Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(~FSCG~ @ 2012 09 13, 08:09)
Va ka reiskia kai versla pradeda zmones neturintys supratimo apie versla (nors neabojoju, kad jos mano turincios ta supratima).

Gal tik nereikia,ponia..Uzaugau versle...Jeigu taip jau neapsimoketu,nevadintu Lietuvos daugelis uzsienieciu draugu,turinciu cia versla,taxu rojumi...Man uz tokia tase prasyti 600lt LT yra vagyste,ir cia yra tik mano nuomone,kurios niekam nepersu..Jeigu ponioms tiek kazkas moka,tai sveikinimai!Bet tai kam tada nesiskaityti su klientu,nemandagiai bendrauti?Gal mazochistai tie pirkejai,velnias juos zino,ne karo metas,pilna tu tasiu ir ju siuveju lt...turbut dabar madinga tureti rankine su uzrasu tashe tashe...O mados,kaip zinia,praeina...
Atsakyti
Na,as apie metus laiko galvoju apie ta tashe.. Ir anksciau joms buvau rasius,kainu klausus,odos paletes.. Ir atrase graziai ir greitai ir maloniai.. Bet va,labiau isgarsejo ir nusispjaut! Beje,gal ir istryne,del to,kad ant sienos rasiau,bet tai kaip suprast,kad mano drauge paklause ju to pacio emeile ir atsakymo negavo?!
Pritariu del dabartines kainos.. Neverta tikrai,nors ir grazios,bet vis tik perki "kate maise" smile.gif
Atsakyti
į temą, tai tašę atnešiojau, vasarą, vis dar patinka, vis dar graži ir gera ir vis dar ja džiaugiuos smile.gif
net parodysiu dar kartą biggrin.gif user posted image

delninej net vaiko batus per vestuves sutalpinau ir ji vis tiek gerai atrode cool.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel jus is vieno pasisakymo darote isvadas, jog bendrauja nemaloniai, nesiskaito? Nezinot situacijos, o jau teisiat, juolab, jog net buvo atsisakyta aiskinti kaip viskas buvo. As problemu neturejau, manau, daug cia tokiu atsirastu.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 09 13, 18:23)
nesuprantu, kodel jus is vieno pasisakymo darote isvadas, jog bendrauja nemaloniai, nesiskaito? Nezinot situacijos, o jau teisiat, juolab, jog net buvo atsisakyta aiskinti kaip viskas buvo. As problemu neturejau, manau, daug cia tokiu atsirastu.
niekas cia jokiu sprendimu nedaro,bet tu pagalvok,jeigu ju vietoj butum,kai konkurentu siteik daug pasaulyje yra,sikna asfalta reztum,kad klientui itiktum smile.gif tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 09 13, 16:58)
Gal tik nereikia,ponia..Uzaugau versle...<..>

seku temą realiai dėl nuomonių ir įspūdžių apie tashę tashę, bet šį kartą nebesusilaikiau - angelinka, tikrai paklausiu - wtf? apie ką šitas postas? Jūs gal biškį kažką klaidingai supratot ar kaip čia yra? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 09 13, 18:26)
seku temą realiai dėl nuomonių ir įspūdžių apie tashę tashę, bet šį kartą nebesusilaikiau - angelinka, tikrai paklausiu - wtf? apie ką šitas postas? Jūs gal biškį kažką klaidingai supratot ar kaip čia yra? mastau.gif

Matyt,kad klaidingai,nes as irgi is pradziu ne taip supratau,reikejo dar karta perskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 09 13, 18:26)

aš ir nesupratau apie ją čia ana, pradėjau rašyt ale mečiau, ir palikau tik kad bent koks postas į temos temą būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2012 09 12, 23:47)
Turiu rankine jau keli menesiai.. Viskas su ja liux, tik bendravimas merginu labai atbaido nuo nauju uzsakymu. Kompromisu nerasta, labai cia nesiplesiu, visas manosios rankines gamybos proceso derinimas man tikrai paliko karteli. Nemalonu ir tiek, ko paklausi, to negausi, kazkaip viskas super slapta, perdetai oficialu.

As is ju uzsisakiau jau antra rankine. Pirmaja nesioju nuo liepos menesio, vaizdas kolkas puikus, tikrai neprarado isvaizdos. Bendravimas man taip pat tiko kuo puikiausiai. Taip, atsakymai pakankamai oficialus, bet juk ne su padruzkem susirasinejam, tiesa?
Kai uzsisakiau pirmaja rankine, man jos reikejo siek tiek skubiau, pasiuvo dar netgi pries termina.
Dabar laukiu antrosios, jai, beje, pritaike nuolaida, bei bendravo tikrai maloniai.

Visiems neitiksi, be to, dirbant su klientais visada buna nepatenkintu.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 09 13, 19:26)

hello as tada jusu paklausiu,negi galvojat cia as is pasigyrimo pasakojuosi apie savo sugebejimus?Parasiau posta apie verla,o kazkas po juo parase zinute,ryskiai taikyta man,nors rasyta bendrai..I ja ir atsakiau..Nesikabinekit...
Atsakyti
Angelika,man atrodo,kad ne jums ta zinute buvo skita ir net ne apie jus,o apie Tashiu gamintojas smile.gif
Atsakyti
O kodel niekas nekalba, kad uz pvz LV stampovkini speedy, kurio tik rankenos is odos 1000+ baksu apiplesimas? blink.gif Daug dalyku neatitinka kainos. Bet kazkaip kitu temu pasipiktinimui neuzvesta ax.gif Taip, kaina palyginus su lietuviskom algom nera maza, bet ir savikaina su LT pramones "isvystymu" nemaza gaunasi ax.gif Taip, uz ta kaina as galiu isigyt kitokia kokybiska rankine, bet man malonu turet kazka lietuvisko, ranku darbo, mano taupyta ir laukta ax.gif Ir esu rami, kad tai netaps stampovke ir butent del kainos biggrin.gif Padarytu cia po 100Lt, tai savo kaime jau seniai antra tokia buciau sutikusi, o dabar nesutikau bigsmile.gif

Papildyta:
Tiesa, teko paciai siutis delnine is siukslyno (t.y. oda is atraizu, pamusalas is atraizu), tai medziagos ir darbai (uz kuriuos, beje, mokejau pigiau, nes turiu pazistamu) atsejo 70Lt. O jei dar pati visai siut nebuciau mokejusi, butu teke pas siuveja nest, kuri uz siuvima butu babkes paemus (nzn kiek, bet as be 100Lt nesiuciau)... Tai va savikaina skaiciuoju visa 170LT ir subadytas rankas, nes viska rankom beveik biggrin.gif O jei dar iskaiciuociau elektra..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 13 rugsėjo 2012 - 20:19