Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

QUOTE(Lauryta111 @ 2012 04 14, 13:06)
Sveiki !
Gal pasikartosiu, bet gal kas nors pirko bilietus per PLC Vilnius-New York-Vilnius (su persėdimu Kijeve) ?
Mane domintų, kokio ilgumo persėdimai ir kokie maždaug nuskridimo/parskridimo laikai ?
Klausiu čia, nes jau labai reikia bilietus pirkti, o kad susisiekčiau su PLC tektų laukt iki pirmadienio, o per kitas kompanijas bilietai kažkaip sparčiai brangt pradėjo ir persėdimų trukmė ilgėja.:/
Tai jūsų informacija labai praverstų ! smile.gif

Gal galesi parasyt,ka atrase PLC? Nes man irgi labai idomu..Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nemnemnem @ 2012 04 15, 13:19)
gal Rusijos pilieciams meksikoje yra bevizis rezimas, o LT dar kazkokie apribojimai gali buti ar tik dalinai bevizis rezimas.

Radau tokia informacija, greiciausiai cia reiskia kad rezimas bevizis smile.gif

Vizos: Lietuvos piliečiams Meksikos viza nereikalinga. Prieš atvykdami į Meksiką turite užpildyti turisto kortelę ir bagažo deklaracijos formą, kurios pateikiamos oro uoste arba lėktuve. Labai svarbu nepamesti tos formos, nes ji turi būti parodoma išvykstant iš šalies.

Bet zinoma geriau reikia klausti PLC, kurie tikrai zinos ir bus su siuo klausimu susidure nekarta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 16 balandžio 2012 - 08:51
QUOTE(automatica @ 2012 04 15, 18:34)
O kam ta neteistumo pažyma? Nieko apie ją nežinau, niekas nesakė, kad reikia...

Tai niekas ir nesake,kad tau jos reikia biggrin.gif Jos reikia man wink.gif
Atsakyti

As katik is ambasados. Eme kaires rankos 4 ar 3 pirstus, ir desines rankos tiek pat ir poto nyksciu abieju. KAzkas blogai buvo, kad liepe kakta pirmais priliest, ir poto vel ta ekrana liest :DDD O kodel susirupinot pirstu antspaudais?
[/quote]

Ojj tik neissigask! lotuliukas.gif Tau taip liepe daryti, nes negalejo nuimti pirsto anspaudo. Visa esme tame, kad pirstu poros isskyria skyscius, kuriu deka ir nuimami anspaudai. Kakta braukt reikejo, kad pirstai riebalais pasidengtu smile.gif Kitiems gali prasyt rankas patrint ir pan, kad sudrektu delnai ir nusiimtu grazus, ryskus anspaudeliai thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Divine_Intervention,2012 04 14, 21:58]
sveiki, ilgą laiką seku W&T temas šičia, db jau ir pati turiu kelis klausimėlius. dokus į plc nunešiau paskutinę dieną prieš deadline, tikiuos nereiks laukt iki gegužės vidurio kad į ambasadą eit...

As taip pat nunesiau paskutine diena, DS forma gryzo po maziau nei 2 sav thumbup.gif
Atsakyti

ar kas keliavot į Meksiką arba Kanadą? vizų kiek žinau nereik, bet įdomu ar buvo kas keliavo, ar apsimoka leist babkes ant lėktuvo bilietų ir pan smile.gif
[/quote]
praeitais metais teko keliaut į Kanadą, kadangi gyvenom netoli sienos. Jokių vizų nereikėjo, tik nepamiršk paso, ten gausi gražų antspaudą su klevo lapu wink.gif kadangi gyvenom pašonėj, daug pinigų neišleidom, keliavom automobiliu su vietiniais amerikiečiais, buvo tikrai fun smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat važiavau į Kanadą. Bet yra vienas niuansas. Įvažiuoti atgal į Ameriką galima kol nepasibaigė laikas, skirtas dirbti tenai. Tuo laikotarpiu jau po darbo nebebus galima įvažiuoti atgal į JAV (vizoj bus įrašyta iki kada leidžia dirbti ir iki kada galima būti Amerikoj). Nežinau, ar supratot... Gal taip pat yra su Meksika. Nežinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranoia @ 2012 04 17, 02:22)
Aš taip pat važiavau į Kanadą. Bet yra vienas niuansas. Įvažiuoti atgal į Ameriką galima kol nepasibaigė laikas, skirtas dirbti tenai. Tuo laikotarpiu jau po darbo nebebus galima įvažiuoti atgal į JAV (vizoj bus įrašyta iki kada leidžia dirbti ir iki kada galima būti Amerikoj). Nežinau, ar supratot... Gal taip pat yra su Meksika. Nežinau.  smile.gif

cia su visom salim taip. Jei isvaziuosit po darbo i kokia meksika, kanada, ar dar kur tai atgal neivaziuosit jau.
Atsakyti
Norėjau paklausti tų,kurie užsisakinėjo neteistumo pažymą internetu ir skubos tvarka.., tai va neleidžia užsakyti kol nėra apmokėta, o tokio kaip atskiro apmokėjimo lango neišmeta. sumokėjau paprastai, galvojau gal tada leist užsakyt,bet neleidžia. Tai gal žinot kaip išpręst šią problemą ir užsakyt?
Atsakyti
jėėėė, einu į ambasadą 8 d., pagaliau daug nežinomybės nebėra, galiu planuotis viską, nes ne Lietuvoj sėdžiu ir daug skraidymo/važinėjimo gaunasi. smile.gif taip palengvėjo dabar...
Atsakyti
Aš pagaliau gavau tą DS formą, viskas susitvarkė visgi per savaitę po gavimo iš ICEO žinios, kad kažkas negerai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali mane paprotinti, kaip USA yra su banko kortelemis? Ar ten naudingas ISIC? Dbr kaip tik mastau, imti man ta kortele ar ne? g.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kodėl daugelis imasi tas ISIC korteles jeigu jos bevertės. Kiek esu vykus į užsienį rodai kam nors jas ir išvis niekur negauni jokių nuolaidų. Dar nesu girdėjusi, jog kažkam pravertė, nebent vokietijoje važinėjant kažkokiu traukiniu blink.gif gal kiti papasakos geresnių atsiliepimų apie šią kortelę..
Atsakyti