Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 10, 09:26)
Taip,nes jeigu butumete pries tai VPA ir jus atleistu,ir kai skaiciuotu ismoka antram,nors viena diena ieitu is ankstesniu VPA,tada gautumete viska,o dabar negausit,jeigu atleis is darbo,reikia darbdavio,kad isleistu i atostogas.

tai išvis nieko negaučiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 05 10, 08:14)
Sveikos merginos  4u.gif

Gal išmanančios galės atsakyti: jeigu mane atleidžia iš darbo kai aš laukiuosi, tarkim 2-3 mėn., stoju į darbo biržą ir ten stovėsiu iki pat gimdymo. Ar man priklausys visi mokami pinigai - išeinant į dekretą ir 2 metus vaiko auginimo atostogose?  4u.gif

nescios gi neturi teises atleist,pazyma is darktaro atneskit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Madmozela*: 10 gegužės 2012 - 10:11
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 05 10, 11:07)
nescios gi neturi teises atleis,pazyma is darktaro atneskit  ax.gif

tai kad vykdo reorganizaciją, mūsų skyriaus nebelieka ir darbo vietos nebelieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 05 10, 10:11)
tai kad vykdo reorganizaciją, mūsų skyriaus nebelieka ir darbo vietos nebelieka  verysad.gif

na nzn teisikai gal turi perkelt i kita skyriu ar kaip... g.gif reiktu gerai issiaikint mirksiukas.gif nes liksit be pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 05 10, 11:12)
na nzn teisikai gal turi perkelt i kita skyriu ar kaip... g.gif reiktu gerai issiaikint  mirksiukas.gif nes liksit be pinigu  doh.gif

kiek skaitinėjuos dabar internete, tai tikrai pateikus pažymą, kad ir reorganizuojama atleist negalėtų g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prašau padėkite verysad.gif Pildau per EGAS prašymą dėl dekretinių. Ir sustojau ties NPD taikymu. Ką man rinktis, jeigu neturiu dar vaikų (taikyti ar netaikyti man NPD):

PRAŠYMAS DĖL NEAPMOKESTINAMOJO PAJAMŲ DYDŽIO TAIKYMO
1. netaikyti man priklausančio neapmokestinamojo pajamų dydžio*(toliau – NPD) ?
2. taikyti nuo ..... iki ..... ?

Dėkoju.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 05 10, 12:42)
Sveikos  4u.gif
Prašau padėkite  verysad.gif  Pildau per EGAS prašymą dėl dekretinių. Ir sustojau ties NPD taikymu. Ką man rinktis, jeigu neturiu dar vaikų (taikyti ar netaikyti man NPD):

PRAŠYMAS DĖL NEAPMOKESTINAMOJO PAJAMŲ DYDŽIO TAIKYMO
1. netaikyti man priklausančio neapmokestinamojo pajamų dydžio*(toliau – NPD) ?
2. taikyti nuo ..... iki ..... ?

Dėkoju.. blush2.gif

Bent jau as rasiau,kad taikytu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 10, 11:45)
Bent jau as rasiau,kad taikytu.

O kokį terminą rašėte? Dekretinių? Ar priėmė tokį prašymą ir sumokėjo pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 05 10, 12:46)
O kokį terminą rašėte? Dekretinių? Ar priėmė tokį prašymą ir sumokėjo pinigėlius?

Jeigu motinystes pasalpa pildot,tai dekreto termina.Prieme ir sumokejo po 15 d.d
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 10, 11:48)
Jeigu motinystes pasalpa pildot,tai dekreto termina.Prieme ir sumokejo po 15 d.d

Pildau dėl dekretinių... Tai kokį terminą rašyti?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 05 10, 12:50)
Pildau dėl dekretinių... Tai kokį terminą rašyti?

DEKRETO.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 10, 11:51)

Labai labai Jums dėkoju hi.gif
Atsakyti