodat.pas mus jau viskas zaliuot pradeda wub.gif

QUOTE(vikma @ 2012 04 05, 13:50)
kiti nuo senoves,lietuviskai nemoka,tai kur cia sazine

cia jau principai doh.gif

QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 15:10)
isitikono jog ne UZ DYKA invaliduma gaunam..... taip ir sake man drauge ateis laikas ir patys pagalba siulis o ne los kad gerai is valstybes gyvenat....

ponia karviu ganytoja, tuo metu kai jus karves ganet as su ponu ukininku sedejau kavute geriau......

as manau kad tos kurios reikalauja kad vadintu JUS dazniausiai yra kompleksuotos del to kad nemoka nuosirdziai ir atvirai bendrauti

doh.gif nu truksta zodziu

lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 15:19)
grizom is lauko....vaikai slapi iki trusiku...

o sunus tai nesitvaria savam kailyje

na ji akcentavo,kad tarp musu amziaus skirtumas ir taip toliau.labai malonu,kad cia nera tokiu poniuciu ir visad malonu uzsukti 

Smaguma bigsmile.gif thumbup.gif

Na ryt dziaugsmo bus wub.gif

As turbut cia busiu is vyriausiu unsure.gif lotuliukas.gif saukit jei kas vyresne,bet mane asmeniskai nervina kai pradeda JUS.pasijauciu totali pinsianierka doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 16:24)
su manim susipazines vyras pradejo 100 kartu geriau sneket lietuviskai

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 04 06, 14:31)
nu bet gyventi visa gyvenima lietuvoj,ir neismokt kalbet nu tai ka as zinau,nors kazkiek kad eitu susikalbet,kad ir tavo kaimyne puse taip puse taip,vistiek supranti apie ka ji,yra tokiu kurios isvis nemoka,kada cia norfoj kazkokia pagyvenusi moterele klausia apie silke,kuri tipp silpnai sudita,as jai lotuliukas.gif  ,ja nicivo paruskij nipanimauju lotuliukas.gif ta tokiu zvilgsniu man rusiskai atrezia,ot kakyje principi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano uosvis visai lietuviskai nemoka, ismoko tik kelias frazes suprasti kai su vaiku pasilieka, kad is maisto ko papraso ar i tualeta prasosi. nu as irgi kazkiek pramokau rusiskai, nes matau kad zmogui jau tikrai nebe tie metai ismokti lietuviu kalba. nors jau ziuriu kad ir mazasis kelias frazes moka rusiskai, ir kai senelis ka sako supranta.
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 04 06, 15:35)
tai va saunuolis kad stenges ir tavo kalba pramokti thumbup.gif drauge pasakojo,kad jos vyras ,bet greit bus exvyras,sako per 5m du zodzius lietuviskai teismoko,cia irgi jam turbut kazkokie principai, g.gif o va sako isvare ivokietija darbuotis,tai vokiskai per 6men jau beveik moka,na susikalba doh.gif  g.gif
Papildyta:

tai saugokites viesu vietu,stiprinkites,kad neprikibtu bacilos 4u.gif o kur cia gulates i vilniu ar kauna?

atrodo visada saugomes, visa ziema pragerem superini sirupeli imunitetui stiprinti, tikrai padejo, bet va kai kas svarbaus manes laukia= bac ir gerkle raudona, nors pamirsau kada antibiotikus gerem tris kart per peti, nes kai tik susirega as to sirupelio daugiau duodu ir viskas.
aciu, stengsimes, kol kas va ir i baseina neeinam, tik nzn kaip cia rengti, kai oras toks. ryte ejau darban ir masciau, praeitais metais tokiu metu jau po zaliuojancia pieva i stotele eidavau smile.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 04 06, 20:17)
mano uosvis visai lietuviskai nemoka, ismoko tik kelias frazes suprasti kai su vaiku pasilieka, kad is maisto ko papraso ar i tualeta prasosi. nu as irgi kazkiek pramokau rusiskai, nes matau kad zmogui jau tikrai nebe tie metai ismokti lietuviu kalba. nors jau ziuriu kad ir mazasis kelias frazes moka rusiskai, ir kai senelis ka sako supranta.

oj, mergai, papasakociau savo darbe as jum priciudu, kita kalba lenku ar rusu,= kas ketvirtas zmogus ateina, as panasiai kaip banke istaigoj dirbu, na jus visos esate mano klientes smile.gif tokia sfera mano biggrin.gif
tai nesuprantu, mano mama rusaite i lietuva praktika po instituto atv aziavo atlikineti, ir teva sutiko, nu ir apsizenijo, bet ji laike egzus lt kalbos, ir mokesi, ir dabar jei nesigauna parasyti taisingai zodi pergyvena, ir dirba istaigoj rimtoj, o pas mane kaip ne klientas taip nesupranta lietuviskai sad.gif
Atsakyti
Liaba visoms 4u.gif

Užbėgu prisiduot kad dar gyva, sveika, nes nebeatsimenu kada čia bepliurpiau. smile.gif Tai kompas sugedo, tai darbeliukais užsikasusi ir t.t. smile.gif

Noriu pasidžiaugt savo pergalyte praėjusiame "Kauno rampos" festivalyje. Per savo spektakliuką "gimimą" pirmasyk labai sėkmingai atpyliau finalinį gabaliuką. thumbup.gif Nepakirto nė jauduliukas, nors dabar finale jau daug daugiau turiu viska išvaidint ant savo kojų, apvožus vežimėlį aukštelninka. Negaliu patikėti kad taip jau dingsta pats bjauriausias mano ligos bruožas - kūno surakinimas nuo menkiausio jauduliuko. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Va ką reiškia pastovios mankštelės, o svarbiausia užsispyrimas. smile.gif

Kaip jums visoms sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 04 07, 12:38)
Liaba visoms 4u.gif

o ,sveikute,prazuvele 4u.gif
. Vis šilčiau mus pasveikina saulė.
Žalią ranką jau tiesia beržai..
O namuos, susispietę būrelin,
Margučius mes ridensim smagiai.
Su pavasariu! Su Šv. Velykom!
Atsakyti