QUOTE(anzelikal @ 2012 04 10, 12:56)
Mes gavom rebilitacija iskovojom Jau nuo siandien i lopseli atvaziavom
Oj kaip šaunu.

Dieve kaip jau man kinkos ima drebėt kaip šįmet bus su sanatorija, kokius kryžiaus kelelius teks pereiti.
QUOTE(vikma @ 2012 04 10, 13:32)
kad tu pati visa atomine esi,gyvsidabris
Papildyta:
joooo tos mamos tiekprisiruosia,kad paskui reikia savaites kol viska issivalai is organizmo,bet kai yra ziauru kai maistas pats iburna lipa,sustot negali,o kai poto sprogsto dejuoju,kam tiek valgiau

raminu poto ,nu bet nekasdien
Tai aš jau į geležines mergas įšventinta, centre, sanatorijoj, turiu gi kažkaip dabar savo vardą apgint.
Tai va. O kaip tavo polipukas toleruoja persivalgymus, stipresnius pašventimus? Mano tai pikčiurna, pora dienų iškankina blogumėliais visokiais.
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 04 10, 14:07)
Merdzina a tu gyvent bent speji per tiek renginiu
O jei ne nebuna
Tai čia pats gyvenimas ir yra, bent jau man.
Taip ir vadovas sako.

Bet aš manau šiuo klausimu negalimą taip įsitikint iš kart, viskas priklausys nuo kiekvieno kolektyvo darbo, pastangų. Porą metų jau laimėjom tą konkursą, gal kitiems dabar buvom paspirtis labiau pasistengti per metus. Gal sutriuškins mus šįmet, nu ką gali žinot. Užtat ir baisu tokia atsakomybę ant pečių užsikraut. Būtų kitas spektakliukas kur ne pagrindinė aš būtų žymiai ramiau.

Bus kaip bus. Bent tiek gerai, kad vėl man didžiulis stimulas mankštoms.

Dabar vadovas vėl koreguoja finalinį jo gabaliuką, dar daugiau turėsiu veiksmo apvožus vežimėlį.

Jaučiu jis specialiai gal taip provokuoja laužia mane, tikrina mano užsispyrimo ribas. Prisičiulbėjau kad dėl savo tikslo galiu trūkt plyšt, bet turiu pasiekt, dabar dėl to gal ir turiu srėbti košę.