Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

laindrusa,mintys 4u.gif biggrin.gif

naujokei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

su praejusiomis sventemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2012 04 10, 12:56)
Mes gavom rebilitacija iskovojom  Jau nuo siandien i lopseli atvaziavom

Oj kaip šaunu. thumbup.gif Dieve kaip jau man kinkos ima drebėt kaip šįmet bus su sanatorija, kokius kryžiaus kelelius teks pereiti. doh.gif

QUOTE(vikma @ 2012 04 10, 13:32)

kad tu pati visa atomine esi,gyvsidabris 

Papildyta:

joooo tos mamos tiekprisiruosia,kad paskui reikia savaites kol viska issivalai is organizmo,bet kai yra ziauru  kai maistas pats iburna lipa,sustot negali,o kai poto sprogsto dejuoju,kam tiek valgiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  raminu poto ,nu bet nekasdien lotuliukas.gif

Tai aš jau į geležines mergas įšventinta, centre, sanatorijoj, turiu gi kažkaip dabar savo vardą apgint. lotuliukas.gif

Tai va. O kaip tavo polipukas toleruoja persivalgymus, stipresnius pašventimus? Mano tai pikčiurna, pora dienų iškankina blogumėliais visokiais. doh.gif
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 04 10, 14:07)

Merdzina a tu gyvent bent speji per tiek renginiu  doh.gif  lotuliukas.gif
O jei ne nebuna  mad.gif

Tai čia pats gyvenimas ir yra, bent jau man. biggrin.gif

Taip ir vadovas sako. doh.gif Bet aš manau šiuo klausimu negalimą taip įsitikint iš kart, viskas priklausys nuo kiekvieno kolektyvo darbo, pastangų. Porą metų jau laimėjom tą konkursą, gal kitiems dabar buvom paspirtis labiau pasistengti per metus. Gal sutriuškins mus šįmet, nu ką gali žinot. Užtat ir baisu tokia atsakomybę ant pečių užsikraut. Būtų kitas spektakliukas kur ne pagrindinė aš būtų žymiai ramiau. karsta.gif Bus kaip bus. Bent tiek gerai, kad vėl man didžiulis stimulas mankštoms. smile.gif Dabar vadovas vėl koreguoja finalinį jo gabaliuką, dar daugiau turėsiu veiksmo apvožus vežimėlį. doh.gif Jaučiu jis specialiai gal taip provokuoja laužia mane, tikrina mano užsispyrimo ribas. Prisičiulbėjau kad dėl savo tikslo galiu trūkt plyšt, bet turiu pasiekt, dabar dėl to gal ir turiu srėbti košę. lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(taiklioji @ 2012 04 10, 18:18)
kaip papult i jusu albumiuka???

Aktyviai dalyvaut temos bendravime ir po keliu temu duodam raktus biggrin.gif

QUOTE(laindrusa @ 2012 04 10, 20:28)
Kaip padaryti vyrą laimingu:
Kaip padaryti moterį laiminga? Tai nėra sudėtinga. Tereikia būti:

O taip va moteros nail.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2012 04 11, 08:41)
Prisičiulbėjau kad dėl savo tikslo galiu trūkt plyšt, bet turiu pasiekt, dabar dėl to gal ir turiu srėbti košę. 

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 04 11, 10:08)
Laba ryta  4u.gif
Aktyviai dalyvaut temos bendravime ir po keliu temu duodam raktus  biggrin.gif
O taip va moteros  nail.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
hihihi.gif

dar manot neverta as rakciuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 04 10, 22:28)

Kaip padaryti moterį laiminga? Tai nėra sudėtinga. Tereikia būti:

50.
* pirmojo susitikimo/pažinties
* sužadėtuvių
* vestuvių
Nelaimei, netgi tiesiog aklai laikantis minėtų taisyklių negali būti tikras, kad moteris yra laiminga! wink.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif nu va ,o reikia tiek nedaug pasirodo... lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vikma, as pas mama per daug nevalgau. nes vistiek zinau kad ji visus pyragus paskui suseda i indelius ir atiduoda veztis biggrin.gif
o seip tai mes visi labai sergam. kazkoks baisus gripas uzpuole.vyrui biski geriau bet dabar mazulis dega karsty jau visa para. man paciai tik nati tempa teuzkyla, matyt toks jau organizmas, pats supranta kad reikia kitais rupintis.
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 04 11, 10:25)
dar manot neverta as rakciuku?  blush2.gif

Nezinau...sprendzia visos cia bendraujancios smile.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 04 11, 19:03)

o seip tai mes visi labai sergam.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaitės

turiu klausimėli, svarbų.

Toms kas bandė apskūsti neigaluma......o gal ir kitos ka zinos. Cia ne man reikia, bet viena mama praše jai padėti parašyti skunda. Tai dabar renku info.
Ka rašėte, ar tik kad nesutinkate, ar dėjote dar priedus prie rašto kokius iš ligos istorijos, ar tekste rašėte grieštai juridiškai ar bendėte žmogiškai graudinti (renkuosi dabar stiliu smile.gif ) noriu jai padėti ir parašyti taip, kad būtų rezultatas.

O situacija tokia, kad vaikas (7m.) gavo sunku su priežiūra 2 metams, o ji nori iki 18 g.gif kaip manot realu cia ar ne?

Pasak mamos vaikas nekalbantis, sunkiai vaikšto, neapsirengia, su pampersais, daug priepuolių naktimis.

Vikma, cia aš apie Nojų kalbu jei ką mirksiukas.gif man rodos tu ji žinai.

Padėkit panos, jei kas ką žinote, plyyyz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 04 12, 08:25)
Labas mergaitės

turiu klausimėli, svarbų.

Toms kas bandė apskūsti neigaluma......o gal ir kitos ka zinos. Cia ne man reikia, bet viena mama praše jai padėti parašyti skunda. Tai dabar renku info.
Ka rašėte, ar tik kad nesutinkate, ar dėjote dar priedus prie rašto kokius iš ligos istorijos, ar tekste rašėte grieštai juridiškai ar bendėte žmogiškai graudinti (renkuosi dabar stiliu  smile.gif ) noriu jai padėti ir parašyti taip, kad būtų rezultatas.

O situacija tokia, kad vaikas (7m.) gavo sunku su priežiūra 2 metams, o ji nori iki 18  g.gif  kaip manot realu cia ar ne?

Pasak mamos vaikas nekalbantis, sunkiai vaikšto, neapsirengia, su pampersais, daug priepuolių naktimis.

Vikma, cia aš apie Nojų kalbu jei ką  mirksiukas.gif  man rodos tu ji žinai.

Padėkit panos, jei kas ką žinote, plyyyz  biggrin.gif

manau kad ir taip gerai gavo, juk cia kazkuri mama rase kad kas metus prasitesineja... 2 metai nemazas laiko tarpas, per tiek laiko vaikas gali ir vaiksciot pradet ir kalbet pradeti. nu cia mano tokia nuomone. sunku kazka ir pasakyt kai ne to zmogaus kaily esi g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 04 12, 08:53)
manau kad ir taip gerai gavo, juk cia kazkuri mama rase kad kas metus prasitesineja... 2 metai nemazas laiko tarpas, per tiek laiko vaikas gali ir vaiksciot pradet ir kalbet pradeti. nu cia mano tokia nuomone. sunku kazka ir pasakyt kai ne to zmogaus kaily esi  g.gif

Asmeniškai ir aš taip manau, bet nedrįsau jai to pasakyti, kaip tu sakai, į kito kailį neįlysi, bandysiu padaryti ko manes prasė, o bus kaip bus.

Žinau aš tą vaiką, vienu metu buvo staigiai pasiekes toki lygi, kad kalbėjo sakiniais, lakstė, piešė, dviračiu varinėjo, logiškai mastė, dingo priepuoliai, atsirado minčių apie sveikų vaikų mokyklą, bet prėjus kuriam laikui įvyko staigus pablogėjimas, apie kurį rašiau anksciau. Sveikstantį aš jį mačiau, o pablogėjusio ne, todėl nedrįstu vertinti, tikiu mamos žodžiais.
Atsakyti
turiu dar vieną klausimą biggrin.gif

noriu tvarkytis dokumentus automobilio kompensacijai tuos 4000 lt berods. Gal žinot jei slauga apiforminta ant manes, o aš teisių neturiu, galiu vistiek kreipti ar ne?

Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 04 12, 09:01)
Asmeniškai ir aš taip manau, bet nedrįsau jai to pasakyti, kaip tu sakai, į kito kailį neįlysi, bandysiu padaryti ko manes prasė, o bus kaip bus.

Žinau aš tą vaiką, vienu metu buvo staigiai pasiekes toki lygi, kad kalbėjo sakiniais, lakstė, piešė, dviračiu varinėjo, logiškai mastė, dingo priepuoliai, atsirado minčių apie sveikų vaikų mokyklą, bet prėjus kuriam laikui įvyko staigus pablogėjimas, apie kurį rašiau anksciau. Sveikstantį aš jį mačiau, o pablogėjusio ne, todėl nedrįstu vertinti, tikiu mamos žodžiais.

As irgi taip manau drinks_cheers.gif tuo labiau kaip rasai,kad pagerejimas jam buvo.pvz del Zygimanto as net nesitikejau,kad jam duos iki 18m kai eidavau pratesinet kas 2m.iki 18m manau skiria laaaabai sunkiems ligoniukams kai mato,kad jookiu pagerejimu ir pazangos nera.
Atsakyti