Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(kazinkokia @ 2012 09 12, 18:34)
As esu ant ju baisiai supykusi ir nepirksiu tashes is ju..
Parasiau i fb joms,kada ides nauju tashiu nuotrauku,nes po zadetuju dvieju savaiciu,taip ir nemaciau nauju foto.. Posta istryne (buvau ant sienos parasius) ,po keliu savaiciu jau tikrai uzsimaniau tos tashes,bet niekaip nenusprendziau kuria imt,taigi vel parasiau,kada bus nuotraukos.. vel buvo zinute istrinta..

Kaip keista, kad ištrynė postus, jei nieko blogo nerašėte. Kaip tik vakar ar tai šiandien mačiau įkėlė naujų foto į FB smile.gif
Gražios man jų tašės, tik pinigučių šiek tiek gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 12, 21:02)
Kaip keista, kad ištrynė postus, jei nieko blogo nerašėte. Kaip tik vakar ar tai šiandien mačiau įkėlė naujų foto į FB  smile.gif
Gražios man jų tašės, tik pinigučių šiek tiek gaila  biggrin.gif

vat butent,kad nieko blogo.. juk tik paklausiau,kada nauju Tashiu nuotraukos bus.. Kazkaip visai neprofesionaliai cia jos pasielge.. schmoll.gif
Atsakyti
Turiu rankine jau keli menesiai.. Viskas su ja liux, tik bendravimas merginu labai atbaido nuo nauju uzsakymu. Kompromisu nerasta, labai cia nesiplesiu, visas manosios rankines gamybos proceso derinimas man tikrai paliko karteli. Nemalonu ir tiek, ko paklausi, to negausi, kazkaip viskas super slapta, perdetai oficialu.
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2012 09 12, 23:47)
Turiu rankine jau keli menesiai.. Viskas su ja liux, tik bendravimas merginu labai atbaido nuo nauju uzsakymu. Kompromisu nerasta, labai cia nesiplesiu, visas manosios rankines gamybos proceso derinimas man tikrai paliko karteli. Nemalonu ir tiek, ko paklausi, to negausi, kazkaip viskas super slapta, perdetai oficialu.

nu dar graziau doh.gif O jus pleskites,pasakokit...Nes nesamone kazkokia,tiek pinigu praso..Verslas yra verslas,taip nesielgiama su klientu.Gerai,kad ant manes nepataike,butu jos taip nesiskaite bigsmile.gif Parduoda paprasto pasiuvimo rankine uz ryskiai perdeta kaina..As uz tokius pinigus jau geriau toliau pirksiu made in italy,cia tase geros odos ivairiausiu modeliu,ne masems skirtu firmu galima nusipirkti uz 60-80euru,tai man sirdis neleidzia moket 600 litu kazkokiom dviem ispuikusiom poniom,is salies,kur darbo jega kainuoja zymiai maziau ir mokesciai ir visa kita...
Atsakyti
Va ka reiskia kai versla pradeda zmones neturintys supratimo apie versla (nors neabojoju, kad jos mano turincios ta supratima).
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2012 09 13, 00:47)

gal tikrai issipleskit, nes as turiu visiskai kitokia patirti. Bendravimas labai patiko, malonios merginos, gavau nuolaidele kaip perkanti ne pirma karta bei pasiuvo greiciau, nes reikejo man jos kelionei tongue.gif Tad itikrai nesutinku, kad nesileidzia i kompromisus tongue.gif nebent jusu norai kakzokie nerealus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 rugsėjo 2012 - 07:33
QUOTE(kavamale @ 2012 09 13, 07:32)
gal tikrai issipleskit, nes as turiu visiskai kitokia patirti. Bendravimas labai patiko, malonios merginos, gavau nuolaidele kaip perkanti ne pirma karta bei pasiuvo greiciau, nes reikejo man jos kelionei  tongue.gif Tad itikrai nesutinku, kad nesileidzia i kompromisus  tongue.gif nebent jusu norai kakzokie nerealus buvo  biggrin.gif

Norai visiskai paprasti. Jums pasiseke, kad pasiuvo greiciau. As parasiau savo nuomone ir patirti, Jus visuose savo postuose giriat sia kompanija, taip, kad..
Parasiau, kad turejau kitokios patirties, kaip ir sakiau, rankinei priekaistu neturiu, kadangi as esu "tashiu" maniake, tikrai norejau ne vienos rankines is ju, bet mane stabdo vel rasyti laiska.
Tikrai nieko neatkalbineju, galbut cia man taip pasiseke.
Papildyta:
Man tiesiog noretusi normalaus zmogisko bendravimo, o jausmas toks lyg susirasineciau su banko vyr. direktorium
Atsakyti
Kas del bendravimo, tai labai netgi gali but, nes pamenu vienos is savininkiu bendravima forume, tai oi oi oi doh.gif Labai nemaloni pasirode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 09 12, 14:13)
blink.gif labai keista. Nes daug kas gyre, kad butent atrdoo laba kokybiskai. Nezinau kaip jas galima nunesioti, gera oda, nesibraizo, nesitrina.

ATRODO iki nesiojimo ir ATRODO po nesiojimo skirtingi dalykai. is patirties galiu pasakyt, kad nusipirkus geresnes kokybes brangesne odine rankine ji ilgai atrodys gerai, o tos salyginai pigios odines tikrai greit paranda prekine isvazda ir atrodo, lyg butu devetos metu metus...
Atsakyti
QUOTE(anet @ 2012 09 13, 15:14)
Kas del bendravimo, tai labai netgi gali but, nes pamenu vienos is savininkiu bendravima forume, tai oi oi oi doh.gif Labai nemaloni pasirode schmoll.gif

Prisimenu ir as nemalonu bendravima kitose temose (jei nesutapdavo nuomones). Nors paciai neteko bendrauti, nes nesinorejo veltis i beprasmius pykcius.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 09 13, 15:24)
ATRODO iki nesiojimo ir ATRODO po nesiojimo skirtingi dalykai. is patirties galiu pasakyt, kad nusipirkus geresnes kokybes brangesne odine rankine ji ilgai atrodys gerai, o tos salyginai pigios odines tikrai greit paranda prekine isvazda ir atrodo, lyg butu devetos metu metus...

nesupratau. Juk manoji nestovi po stiklu lentynoj, nesioju ir as ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2012 09 12, 19:34)
As esu ant ju baisiai supykusi ir nepirksiu tashes is ju..
Parasiau i fb joms,kada ides nauju tashiu nuotrauku,nes po zadetuju dvieju savaiciu,taip ir nemaciau nauju foto.. Posta istryne (buvau ant sienos parasius) ,po keliu savaiciu jau tikrai uzsimaniau tos tashes,bet niekaip nenusprendziau kuria imt,taigi vel parasiau,kada bus nuotraukos.. vel buvo zinute istrinta..

turbut istryne nes ant sienos paraset, ir gal visu isrtina nuo sienos, nes fb ant sienos tik tashe tashe ikelti pranesimai. Reikia matyt po nuotraukom rasyt, nes taip tai butu visa siena aprasineta klausimais ir patys tashe tashe pranesimai ir nuotraukos "pasimestu" komentaru ir klausimu gausoj.
Atsakyti