Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 09 27, 07:54)
Labai jums tinka  bigsmile.gif O kokia kaina?  ax.gif


Ačiū 4u.gif wub.gif
Kaina mūsų "kaimo" Douglase - 31 Eur. Šį gavau už 25 eur, pasinaudojus sukauptais bonusais, nuolaidomis... doh.gif
Atsakyti
Taigi- žadėti Artdeco lūpų lakas Dita Von Teese Nr. 37+ Catrice pieštukas Nr. 030 Berryson Ford.
Grupinė foto:
user posted image
Patepliota ant rankos:
user posted image
Turiu pasakyti, kad lakas labai varvantis, be peštuko jo nešioti negalima. Čia ant nušveistų lūpų ir be pieštuko - siaubas kažkoks.
user posted image
Čia foto ant manęs su pieštuku ir Clinique balzamu, kurį rodžiau vakar, be blico:
user posted image

user posted image
Čia su blicu
user posted image
Antakiai šukuoti su Catrice porele - Catrice Filler ir Catrice Designer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 27 rugsėjo 2013 - 10:09
QUOTE(Emidora @ 2013 09 24, 15:28)
YSL volupte 14 lupdazis  wub.gif  wub.gif

O Benefit Eraser paste cia maskuoklis?  Patinka? nors turetu, nes rezultatas superiskas  4u.gif

patinka maskavimas, bet mane erzina toks pink atspalvis jame (tas pats ir su 2numeriuku) mano odoje visai nera to ruzavumo ir jis man kliuna, todel naudoti galiu tik kai pudruoju veida kremine pudra kad susilygintu paakiu ir veido atspaviai nes be jos paakiai atrodo kazkokie rausvi biggrin.gif beje as ji kuri laika pardavinejau isparduotuvej bet db galvoju gal reiks subaigt paciai

Gisana, jusiskiai rouge volupte ir kiss kiss thumbup.gif Is kur pas Jus tiek kantrybes..as tai kad ir kaip noreciau net nieko neveikdama neprisiverciu bandyt ir fotkint, tik kai kur issiruosiu ir pasidazau tada nufotkinu biggrin.gif

In hell, Jums labai tinka spalva esanti paskutiniam poste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 27 rugsėjo 2013 - 13:20
Na pridesiu ir as, gal kam padesiu. Ispeju- esu paprasta panele, jokia ten makiazo meistre, todel prasau nesijuokti biggrin.gif 4u.gif Tiesa, is pradziu fotografuodama vis rasdavau klaidu, kad nelygiai pasidazau, bet nusprendziau nieko nekoreaguoti ir deti taip, kaip yra - kreivai, sleivai. Tegul tai buna man ir Jums pamoka, jog visada prie normalios sviesos dar reik su mazu veidrodziu pasitikrint ar tikrai viskas gerai, nes dirbtine sviesa labai pagrazina vaizda:)

1. L'OREAL Studio secrets makiazo pagrindas. Gerai, kad nepasidaviau pardavejos provokacijai pirkti prabangiu firmu gamini ir pasirinkau pati pigiausia, koki turejo. Apskritai bevertis pirkinys, antra karta tikrai nekartociau, nemaciau jokio skirtumo ar juo pasitepus ar ne - kiti irgi nemate. Kas dar nervino - gamini reikia isimti pirstu, tai pvz turint ilgesnius nagus prilenda visko po nagais..
user posted image

2. Dior NUDE skysta pudra. As labai myliu Chanel Vitalumiere, bet vis pavargstu nuo jos, tai norisi isbandyti kazka naujo. Is visko, ka esu bandziusi, vieninteli si Dior pudra mane tenkino labiausiai. Grisiu prie savo Vitalumieres vis tiek. Is esmes gera pudra, gerai issilaiko, vidutiniskai maskuoja. Bet labai tepli - dukryte kai myluoju, tai istepu drabuzelius ir siek tiek kemsa poras. Bendras vaizdas geras, oda atrodo graziai, turi tokio spindesio "is saves". Kas nebande - rekomenduoju.
user posted image
Pries ir Po pudros
user posted image

3. INGLOT antakiu seseliai. Turiu ir kelis antakiu piestukus, bet daug sunkiau jais naudotis. Piesimui naudoju kirstu kampu esanciais sereliais sepeteli (kazkoks piguska). Siaip esu patenkinta sita priemone, nes ji nebrangi ir gera. Nelabai tikiu, kad brangesnis, garsesnis brendas is mano antakiu galetu isspausti kazka daugiau. Issilaiko visa diena. Antra karta pirkti neprireiks, nes jauciu naudosiu visa gyvenima, ka toks kiekis.
user posted image

4. Golden Rose Sexy black blakstienu tusas. Pigu tusa paskutini karta naudojau dar mokykloj, kokioj 10 klasej. Nuo tada iki siol pirkdavau tik pacius prabangiausius chanel, Dior, dazniausiai Lancome Hypnoziu. Po paskutinio visiskai nevykusio pirkinio Lancome Doll eyes, supykau ir nusprendziau nusipirkti koki nors labai reklamuojama piguska. Taip mano kosmetineje atsidure sis stebuklas. Nu zinokit jo kaina 11Lt, bet visiems sitiems anksciau turetiems drasiai nuslosto nosi. Apimties duoda, ilgina, tik neriecia. Tikrai dziaugiuosi ji isigijusi. Sekanti karta dar suteiksiu sansa Armani eyes to kill ir jeigu nepatiks, tai daugiau jokiu brangiu - butinai draugausiu su situ. Minusai tokie, kad pakuote tikrai ne prabangi ir kuo daugiau tepi, tuo baisiau daros. Kitaip sakant jeigu jau siek tiek per daug patepei, tai sustok ir su tuo paciu sepeteliu nesukuot, nes bus blogiau:)
user posted image
Spekit, kuri padazyta
user posted image


Atsakyti
Avituke wub.gif wub.gif o tas tusas netrupa? netepa paakiu? kur pirkai? biggrin.gif
Atsakyti
netrupa tikrai, paakiu ar netepa nezinau. Galvoju g.gif na matai, mano labai prasti akiu konturu piestukai, tai nuo ju gal labiau pajuoduoja, tad sakyciau netvirta NE, netepa. Pirkau Kedainiu Droge, nes vilnietes viska jau isslave:) tuoj atidarys kas nors nauja tema, tai idesiu lupdaziu:)
Atsakyti
Oi, reikia pataisyti nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avituke: 27 rugsėjo 2013 - 21:47
TOLIAU.

1. Chanel COCO rouge lupu dazai. Turiu 3 spalvas ir nuosirdziai dziaugiuosi, kad pirko vyras, nes butu gaila pinigu. As dazausi su specialiu lupoms sepeteliu, nes jei tepti iskart, tai reikia tureti labai tobulai dregnas lupas. Jei bent biski issausejusios, iskart vienur pasitepa gausiau. Ant lupu dazai ziauriai jauciasi, o nusivalius jauciasi sioks toks issausejimas. Pigmentas geras, lupos buna ryskios. Antra karta nekartociau, nera tokie geri - geriau isbandyt, ka nors naujo.

07 Chalys spalva. Nu va labai gerai matosi, kaip prie dirbtines sviesos daziausi lupas, atrode viskas ok (pirma foto), o nuejus prie naturalios sviesos likau pakraupus kaip as cia taip galejau pasidazyt.. Gerai, kad i zmones nejau doh.gif
user posted image

39 Paradis spalva.
user posted image

61 bonheur spalva
user posted image

2. Avon ultra colour rich blizgesys bordeaux glow spalvos. Su Avon mano draugyste tokia, kad turiu tokia labai faina kolege, kuri vis man isiulo, ka nors pirkti is to katologo. Man nieks is ten netinka ir nepatinka, bet as tiesiog negaliu jai pasakyti ne. Tai del sventos ramybes nusiperku pigu blizgi ir palieka ramybeje kelis menesius. Ka cia apie ji dar pasakyt, kai nuotraukos kalba uz save.. Per ausis duoti tiems kurejams, kurie gamina tokius blizgius. Spalva atrodo nenaturaliai, lyg kvailai priklijuota. jauciasi lipnumas, i lupu griovelius subega didesnis dazu kiekis. BAISU. Niekada nekartociau.
user posted image

3. Chanel brillant levres lupu blizgesys. Sitas tai neabejotinai mano pats megstamiausias.. Net jeigu ir netycia nepataikysit spalvos, tai puikiai sueis kaip ziauriai geras lupu balzamas. Po jo mano lupos buna tokios dregnos, papustos. Spalvos tikrai labai grazios, tik jos labiau permatomos - jei pirksit melyna spalva, tai lupos igaus svelniai melyna atspalvi, o ne bus stipriai melynos. Kartosiu neabejotinai thumbup.gif
65 spalva. Raudona
user posted image

Rozine su blizguciais. Sita nepatiko spalva, nes dengiasi ne permatomu sluoksniu, o grynai kosyte ant lupu. Man isvis nesuprantama kaip kas nors perka nude spalvos blizgesius ar tokius vat rozinius, nes jie tikrai siaubingai atrodo..

user posted image

4. AVON glazewear sparkle. Pink lemonade spalva. Dar viena klaida, tik gal mazesne nei anoji.. Visa laime, kad as dekrete ir daugiau jokiu pirkiniu is katalogo greitu metu nebus. Siaip blizgesys kaip blizgesys, nieko mandro, bet jau geriau nei auksciau idetas. Man pasiseke pataikyti su spalva, nes nerezia akies, graziai pasiskirsto. Didziausias minusas - idienojus kazkaip keistai sitas blizgis paveikia lupas, kad susidaro tokia balta lupu plevele. Su kitais blizgiais to niekada nepastebejau g.gif
user posted image

5. Dior lip maximizer. 001 spalva - svelniai rozinis. Lupu blizgesys, kuris didina lupas. Uzsitepus jauciama tokia metine vesa, bent jau man tai atrodo, kad tikrai siek tiek padideja. Ant lupu ziauriai jauciasi ir toks gana riebokas, bet tas dilgciojimas tik prideda pasitikejimo savimi (cia panasiai kaip su svetimom blakstienom - jeigu jauti, reiskia, kad viskas OK). Pirkciau antra karta.
user posted image
Atsakyti
Avituke - labai labai ačiū už tokias puikiais apžvalgas! bigsmile.gif
Atsakyti
Avituke, kokia jus grazi bigsmile.gif wub.gif wub.gif labai aciu uz aprasymus, kad nepatingejot.. bet kaip keistai lupu produktai atrodo prie natur sviesos nufotkinti g.gif sorry uz kls, bet cia jusu naturalios lupos? Bet kuriuo atveju labai grazios.. jei ir ne naturalios, tai labai naturaliai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti