QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 20, 12:48)
Mokytojai, kaip matau, labai stengiasi dirbti, tik, kiek suprantu, ne visi jie turi pakankamą išsilavinimą. Sunku rasti mokytoją pirmokams.
Man vienas dalykas labai kliūva šioje mokykloje- tai drausmės stoka.
Bet kadangi vis daugiau žmonių sužino apie šią mokyklą, visų norinčių į pirmą klasę niekaip nepriims...O paralelių klasių šioje mokyklopje neplanuojama daryti. Ir teisingai. Ši mokykla neturi būti panaši į fabriką.
Nedžiugina manęs tai, kad pakėlė mokestį už mokslą.
Man vienas dalykas labai kliūva šioje mokykloje- tai drausmės stoka.
Bet kadangi vis daugiau žmonių sužino apie šią mokyklą, visų norinčių į pirmą klasę niekaip nepriims...O paralelių klasių šioje mokyklopje neplanuojama daryti. Ir teisingai. Ši mokykla neturi būti panaši į fabriką.
Nedžiugina manęs tai, kad pakėlė mokestį už mokslą.
Pirmą kartą Šteinerio knygelė man pakliuvo senokai, išsyk susizavėjau ta filosofija. Leidau sau pasvajoti, kad mano vaikai lankytų tokio tipo mokyklą, bet tada, man rodos, dar ir nebuvo Valdorfo mokyklos. Deja, pirmąją dukrą leidau tik į standartinę mokyklą, kuri buvo arčiau namų. Pati Valdorfo mokykloje nebuvau, bet iš literatūros susidariau labai palankų poziūrį. Kazkodėl galvoju, kad jei būčiau turėjus gyvenime galimybę lankyti tokią mokyklą, po to nebūtų reikėję gyvenime tiek dirbti su savimi, skaityti tokių knygų, kaip ATGAUK PASITIKĖJIMĄ SAVIMI, RASK PUSIAUSVYRĄ ir daugelio panašios literatūros..
Gaila, kad vietų skaičius ribotas
Noriu pasakyt, kad tu, VAIZGANTE, šaunuolė