Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 22:18)

Jeigu metinis - ilga rankena paliksiu tamsiai melyna, jei lasisinis vidus - ilga rankena sakysiu greiciausiai, kad darytu tos pacios spalvos kaip rankine  g.gif
ACIU wub.gif

tokiu atveju TIK uz metini
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 19:58)
Merginos, prabalsuokit, bukit geros, neissirenku kokia uzsisakyt rankine...  doh.gif Kiti modeliai kazkaip neitin man, tik sie..

antroji man grazesne, nes labiau forma patinka, nera tokia kaip maisas. bet ten spalvas juk galima rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2012 04 24, 22:40)
antroji man grazesne, nes labiau forma patinka, nera tokia kaip maisas. bet ten spalvas juk galima rinktis.

grisciau nesutikti, man kaip tik antroji nepatinka, nes atrodo kaip maisas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 21:18)
Belieka pamusala issirinkti, siulo tamsiai melyna, bet as linkstu link siu, prabalsuokit metinis ar lasisiniswub.gif

Man atrodo, kad geriausiai tiks tamsiai mėlynas g.gif Ir praktiškiau, ir gražiai dera prie ryžos spalvytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2012 04 24, 23:09)
Man atrodo, kad geriausiai tiks tamsiai mėlynas g.gif Ir praktiškiau, ir gražiai dera prie ryžos spalvytės mirksiukas.gif

Kazkaip neidomiai tamsiai melynas vidus, nors sutinku, kad zymiai praktiskiau drinks_cheers.gif

Aciu merginos uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 23:35)
Kazkaip neidomiai tamsiai melynas vidus, nors sutinku, kad zymiai praktiskiau  drinks_cheers.gif

Aciu merginos uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš bandžiau įsivaizduoti Jūsų pasirinktas pamušalo spalvas. Na kažkaip prie tos ryžos spalvos nesižiūri man jos nors ir madingos spalvos, bet man jos gražiau atrodo prie šviesios rankinės kaip stilingas akcentas. Nežinau koks ten audinukų pasirinkimas, bet norėtusi tada bent jau margo, kurio pagrindas visgi būtų mėlynas. Čia mano kukli nuomonė blush2.gif Rankinė tikrai nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 20:18)
Aciu visoms, pasirinkau sia user posted image Nors dar maza abejone kirba, bet apsistojau ties sia...

Belieka pamusala issirinkti, siulo tamsiai melyna, bet as linkstu link siu, prabalsuokit metinis ar lasisiniswub.gif

user posted image user posted image

Jeigu metinis - ilga rankena paliksiu tamsiai melyna, jei lasisinis vidus - ilga rankena sakysiu greiciausiai, kad darytu tos pacios spalvos kaip rankine  g.gif
ACIU wub.gif

aš ir šią rankinę rinkčiaus drinks_cheers.gif

dėl pamušalo sutikčiau su Zyle7, mėlynos spalvos. Man asocijuojas su kažkada labai patikusiu Peugeot 406 coupe, mėlynos spalvos ir ryžos odos salonu biggrin.gif taaaip tas spalvų derinys patiko tongue.gif

Atsakyti
Pasirodykite, panelės, turinčios šias tašytes? Labai jau įdomu, kaip jos realiai atrodo ax.gif
Atsakyti
O realiai, tai fotkintos buitine muilinuke (arba telefonu), kur nors ne itin fotogeniskoje aplinkoje? smile.gif
Siaip taigi kaip suprantu, cia ikeltos nuotraukos ir yra realios, ar ne ? ax.gif
Atsakyti
Mačiau šiandien gyvai 2 tashe tashe rankines. viena šokoladinė su daugaus žydrumo spalvos rankenom, kita šokoladinė su samanų žalumo detalėm. Gyvai atrodo puikiai. Gaila, niekaip negaliu išsirinkti, kokios noriu biggrin.gif
Atsakyti
as tai lygiai taip pat manau, kad kas nors nemoksiskai nufotografaves sugadins visa vaizda puikiu rankiniu.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 26, 20:22)
O realiai, tai fotkintos buitine muilinuke (arba telefonu), kur nors ne itin fotogeniskoje aplinkoje? smile.gif
Siaip taigi kaip suprantu, cia ikeltos nuotraukos ir yra realios, ar ne ? ax.gif

realiai - tai atnešt realiai ir parodyt, leist pačiupinėt mirksiukas.gif nes bet kaip padaryta nuotrauka vis tiek bus ne realus parodymas.. hihihi.gif
Atsakyti