Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:00)
svarbiausia atremt tą ranką su kuria lakuoji į tvirtą pagrindą  smile.gif pamatytumėt, kaip aš nagus lakuojuos, ant lovos.. kojas sulenkiu, tarp kojų buteliuką įsistatau, ranka ant kojos padedu  doh.gif  biggrin.gif

haha, aš ir lovoj nagus lakuoju, ir ant kelėnio buteliuką pasistatau. Bet man ir avarijų atsitinka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 birželio 2012 - 21:07
QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:00)
Ok ok, nemušk tik  notworthy.gif  biggrin.gif pirmas teptuko padėjimas būna per nago centrą, ne prie pat krašto, dažniausiai uždedu tokį didelį lašą, kurio užteks visam nagui užlakuot. Antras stepas su teptuku lakuoju nuo nago vidurio šaknies iki galiuko. Trečias - su teptuko kraštu brėžiu palei mėnulį nuo savęs, palyginu su lakavimu ties viduriu, tada brėžiu su teptuko krašteliu palei kitą mėnulio pusę į save ir sulyginu su visu nagu, tik daug braukyt nereik, nes lakas ims veltis.. negi kada video padaryt  g.gif  biggrin.gif retai kada po lakavimo reik taisyt  smile.gif svarbiausia atremt tą ranką su kuria lakuoji į tvirtą pagrindą  smile.gif pamatytumėt, kaip aš nagus lakuojuos, ant lovos.. kojas sulenkiu, tarp kojų buteliuką įsistatau, ranka ant kojos padedu  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif omg.. reiks pasiskaityt kokius 5k, kad jau taip aisku butu.. ne, juokauju.. supratau.. as nu ner, kad labai kreivai nuvarau.. bet kai pasiziuriu kaip kitos lygiai nusilakuoja, tai nebunu patenkinta savo darbu biggrin.gif sakai tarp koju buteliuka isistatai.. rolleyes.gif nu cia jau reik sugebet.. smaikstuole.. cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei į temą, tai gal kam įdomu bus, fotografavau, kaip atrodo man labai patinkantis too faced pink leopard bronzantas. Patinka tiek švytėjimu savo, tiek spalva, nei per bronzinė, nei per ružava, tokia per vidurį. Bet jis sakyčiau gal netaupus, nes šiaip dekoratyvinės kosmetikos priemonės man naudojasi laaabai ilgai, o va šio jau matosi, kad panaudotas, nors turiu dar tik porą mėnesių.
Bet draugei tikrai rekomenduočiau smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 26, 22:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif omg.. reiks pasiskaityt kokius 5k, kad jau taip aisku butu.. ne, juokauju.. supratau.. as nu ner, kad labai kreivai nuvarau.. bet kai pasiziuriu kaip kitos lygiai nusilakuoja, tai nebunu patenkinta savo darbu  biggrin.gif sakai tarp koju buteliuka isistatai.. rolleyes.gif  nu cia jau reik sugebet.. smaikstuole..  cool.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tarp kelienių norėjau pasakyt laugh.gif
įdėjau Lisos video, ten jai lakuoja tokia technika tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:06)
haha, aš ir lovoj nagus lakuoju, ir ant kelėnio buteliuką pasistatau. Bet man ir avarijų atsitinka. doh.gif

lotuliukas.gif ne ne.. man tai turi but pagrindas tvirtas, didelis plotas.. patogiai.. nes tai ranka sudreba, tai isgasdina kas, tai nusiciaudau ar dar ka.. poto nespeciau laku pirkt lotuliukas.gif pala, tu ne tarp koju kaip Gisana, o ant kelieno pastatai? o cia jau aukstoji akrobatika biggrin.gif biggrin.gif o kas kiek lakus naguojat?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:19)
Jei į temą, tai gal kam įdomu bus, fotografavau, kaip atrodo man labai patinkantis too faced pink leopard bronzantas. Patinka tiek švytėjimu savo, tiek spalva, nei per bronzinė, nei per ružava, tokia per vidurį. Bet jis sakyčiau gal netaupus, nes šiaip dekoratyvinės kosmetikos priemonės man naudojasi laaabai ilgai, o va šio jau matosi, kad panaudotas, nors turiu dar tik porą mėnesių.
Bet draugei tikrai rekomenduočiau  smile.gif 

Kur paryškinta, tai labai nusišnekėta, tai aišku, kad įdomu bigsmile.gif
Labai gražiai atrodo skruostukas wub.gif viska,s užsimaniau šitų skaistalų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 06 26, 22:19)
lotuliukas.gif ne ne.. man tai turi but pagrindas tvirtas, didelis plotas.. patogiai.. nes tai ranka sudreba, tai isgasdina kas, tai nusiciaudau ar dar ka.. poto nespeciau laku pirkt lotuliukas.gif pala, tu ne tarp koju kaip Gisana, o ant kelieno pastatai? o cia jau aukstoji akrobatika  biggrin.gif  biggrin.gif o kas kiek lakus naguojat?

amber lakus turbūt lakuojas ant grinų, didelis tvirtas plotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi esu ne kartą išmetus buteliuką iš kelienių, biškį avarijų irgi buvę blush2.gif bet nieko biggrin.gif lakuok mažiausiai du kartus per savaitę ryškiu laku ir greit išmoksi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:19)
Bet draugei tikrai rekomenduočiau  smile.gif 

Pas tave full size jis ane? pas mane maziukas, ir todel kazkodel gaunas tokia daugiau bronzine spalva.. pas tave arba tiksliau ant taves grazesne gaunas g.gif seip tikrai graziai atrodo wub.gif yra toks rinkinukas sephoroj is 3 ju matei? bigsmile.gif
http://www.sephora.c...1?skuId=1361658
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 26, 22:19)
lotuliukas.gif ne ne.. man tai turi but pagrindas tvirtas, didelis plotas.. patogiai.. nes tai ranka sudreba, tai isgasdina kas, tai nusiciaudau ar dar ka.. poto nespeciau laku pirkt lotuliukas.gif pala, tu ne tarp koju kaip Gisana, o ant kelieno pastatai? o cia jau aukstoji akrobatika  biggrin.gif  biggrin.gif o kas kiek lakus naguojat?

ne, aš ant kelieno statau biggrin.gif Man taip patogiausiu, o naguoju lakus į savaitę ko gero 2k. O jei suu permatomu tai ir savaitę nenaguoju biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:23)
Kur paryškinta, tai labai nusišnekėta, tai aišku, kad įdomu  bigsmile.gif
Labai gražiai atrodo skruostukas  wub.gif viska,s užsimaniau šitų skaistalų  wub.gif

biggrin.gif pirma pasibandykit kokioj sarmoj. Bet tikrai puikus jis, verta norėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 26, 22:23)
amber lakus turbūt lakuojas ant grinų, didelis tvirtas plotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš irgi esu ne kartą išmetus buteliuką iš kelienių, biškį avarijų irgi buvę  blush2.gif bet nieko  biggrin.gif lakuok mažiausiai du kartus per savaitę ryškiu laku ir greit išmoksi  cool.gif

beee.gif zek kad tau tik lako to nepribegtu kur nereik lotuliukas.gif
va, yra ju sephoroj po viena, ir tie trio, kurie sorriukas, bet dabar no stock ir yra lietuvoj, as kur pirkau kosmetika.lt
http://www.kosmetika...der.html?lang=2
http://www.kosmetika...ard.html?lang=2
Papildyta:
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 26, 22:27)
ne, aš ant kelieno statau biggrin.gif Man taip patogiausiu, o naguoju lakus į savaitę ko gero 2k. O jei suu permatomu tai ir savaitę nenaguoju  biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif biggrin.gif biggrin.gif aha, pastebejot.. dar viskas veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 26, 22:26)
Pas tave full size jis ane? pas mane maziukas, ir todel kazkodel gaunas tokia daugiau bronzine spalva.. pas tave arba tiksliau ant taves grazesne gaunas  g.gif seip tikrai graziai atrodo wub.gif yra toks rinkinukas sephoroj is 3 ju matei?  bigsmile.gif

jo pas mane full size. Šiaip aš rinkinių išvis nemėgstu, perku mieliau atskirus produktus, kadangi rinkiniuose būna tokių dalykų kurie liks nenaudojami. Pvz tas vidurinis leopardas, velniam jis reikalingas, man netinka riužava. schmoll.gif o aš praktiška moteriškė, perku tik tai kas naudojama. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 birželio 2012 - 21:33
Balalaika, laabai gražu wub.gif kokia kaina to bronziko/blush'o? ax.gif
Atsakyti
Pirkau aš per kosmetikos išparduotuvę, iš eslaudos. Tai gavosi pigiau, bet nepamenu jau kiek mokėjau. g.gif O sarmoj kažkas apie 80-90lt.
Atsakyti