QUOTE(elizieja @ 2012 05 05, 11:30)
Ačiū
Greičiausia ieškos kur perkelti, nes labai didelės išeitines kitaip turės mokėti
O jei mane atleistų būnant VPA ir aš įsidarbinčiau keliems mėnesiams į kitą darbovietę - ar man reikalingas nenutrūkstamas 12 mėn stažas?
Kad nesvarbu pertraukos stazui. Svarbu tik kad tas laikotarpis su pertrauka nepatektu i dekreto ar VPA pasalpos skaiciavimus.
Papildyta:
QUOTE(volia* @ 2012 05 05, 22:43)
O dabar gal ir man galite pagelbeti. Pries iseinant i dekreta noreciau dar isnaudoti kasmetines atostogas. O jos dabar kaip skaiciuotusi: tik iki dekreto nustatytos datos ar iki kol vaikutis gims?
Aciu.
jei gerai supratau, tai idomu, uz koki laikotarpi darbdavys skaiciuos atostogas?
Siaip darbdavys skaiciuoja uz laikotarpi nuo tam tikros datos (jei pilnai isnaudodavot anksciau visas atostogas, tai nuo isidarbinimo menesio ir dienos) iki tos dienos, kai iseinate i kasmetines atostogas. Siaip atostogos skaiciuojasi ir uz laikotarpi, kai esama dekrete, bet papildomu atostogu ,,avansu" reikia prasyt darbdavio, jei sutiks

.
O jeigu norit atostogu deka nusikelti isejima i dekreta, tai galima - Jolanciukas patikslino dar.