Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

kai snd siunciau uzklausa, gavau atsakyma ( neklausus konkreciai ) kad pamusalas yra irgi pasirenkamas, arba jei nepasirenkamas jie patys parenka savo nuoziura. Tai arba taip buvo visada arba dabar jau apsidraudimui naudoja toki parasyma
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 04 24, 16:33)
Kiek supratau, nepriėmė atgal...

tai ji nesake, kad nori grazinti, tai kokiu pagrindu turi priimti atgal, jei pats zmogus jos nenori grazinti g.gif
Atsakyti
Merginos, prabalsuokit, bukit geros, neissirenku kokia uzsisakyt rankine... doh.gif Kiti modeliai kazkaip neitin man, tik sie..

user posted image
user posted image

Pirmoji visais gyvenimo atvejais, bet taip nekyla ranka imti tokia tamsia kai vasara ant nosies.. o fantazijos lakios neturiu ir negaliu isivaizduot kitos spalvos pagal ju odu palete.... blush2.gif

Ar antroji labai nepraktiska? unsure.gif Ant zemes nededant ir pasaugant gal nieko? Tik kaip ta versta oda (jei ten tokia ir yra, gal tik foto taip atrodo g.gif ), kazin nuo kokiu dzinsu nenusidazytu iskart....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 24 balandžio 2012 - 19:00
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 19:58)
Merginos, prabalsuokit, bukit geros, neissirenku kokia uzsisakyt rankine...  doh.gif

kadangi as pati labai noriu pirmosios, tai balsuoju uz ja smile.gif
Atsakyti
man 1-oji 4u.gif nes pati ja kreizeju wub.gif
Atsakyti
Aš už pirmą thumbup.gif , manau, kad vasarą puikiai dėvėsit, ar realiai ji tamsi labai? Universalesnė ryža spalva nei tos antros. Antra tik vasarinė.
Atsakyti
Aš tai už abi lotuliukas.gif irgi neišsirinkčiau niekaip doh.gif bet jei jau žiūrint į viską, tai gal irgi už pirmąją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 04 24, 20:17)
Ne, neesu ir foto ne as, bet megztini toki turiu, bet ji turi puse sm'o biggrin.gif

Soy, ar ne jus turite mano antra ideta rankine? blush2.gif Laukciau labai komentaru kaip nesiojasi ax.gif

Aciu merginos uz balsus, laukiu daugiau, nes vis dar neapsisprendziau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 04 24, 18:58)
Merginos, prabalsuokit, bukit geros, neissirenku kokia uzsisakyt rankine...  doh.gif Kiti modeliai kazkaip neitin man, tik sie..

Sunku patart, abi nuostabios, pirma labiau rudeniui, antra - vasarai wub.gif
Atsakyti
as tikriausiai pirmaja rinkciaus, nes tiktu visiems sezonams, ko nepasakyciau apie sviesaja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 24 balandžio 2012 - 20:00
už pirmąją wub.gif
o aš kadanors žadu imt irgi, tik norėsiu nedaug pakoreguot spalvas ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms, pasirinkau sia user posted image Nors dar maza abejone kirba, bet apsistojau ties sia...

Belieka pamusala issirinkti, siulo tamsiai melyna, bet as linkstu link siu, prabalsuokit metinis ar lasisinis? wub.gif

user posted image user posted image

Jeigu metinis - ilga rankena paliksiu tamsiai melyna, jei lasisinis vidus - ilga rankena sakysiu greiciausiai, kad darytu tos pacios spalvos kaip rankine g.gif
ACIU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 24 balandžio 2012 - 20:19