Laba diena
Papildyta:
QUOTE(anzelikal @ 2012 04 10, 13:56)
Mes gavom rebilitacija iskovojom

Jau nuo siandien i lopseli atvaziavom

tai kokiais budais pavyko?ka gydytoja su rebilitologe besako???
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 04 10, 12:08)
tetuko vaikai labai lauke,visa diena lakste man is paskos,toks jausmas buvo,kad as ta tetuka isgimdyt turiu

nikita sedejo ant kedes kai tevelis iejo pro duris,tai vargsas net nuo kedes nukrito.ir tiek mazoji,tiek mazasis kai puole tevui ant kaklo...o as stovejau ir verkiau...nu siaubas zinokit,maniau nusizliumbsiu visai.vyras del sventos ramybes parveze gal 5 pakelius kecupo Nikitai

o kita diena vaziavom i Vilniu,tai uzvaziavom i picerija,tai jau Nikita visas apsipatenkines buvo.
o tai ryte atslenka mazieji pas mus,ilenda i lova,per viduri atsigula ir stumia mane is lovos eiti tetukui kavos daryti
kaip miela

bet kartu skaudu ir sunku jums visiems tokie susitikimai ir issikyrimai
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 04 10, 10:18)
Tai va, dažnai būna toks zakon podlast, bet ką jau darysi. Šaunu kad jau geriau.
Tai kad tik porą dienų leidau sau tą "poilsį".

Iškart čiupau atomine košytę. gripeksą, o antradienį dar su 37 išvariau į repeticijas...

Mama graibės už galvos, bet mano rizika pasiteisino, išsilakščiau ir pasveikau. nebūčiau Ernestyta.

Nėr kada sirgt, kita savaitę du renginiai. Vieną dieną su šokiais Kaune , sekančią su drama Alytuje. Beto gegužės pabaigoj konkursas su drama, reikia labai stipriai pasiruošt, leis mane ten gimti.

Nors geriau būtume naują spektaklį ten ruošę. Labai bijau. Esam jau kelissyk laimėję tą konkursą, ir dabar vadovas įsitikinęs kad pirmą vietą išgimdysiu. o jeigu ne? Taip dabar baisu kad košmariuks.
kad tu pati visa atomine esi,gyvsidabris
Papildyta:
QUOTE(laindrusa @ 2012 04 10, 09:26)
o kaip jums su priepoliukais?
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 04 09, 21:03)
tai ir mes jau buvom prisizadeje atvaziuoti, mama kaip visada prisiperka visko. ir nebeisvaziavom. na svarbiausia kad syvakara jau vyrui geriau
joooo tos mamos tiekprisiruosia,kad paskui reikia savaites kol viska issivalai is organizmo,bet kai yra ziauru kai maistas pats iburna lipa,sustot negali,o kai poto sprogsto dejuoju,kam tiek valgiau

raminu poto ,nu bet nekasdien