Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

Bet šiaip čia ta pati Soy lyg ir rašė, kad grąžinti galima g.gif
Atsakyti
Na, ju politika del grazinimo nesidomejau, bet pvz kiek yra teke is Rankdarbiu skyrelio kazka pirkt, niekuomet minties ne nebuvo apie tai, kad grazint daikta, nes ooops nepatiko, negraziai spalvas pasirinkau ax.gif Aisku, jei butu kazkoks brokas, kreivos siules ar panasiai, tada galvociau, o dabar... net nezinau. Tfu tfu tfu kol kas neturiu patirties su lukseciu neatitikimu, tai tikiuosi, kad ir si karta busiu patenkina, net spirgu kaip laukiu, kad tik greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 02, 19:06)
Na, ju politika del grazinimo nesidomejau, bet pvz kiek yra teke is Rankdarbiu skyrelio kazka pirkt, niekuomet minties ne nebuvo apie tai, kad grazint daikta, nes ooops nepatiko, negraziai spalvas pasirinkau ax.gif Aisku, jei butu kazkoks brokas, kreivos siules ar panasiai, tada galvociau, o dabar... net nezinau. Tfu tfu tfu kol kas neturiu patirties su lukseciu neatitikimu, tai tikiuosi, kad ir si karta busiu patenkina, net spirgu kaip laukiu, kad tik greiciau biggrin.gif

kiek maždaug laiko gamina?
Atsakyti
Didziule eile, tai gali uztrukt 3-4 ar net daugiau savaiciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 02, 19:41)
Didziule eile, tai gali uztrukt 3-4 ar net daugiau savaiciu ax.gif

dar visai normaliai. o ir modelį gali savo susigalvot, ta prasme ilgį plotį ir pan, ar tik spalvas derint galima?
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2012 06 02, 20:16)
dar visai normaliai. o ir modelį gali savo susigalvot, ta prasme ilgį plotį ir pan, ar tik spalvas derint galima?

Del modelio nezinau. Nesidomejau tais dalykais ax.gif As grynai foto beziuredama rankine isimylejau ir nieko keist nenorejau wub.gif Dydis, manau, tikrai nebus per mazas, o ir kad bus didesnis uz mano dabar turimas rankines labai abejoju smile.gif
Atsakyti
Siaip panos saunuoles,kad toki bizni susigalvojo,smagu,kad sekasdi,rankines grazios,bet kaina blink.gif ...Bet man asmeniskai labiau patinka Moondring rankines...o ji visai nesireklamuoja...
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 02, 21:36)
Siaip panos saunuoles,kad toki bizni susigalvojo,smagu,kad sekasdi,rankines grazios,bet kaina blink.gif ...Bet man asmeniskai labiau patinka Moondring rankines...o ji visai nesireklamuoja...

O kur galima pamatyti Moondring rankinių? (turiu omenyje bent paveiksliukų) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2012 06 02, 22:38)
O kur galima pamatyti Moondring rankinių? (turiu omenyje bent paveiksliukų)  blush2.gif

čia
Atsakyti
o as anskciau galvojau, kad tashe tashe gal yra butent moodring, nes lb man panasios rankiniu formos ir siaip idejos, pvz isorej minimalas, o viduj ryskus pamusalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 02, 22:36)

taip nesireklamuoja, kad apie jos rankines žinot biggrin.gif ji irgi savo laiku deriniuose kartas nuo karto numesdavo komentarą, kad rankines siuvas ir blog'e šiek tiek neakivaizdžios reklamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 02, 21:47)

Ačiū, tikrai vertėjo pamatyti smile.gif
Atsakyti