QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 16:10)
labu visoms
pas mus tikras pavasaris tiek viktoriukas prisilakste lauke,kad pervargo ir priepuolis prasidejo miego metu

susinervinau juodai..... ir tuo metu buvo MB teta. tai motera kad issigando... sako sakes kaip tau sunku... pamaciau ,kad isitikono jog ne UZ DYKA invaliduma gaunam..... taip ir sake man drauge ateis laikas ir patys pagalba siulis o ne los kad gerai is valstybes gyvenat....
laba diena
o kaip pasireiske priepolis?ar tu tada salia buvai kad uzmatiai?ar kokius vaistus duodi priepolio metu ar nurimsta?
as bijau karkset,bet ptiu ptiu ptiu aprimo manajam
nu bet as tai tikrai nesu buvus isgirdus nei is artimu,nei is pazystamu tokiu komentaru

net neisivaizduoju kaip sureguociau
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 04 05, 16:10)
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 16:19)
*mazoji atsisedo ant puoduko ir nuluzo.o Nikita atsisedo arbatos gerti,bet sake neuzmigs.
**sunus dabar pilnas ispudziu-ryt grizta tevelis.mazoji irgi dziaugias,bet dar ne tiek supranta,kad tetuko nebuna ilgai.o sunus tai nesitvaria savam kailyje
*ne chiebra pavaro
**niu ir kaip vaikai jaucias sulauke tetuko

picu su keciupu parveze?
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 04 05, 16:19)
o su tuo TUJINIMU,tai vienintele ta poniute man taip uzmetus buvo.tada kai perskaiciau net pasimeciau.na ji akcentavo,kad tarp musu amziaus skirtumas ir taip toliau.labai malonu,kad cia nera tokiu poniuciu ir visad malonu uzsukti
kazkas perdaug isijaucia i virtualu gyvenima ir susireiksmina,tokios jauciu gyvai ne bendraut nebemoka
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 04 05, 16:19)
tai kad tu rusu labai daug, tarpusavy sneka rusiskai tai nera reikalo ir lietuviskai ismokti.
viena diena kaimynka man ir sako ar is magazino pareini
nu bet gyventi visa gyvenima lietuvoj,ir neismokt kalbet nu tai ka as zinau,nors kazkiek kad eitu susikalbet,kad ir tavo kaimyne puse taip puse taip,vistiek supranti apie ka ji,yra tokiu kurios isvis nemoka,kada cia norfoj kazkokia pagyvenusi moterele klausia apie silke,kuri tipp silpnai sudita,as jai

,ja nicivo paruskij nipanimauju

ta tokiu zvilgsniu man rusiskai atrezia,ot kakyje principi