Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:38)
Pirkau aš per kosmetikos išparduotuvę, iš eslaudos. Tai gavosi pigiau, bet nepamenu jau kiek mokėjau.  g.gif  O sarmoj kažkas apie 80-90lt.

Brangus, rupūžė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:31)
jo pas mane full size. Šiaip aš rinkinių išvis nemėgstu, perku mieliau atskirus produktus, kadangi rinkiniuose būna tokių dalykų kurie liks nenaudojami. Pvz tas vidurinis leopardas, velniam jis reikalingas, man netinka riužava.  schmoll.gif  o aš praktiška moteriškė, perku tik tai kas naudojama.  biggrin.gif  tongue.gif

Tai kokia tu manai pas tave spalvyte ant skruostu? Irgi gi rozine siek tiek.. tai kur jau netinka biggrin.gif
Atsakyti
nu čia vos vos rožinė. Įsivaizduok kaip ta visai rožinė atrodytų. Prie rudų plaukų, rudų akių manau netinka schmoll.gif Blondinėms mėlynakėms nebent. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 23:02)
nu čia vos vos rožinė. Įsivaizduok kaip ta visai rožinė atrodytų. Prie rudų plaukų, rudų akių manau netinka schmoll.gif  Blondinėms mėlynakėms nebent. biggrin.gif

Blondinėms mėlynakėms ane? ax.gif

Jeigu rimtai ir į šito bronziko temą, turiu aš kažkokį atitikmenį, papigiai pirktą, bet tokio pačio 'rašto' smile.gif Ir švyti gražiai, tik gal daugiau rudumo nei rūžavumo turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:00)
negi kada video padaryt  g.gif  biggrin.gif retai kada po lakavimo reik taisyt  smile.gif

bigsmile.gif Galėtum padaryt, nes aš nesupratau kaip ten lakuoji prie mėnuliuko nuo savęs ir link savęs. Man, kaip ir Amber, čia aukštoji matematika. Aš lakuoju prie pat mėnuliuko odelių, tai gaunasi lygiai, bet po to reikia tvarkyti, nuvalyti keverzojimus.

QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:19)

įdėjau Lisos video, ten jai lakuoja tokia technika  tongue.gif

Kur? g.gif Nerandu ir nematau rolleyes.gif
Atsakyti
LISOS VIDEO (žiūrėti nuo 04:27)
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 06 26, 21:29)
kol kas, deja, nieko geresnio už tai neradau  mirksiukas.gif flomasteriai ir pan. to smulkumo neatstoja  smile.gif ir šiaip senas geras principas yra kaip ir pigesnis, nei įvairūs flomasteriai, ypač naudojant ryškų/tamsų nagų laką  smile.gif

Mane tai erzina kai vata ima veltis aplink nagu laka smile.gif Todel as tik uz flomasterius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 27, 09:14)

Ačiū 4u.gif Dabar viskas aišku. Bandysiu taip būtinai bigsmile.gif
Atsakyti
Balalaika, labai grazus skaistalai ir skruostukai. thumbup.gif
Atsakyti
China Glaze - Re-fresh mint

user posted image

Kreminės konsistencijos nagų lakas, labai gera pigmentacija. Labai graži, ryški mėtinė spalva. Puikiai užtenka dviejų sluoksnių, netepa dryžiais, labai patiko. Apskritai, China Glaze lakai vieni mano mėgstamiausių. Teptukai labai patogūs, nei per dideli, nei per maži, lengva nusilakuoti, viens du ir yra irnesakyk.gif
Atsakyti
grazu! rankos labai grazios ir nagai!
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 27, 22:50)
grazu! rankos labai grazios ir nagai!

Ačiū, malonu blush2.gif
Atsakyti