Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

Tai kas, kad šiemet toks pavasaris vėlyvas
Ir nematyti tėviškėj pražydusių žibučių.
Tegul Velykų džiaugsmas kiekvienoj širdy bus gyvas
Su beržo šakele ir kraitele margučių.
Atsakyti
user posted image
Artėja Velykos
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais - stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Su dideliais ir su mažais,
Su apvaliais ir pailgais,
Su margais ir ne margais,
Su kiaušiniais po galais!
Su sv.Velykom!!!

user posted image
Atsakyti
labadiena visoms mamytems.dziugu kadyra toks puslapis kur bendrauja apie savo vaiku bedeles.esu naujoke tai dar labai sunkiai gaudausi jusu namuciuose.tiek daugminciu klausimu kirba manyje.tik nzn dar kur ka rasyti poto liksiu nesuprASTA .paraseu viena tema apie klubo dislazija bet kolkas jokiu komentaru nesulaukiau,gal ka netaip parasiau/as taip pat auginu du vaikucus turincius beduciu.labai sunku su tuom susitaikyti kadangi neturiu su kuo pasitart pakalbet.cia jusu foruma paskaicius suprantu,kad nesu viena mama kuri augina ligoniukus aciu kad esate 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dijana5 @ 2012 04 09, 12:03)
labadiena visoms mamytems.dziugu kadyra toks puslapis kur bendrauja apie savo vaiku bedeles.esu naujoke tai dar labai sunkiai gaudausi jusu namuciuose.tiek daugminciu klausimu kirba manyje.tik nzn dar kur ka rasyti poto liksiu nesuprASTA .paraseu viena tema apie klubo dislazija bet kolkas jokiu komentaru nesulaukiau,gal ka netaip parasiau/as taip pat auginu du vaikucus turincius beduciu.labai sunku su tuom susitaikyti kadangi neturiu su kuo pasitart  pakalbet.cia jusu foruma paskaicius suprantu,kad nesu viena mama kuri augina ligoniukus aciu kad esate 4u.gif  4u.gif

[QUOTE]

LABAS, SVEIKA ATVYKUSI smile.gif

nebijok, drasiai rasyk, visos cia saunios.
Pasipasakok kas tavo vaikeliam, gal rasi bendraminciu, o jei ne, tai tiesiog palaikyma ir draugyste tikrai smile.gif

Su SV. Velykom, kinkomes autobusa su mazium ir varom i akropoli, pirksiu knyga apie mano maziaus bedeles, ir siaip apsitusinsim, gal i vaiku kambari smile.gif
Atsakyti
Liaba diena ir Jus visas su Sv.Velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif group.gif gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(taiklioji @ 2012 04 09, 12:23)
Su SV. Velykom, kinkomes autobusa su mazium ir varom i akropoli, pirksiu knyga apie mano maziaus bedeles, ir siaip apsitusinsim, gal i vaiku kambari smile.gif

tai vaziuosit pasikulturinti biskuti mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu ax.gif
Papildyta:
labadiena visoms mamytems.dziugu kadyra toks puslapis kur bendrauja apie savo vaiku bedeles.esu naujoke tai dar labai sunkiai gaudausi jusu namuciuose.tiek daugminciu klausimu kirba manyje.tik nzn dar kur ka rasyti poto liksiu nesuprASTA .paraseu viena tema apie klubo dislazija bet kolkas jokiu komentaru nesulaukiau,gal ka netaip parasiau/as taip pat auginu du vaikucus turincius beduciu.labai sunku su tuom susitaikyti kadangi neturiu su kuo pasitart  pakalbet.cia jusu foruma paskaicius suprantu,kad nesu viena mama kuri augina ligoniukus aciu kad esate 4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus,jauskis drasiai,nebijok klaust,kad ir kiek klausymu turi,kas ka zinos tas ta patarsim,ir tau lengviau bus ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Su sventemis 4u.gif

Na ka, tases sukrautos, ryt lekiam i Vilniu i Santariskes. Laukia skrandzio operacija. Kad ir kaip bijociau ir nenoreciau,bet nera kitos iseities schmoll.gif Tikekimes, kad tos 7-10 dienos labai neprailgs ir operacija pavyks be jokiu komplikaciju. O po to belieka tiketis tik pagerejimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 04 09, 16:27)
Labas   4u.gif

Su sventemis  4u.gif

Na ka, tases sukrautos, ryt lekiam i Vilniu i Santariskes. Laukia skrandzio operacija. Kad ir kaip bijociau ir nenoreciau,bet nera kitos iseities  schmoll.gif  Tikekimes, kad tos 7-10 dienos labai neprailgs ir operacija pavyks be jokiu komplikaciju. O po to belieka tiketis tik pagerejimo.  smile.gif

lauksim jau pasveikusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o mums velykos nekokios, vyras smarkiai apsirgo tai nebenuvaziavom pas mano tevu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 09 balandžio 2012 - 16:38
QUOTE(Fera82 @ 2012 04 09, 16:27)
Labas  4u.gif

Su sventemis  4u.gif

Na ka, tases sukrautos, ryt lekiam i Vilniu i Santariskes. Laukia skrandzio operacija. Kad ir kaip bijociau ir nenoreciau,bet nera kitos iseities  schmoll.gif  Tikekimes, kad tos 7-10 dienos labai neprailgs ir operacija pavyks be jokiu komplikaciju. O po to belieka tiketis tik pagerejimo.  smile.gif

Sėkmytės jums didelės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dijana5 @ 2012 04 09, 11:03)

Sveikutė, prisijungus 4u.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 04 09, 16:37)
lauksim jau pasveikusiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o mums velykos nekokios, vyras smarkiai apsirgo tai nebenuvaziavom pas mano tevu  verysad.gif

Na va. Aš praeita savaitgalį žiauriai prasirgau. Šeštadienį turėjau lėkt į festivalio uždarymo renginį, artistų vaišes, atsikėliau ryte jau naktį pradėjus kosėt, pavalgiau, norėjau jau maudytis varyt, kad žiūriu nieko nebepajegiu, į lovą tik traukia. Priguliau keliom minutėm jaučiu nė pagalvot negaliu apie atsikelimą. Pamatuoju tempą -38. doh.gif Taip viską sugadino kad vos nepasiutau iš pykčio. doh.gif
Atsakyti

SVEIKA PRISIJUNGUS 4u.gif
QUOTE(Fera82 @ 2012 04 09, 17:27)
Labas  4u.gif

Su sventemis  4u.gif

STIPRYBES JUMS smile.gif

MAMUKAI SU VELYKOMS JUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 04 09, 17:36)
Na va. Aš praeita savaitgalį žiauriai prasirgau. Šeštadienį turėjau lėkt į festivalio uždarymo renginį, artistų vaišes, atsikėliau ryte jau naktį pradėjus kosėt, pavalgiau, norėjau jau maudytis varyt, kad žiūriu nieko nebepajegiu, į lovą tik traukia. Priguliau keliom minutėm jaučiu nė pagalvot negaliu apie atsikelimą. Pamatuoju tempą -38. doh.gif Taip viską sugadino kad vos nepasiutau iš pykčio.  doh.gif

tai ir mes jau buvom prisizadeje atvaziuoti, mama kaip visada prisiperka visko. ir nebeisvaziavom. na svarbiausia kad syvakara jau vyrui geriau
Atsakyti