Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(kazinkokia @ 2012 09 13, 21:10)
Angelika,man atrodo,kad ne jums ta zinute buvo skita ir net ne apie jus,o apie Tashiu gamintojas smile.gif

o as manau,kad butent man,nes as uzvedziau tema apie versla..Bet whatever biggrin.gif

sodinenuotraukoje grazi tik jus ir tases splava..Pats modelis tai kaip pirkiniu maisiukas,o tos delnines tai man izymiu ir madingu modeliu kopijos...Mano nuomone...

Zarazalv moki uz varda...nelyginkit dvieju nesulyginamu dalyku...O kodel nestampovkes,juk modeliai visu beveik identiski,ten tik splava keiciasi...Jei noreciau isskirtines,tai eiciau pas kitas,galbut net is sio forumo,siuvejas,ir pati susikurciau savo modeli bigsmile.gif ..Ir esu tikra,kad man tai kainuotu zymiai maziau bigsmile.gif ..ir bendravimas butu kitoks biggrin.gif ...Ir aisku,ne paskutineje vietoje-Made in LT lotuliukas.gif Labai smagu skatinti made in lt,bet labai daznas bruozas lietuviams izulus manymas,kad jie vieninteliai ir geriausi...Ir uzsideti beveik pasauliniu brandu kainas..Ir dar isnagleti,kai po truputi pradeda sektis...Cia panasiai,kaip Palangos butu nuomininkai vasara,nesakykit,kad ne i tema,verslas visur verslas lotuliukas.gif

Bet kiekvienas renkasi savo,kam prabanga lv,kam tashe tashe,kam maximos maiselis...Sekimingo visoms savininkems nesiojimo,daugiau nerasysiu,tiesiog kartais lietuvis per kuklus zmogus,kad pasipriesintu,kai su juo nemandagiai elgiasi ir dar praso pinigu..dingstu is eterio ir temos,sorry uz sutrukdyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
angelinka, o jus asmeniskai bendravote, kad vis prikisate bendravima? nes kaip suprantu, tashes jusu nedomina, tad labai tuo abejoju. Tai is kur tokias isvadas darot ir taip drasiai kaltinat? is vieno pasisakymo?
Atsakyti
Angelinka, del vardo nesiginciju ax.gif Vardas, idirbis ir t.t. su laiku ateina, gal kazkada ir tashe bent jau litu tiek kainuos biggrin.gif Bet vardu as nesivaikau. Man arba grazu, arba ne. Jei grazu ir galiu- perku. Pasius kazka grazaus krepshas krepshas pirksiu ir is ju, kai saka, remiu tautieciu versla biggrin.gif
Stampovke turejau galvoje ne tai, kad vienetinis/nevienetinis, o tai, kad daznas ax.gif Nuo originalu iki paddielku, kiek pasauly speedy30 turinciu g.gif Belekiek smile.gif O situ nuo vasaros dar nesu "sutikus" biggrin.gif
Del bendravimo, tai net nezinau... su bendravimu man viskas normaliai, pakankamai oficialus, bet nepasakyciau, kad nemandagus, izulus ar saltas... Na, bet gal kazkam jei nepaklausia is kokios odytes Jums siuti tasyte ir koki uzsgimuka deti, jau yra nemandagus bendravimas (P.S. to netaikau mergaitei, kuri pasisake apie nemandagu bendravima) ax.gif
Daznas bruozas lietuviams stebetis- kaip jis drista? kaip jis galejo? Kaip izulu! O ko jau ne? Jei jau isdriso tiek uzsiprasyt, matyt, yra kas moka. Cia juk ne monopolija, todel pasirinkimo teise visuomet yra...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 09 13, 22:03)
Na, bet gal kazkam jei nepaklausia is kokios odytes Jums siuti tasyte ir koki uzsgimuka deti, jau yra nemandagus bendravimas (P.S. to netaikau mergaitei, kuri pasisake apie nemandagu bendravima) ax.gif

labai to the point mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 09 13, 22:09)
labai to the point  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif
bendravau su tashe tashe (ir toliau taip darysiu) - viskas aišku ir dalykiška, man tas tinka. tongue.gif
Atsakyti
O man sios rankines, kaip kazkuri nare issireiske, kaip pirkiniu maisai doh.gif Internetinese nuotraukose labai grazios, o realiai visiskai nepatinka... Maciau Vilniuje jau 4 tashe tashe rankines ir nei viena nepaliko ispudzio, tikrai.
Bet, kaip sakoma, del skonio nesigincijama, yra kam patinka ir yra kam ne smile.gif
As tik vieno dalyko nesuprantu, kodel prijauciancios sioms rankinems taip reaguoja i kritika? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 13 rugsėjo 2012 - 22:33
Na tai kaip suprast.. pries gera savaite mama rase laiska, paklause ar nebus nauju modeliuku, pasake, kad ne. Siandien ziurim facebook'e ikelti net 5 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(balbetka @ 2012 09 13, 22:31)
O man sios rankines, kaip kazkuri nare issireiske, kaip pirkiniu maisai  doh.gif  Internetinese nuotraukose labai grazios, o realiai visiskai nepatinka... Maciau Vilniuje jau 4 tashe tashe rankines ir nei viena nepaliko ispudzio, tikrai.
Bet, kaip sakoma, del skonio nesigincijama, yra kam patinka ir yra kam ne smile.gif
As tik vieno dalyko nesuprantu, kodel prijauciancios sioms rankinems taip reaguoja i kritika? g.gif

Vat ir as nesuprantu, man rankines asmeniskai labai labai wub.gif Yra keli modeliai, tie kaip Jus pavadinote "maisai", situ tikrai nepirkciau, tiesiog ne mano stilius. Labai susizavejau vyriska rankine, nereali.
O atsakiusioms del bendravimo su klientu, as tikrai nesikabineju del kiekvienos detales kuri derinama uzsakymo eigoje. Man nepatinka pats bendravimas ir kompromisu nebuvimas. Kam pagamino anksciau, sveikinu, nors ir labai prasiau, mano uzsakymo nepaankstino nei vienos dienos.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 09 13, 23:31)
O man sios rankines, kaip kazkuri nare issireiske, kaip pirkiniu maisai  doh.gif  Internetinese nuotraukose labai grazios, o realiai visiskai nepatinka... Maciau Vilniuje jau 4 tashe tashe rankines ir nei viena nepaliko ispudzio, tikrai.

nu tikrai,turbut kazkam suplojusiam tiek pinigeliu,labai skaudu girdeta,kad ju isvajotas daiktas vadinamas maisu ax.gif Dabar ziurineju,net geros odos FURLA rankine galima gauti uz 300-500lt...bet kazkam turbut labiau patinka bulviu maisai,del skonio nesigincijama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 14 rugsėjo 2012 - 01:41
QUOTE(angelinka @ 2012 09 13, 19:58)
Gal tik nereikia,ponia..Uzaugau versle...Jeigu taip jau neapsimoketu,nevadintu Lietuvos daugelis uzsienieciu draugu,turinciu cia versla,taxu rojumi...Man uz tokia tase prasyti 600lt LT yra vagyste,ir cia yra tik mano nuomone,kurios niekam nepersu..Jeigu ponioms tiek kazkas moka,tai sveikinimai!Bet tai kam tada nesiskaityti su klientu,nemandagiai bendrauti?Gal mazochistai tie pirkejai,velnias juos zino,ne karo metas,pilna tu tasiu ir ju siuveju lt...turbut dabar madinga tureti rankine su uzrasu tashe tashe...O mados,kaip zinia,praeina...

angelinka, ne jums as taikiau savo post'a, o tashe tashe. mirksiukas.gif Nereikia taip pykti is karto smile.gif As nezinau kiek jus zinot apie versla ir kur jus uzaugot, bet skaiciau apie tashe tashe kurejas zurnale Moteris ir cia nemazai neigiamu komentaru del bendravimo, be to prisimenu viena nare cia forume ir jos bendravimo stiliu, tai ir gavosi mano posta's. biggrin.gif

O rankines kai kurios grazios, jei kas padovanotu,tai nesiociau, bet pati nepirkciau nes man tie pvz. 600lt tai nei siokia tai tokia suma, geriau pasitaupyt ir i kokia stella mccartney "investuot". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 14 rugsėjo 2012 - 06:52
QUOTE(~FSCG~ @ 2012 09 14, 05:41)
angelinka, ne jums as taikiau savo post'a, o tashe tashe.  mirksiukas.gif Nereikia taip pykti is karto  smile.gif As nezinau kiek jus zinot apie versla ir kur jus uzaugot, bet skaiciau apie tashe tashe kurejas zurnale Moteris ir cia nemazai neigiamu komentaru del bendravimo, be to prisimenu viena nare cia forume ir jos bendravimo stiliu, tai ir gavosi mano posta's.  biggrin.gif

O rankines kai kurios grazios, jei kas padovanotu,tai nesiociau, bet pati nepirkciau nes man tie pvz. 600lt tai nei siokia tai tokia suma, geriau pasitaupyt ir i kokia stella mccartney "investuot".  biggrin.gif

Stella McCartney tik gumine gausit irnesakyk.gif . Geriau jau naturalios odos tashe tashe 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi užsakinėjau rankinę, man ir labai nepatiko bendravimas. Nu kažkokio ne tokio tikėjausi. schmoll.gif Su kita dizainere dėl rūbų siuvimo benrdauju, viskas kitaip atrodo bendrauji kaip visą gyvenimą pažįstant. Ir patars kas geriau kas ne. O čia jokio patarimo, nieko, tuščias kaip būtent kažkas rašė su kokiu direktoriumi, o ne dizaineriu bendravimas. Apie rankinę dar nieko nežinau nes dar laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 09 14, 09:07)
Stella McCartney tik gumine gausit irnesakyk.gif . Geriau jau naturalios odos tashe tashe  4u.gif

As odos stengiuos kuo maziau nesiot, tai man tiks ir Stella nail.gif biggrin.gif
Atsakyti