QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:15)
1. <...>Man speciali reklama yra ta, kuria matom issokancia SM, o nespeciali, tai tokia, kai buna postai- "zinokit radau tokia parduotuve, ten gera kokybe ir gera kaina, pirkau, esu patenkinta" ir pasirodo, kad pati paskalbusioji seimininke jos, kuri tikejosi, kad neitarsim

2. Ir melo Soy zinutej neizvelgiu. Nutylejima nebent. Nes, kiek atsimenu, kazkas klause, ar ji turi kazka bendro su tashe tashe. Buvo atsakyta, kad ji turi bendro- dvi rankines. O kad nepatikslino ar jas nusipirko, ar jas pasisiuvo, ar jas sukure, tai man visiskai suprantama
atvira reklama, kai būtent dėl to ir prisijungia forume. Tai matyt susiradus visas nario žinutes. Aišku būna, kad prisijungia, dalyvauja aktyviai forume ir kartais tarp kitko parašo vieną kitą reklaminę žinutę. Bet tai irgi reklama, nesvarbu ji brukama ar ne.
ta iššokanti apskritai manęs nedomina, nes ji užsakomoji, už ją mokami dideli pinigai ir tai visai nesusiję su nariais.
O moodring reklamą, aš vadinčiau nekalta. Galbūt ji pasinaudojo kažkiek forumu, kad pritraukt klienčių, bet tai darė nenaglai, tarp kitko užsimindama.
Tiesiog vieni nariai jaučia ribas reklamuodami, kiti ne. Tie kurie jaučia, tai labai protingi. Jų nepaimsi plikom rankom
Soy rašė, kad rankines pirko
nei ant vienos negrežiu danties. Abi šaunuolės. Tegu toliau kuria
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:42)
Bet Jus negalit but tuo 100proc. teisi

Arba as labai didele naivuole
gal nesupyksit, bet naivi