Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

Cia prie pilnati taip paranojiskai? bigsmile.gif Niekada neastimenu, kad moodring savo derinuose reklamuodavo rankines savo. Tik atvejus, jei kazkas klausia, is kur rankine. Tai ka reiktu atsakyt tokiu atveju? Kazka sumeluot ar kaip, kad reklama nesiskaitytu g.gif Tashe tashe velgi tas pats- ne vieno komentaro su uzuominom i reklama. Viena nariu, dedanciu derinius derinuku temoj dali drabuziu siuvasi pati, tai reiskia ir ji reklamuojasi jau? Mazu uzsakyma koki nusiust bigsmile.gif

Papildyta:
Beje, aciu uz nuoroda i Moodring bloga 4u.gif Pasigesdavau jos deriniu, bus kur akis paganyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 06 02, 21:54)
o as anskciau galvojau, kad tashe tashe gal yra butent moodring, nes lb man panasios rankiniu formos ir siaip idejos, pvz isorej minimalas, o viduj ryskus pamusalas smile.gif

aha, bet tikrai, žiauriai panašios į Moodring rankines.
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 06 03, 10:15)
aha, bet tikrai, žiauriai panašios į Moodring rankines.

Aha unsure.gif As taip pat katik perziurejau, na tikrai yra panasumu ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 02, 23:49)
Cia prie pilnati taip paranojiskai? bigsmile.gif Niekada neastimenu, kad moodring savo derinuose reklamuodavo rankines savo. Tik atvejus, jei kazkas klausia, is kur rankine. Tai ka reiktu atsakyt tokiu atveju? Kazka sumeluot ar kaip, kad reklama nesiskaitytu g.gif

jums irgi pilnatis paranojiškai tada tongue.gif aš juk nerašiau, kad specialiai reklamavos, bet juk rašė, kad siūna. Daugiau nereik jokios reklamos, ypač pamačius rankines deriniuose biggrin.gif ir tai tikrai nėra blogai, nebruko savo blog'o, nerašė, kiekvienoj žinutėj, kad va siūnu rankines, galiu ir jums pasiūt bigsmile.gif meluot negražu ir negarbinga schmoll.gif o Soy pamelavo, kad pirko rankines, o ne pati siuvo biggrin.gif bet iš dalies galima ją pateisint, nenorėjo savęs reklamuot, vėlgi atrodytų nei šiaip, nei taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 06 02, 22:36)
Siaip panos saunuoles,kad toki bizni susigalvojo,smagu,kad sekasdi,rankines grazios,bet kaina blink.gif ...Bet man asmeniskai labiau patinka Moondring rankines...o ji visai nesireklamuoja...

Na reklamuotis ir nesireklamuoti gali būti daugybė priežasčių. Kaip ir su gražinimu-negražinimu.
Jei tarkim rankdarbiuose mamos kažką gamina nelegaliai, tai ir apie grąžinimus kalbos negali būti smile.gif Bet jei viskas pardavinėjama vadovaujantis įstatymais, tai ir su grąžinimais viskas pagal įstatymus, net jei nutylėta smile.gif

Kai kūriau savo e-parduotuvytę ir diegėme mokejimai.lt sistemą, tai vienas iš reikalavimų buvo, kad būtų nurodytos grąžinimo sąlygos.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 03, 11:39)
1. jums irgi pilnatis paranojiškai tada  tongue.gif aš juk nerašiau, kad specialiai reklamavos, bet juk rašė, kad siūna. <...>
2. o Soy pamelavo, kad pirko rankines, o ne pati siuvo  biggrin.gif bet iš dalies galima ją pateisint, nenorėjo savęs reklamuot, vėlgi atrodytų  nei šiaip, nei taip  ax.gif

1. Na, man si zinute tai ganetinai griezta, ypac pirmas sakinys. Jusu nuomone, tai jos specialia ar nespecialiai, bet reklamavosi. As reklamos ne su zinburiu neizvelgiu. Matyt kitaip reklama isivaizduoju. Man speciali reklama yra ta, kuria matom issokancia SM, o nespeciali, tai tokia, kai buna postai- "zinokit radau tokia parduotuve, ten gera kokybe ir gera kaina, pirkau, esu patenkinta" ir pasirodo, kad pati paskalbusioji seimininke jos, kuri tikejosi, kad neitarsim smile.gif
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 23:09)
taip nesireklamuoja, kad apie jos rankines žinot biggrin.gif ji irgi savo laiku deriniuose kartas nuo karto numesdavo komentarą, kad rankines siuvas ir blog'e šiek tiek neakivaizdžios reklamos  smile.gif

2. Ir melo Soy zinutej neizvelgiu. Nutylejima nebent. Nes, kiek atsimenu, kazkas klause, ar ji turi kazka bendro su tashe tashe. Buvo atsakyta, kad ji turi bendro- dvi rankines. O kad nepatikslino ar jas nusipirko, ar jas pasisiuvo, ar jas sukure, tai man visiskai suprantama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 03 birželio 2012 - 11:17
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:15)
"zinokit radau tokia parduotuve, ten gera kokybe ir gera kaina, pirkau, esu patenkinta" ir pasirodo, kad pati paskalbusioji seimininke jos, kuri tikejosi, kad neitarsim smile.gif

čia yra atvira, buka ir naivi reklama, taip ne tik reklamuojamas vienas ar kitas produktas, parduotuvė ar kokios paslaugos ir pan., bet šitaip yra užsitikrinamas geresnis reitingavimas reklamuojamo dalyko (prekės, produkto, parduotuvės, firmos, internetinio adreso ir t.t.) google sistemoje mirksiukas.gif
žodžiu, sudėtingai gal parašiau, bet kas bent kiek šitą dalyką išmano ir žino su kuo tai valgoma - puikiai supras wink.gif
o užslėpta reklama (tokia, kokią naudoja ne tokie buki SM prisiregistravę ir komercinės naudos ieškantys asmenys, ir kurie žino, kad atbėgus ir pareklamavus kažką atvirai - tokie komentarai bus trinami lauk) yra būtent tokia, kurios jūs kaip tik ir neįžvelgėte wink.gif vadinasi labai gerai atidirbta taktika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 03, 12:35)
o užslėpta reklama (tokia, kokią naudoja ne tokie buki SM prisiregistravę ir komercinės naudos ieškantys asmenys, ir kurie žino, kad atbėgus ir pareklamavus kažką atvirai - tokie komentarai bus trinami lauk) yra būtent tokia, kurios jūs kaip tik ir neįžvelgėte wink.gif vadinasi labai gerai atidirbta taktika  smile.gif

Bet Jus negalit but tuo 100proc. teisi smile.gif Arba as labai didele naivuole smile.gif
Atsakyti
anyway Tashe tashe vis tiek faina biggrin.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 03 birželio 2012 - 12:06
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:42)
Bet Jus negalit but tuo 100proc. teisi smile.gif Arba as labai didele naivuole smile.gif

nea, aš nesiekiu nei įrodyti, nei paneigti būtent kas liečia šį konkretų atvejį mirksiukas.gif tai mano asmeninė nuomonė (ir iš dalies profesinis požiūris) sako, kad tai labai arti tiesos ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2012 06 03, 12:45)
šiaip ir keista, kad nei Soy forume nebeliko, nei jos postų šitoj temoj. jos reikalas

liko tik pacituoti postai mirksiukas.gif
tik jeigu jau reklamavosi (ar nesireklamavo) biggrin.gif nereikėjo daryti tokių dalykų, dėl kurių SM'o narės ir išrišo visą šį reikalą - minėtoji narė kone į kiekvieną post'ą siekė atkomentuoti, ginti tas rankines (kodėl kaina tokia, kitokia, kur pačiupinėti bus galima, pliuškės jos ar standžios ir t.t. ir pan.) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:15)
1. <...>Man speciali reklama yra ta, kuria matom issokancia SM, o nespeciali, tai tokia, kai buna postai- "zinokit radau tokia parduotuve, ten gera kokybe ir gera kaina, pirkau, esu patenkinta" ir pasirodo, kad pati paskalbusioji seimininke jos, kuri tikejosi, kad neitarsim smile.gif
2. Ir melo Soy zinutej neizvelgiu. Nutylejima nebent. Nes, kiek atsimenu, kazkas klause, ar ji turi kazka bendro su tashe tashe. Buvo atsakyta, kad ji turi bendro- dvi rankines. O kad nepatikslino ar jas nusipirko, ar jas pasisiuvo, ar jas sukure, tai man visiskai suprantama ax.gif

atvira reklama, kai būtent dėl to ir prisijungia forume. Tai matyt susiradus visas nario žinutes. Aišku būna, kad prisijungia, dalyvauja aktyviai forume ir kartais tarp kitko parašo vieną kitą reklaminę žinutę. Bet tai irgi reklama, nesvarbu ji brukama ar ne.
ta iššokanti apskritai manęs nedomina, nes ji užsakomoji, už ją mokami dideli pinigai ir tai visai nesusiję su nariais.
O moodring reklamą, aš vadinčiau nekalta. Galbūt ji pasinaudojo kažkiek forumu, kad pritraukt klienčių, bet tai darė nenaglai, tarp kitko užsimindama.
Tiesiog vieni nariai jaučia ribas reklamuodami, kiti ne. Tie kurie jaučia, tai labai protingi. Jų nepaimsi plikom rankom biggrin.gif
Soy rašė, kad rankines pirko smile.gif

nei ant vienos negrežiu danties. Abi šaunuolės. Tegu toliau kuria 4u.gif

QUOTE(zaRAza @ 2012 06 03, 12:42)

gal nesupyksit, bet naivi 4u.gif
Atsakyti
tai ar vertos sios rankines gyvenimo?
renkuosi spalvas ir neisirenku:) ir modeliukas.. hammmmm
http://www.facebook....7...e=3
http://www.facebook....3...e=3
taciau mane neramina vienas dalykas. labai megstu metaliukus ir auksiukus.. ar sitie dalykai ant siu rankiniu yra pigus ar aukstos kokybes??? smile.gif kas turi tasiuka gal ka pakomentuotu?
perskaiciau puse temos-o cia merginos tik pykstasi.
na merginos, turincios siuos tasiukus, gal kas ir foto kokia ides? ar likote patenkintos, tos kurios uzsisake? ar rankine tiktu moteriai su klasikiniu stiliumi, ar jos studenciokems tik? ir kaip- jos pliuskes ar ne? nes temoje nieko nesupratau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti