Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Gisana, spalva beveik identiškai mano mylimiesiems Chanel Ombre Ebloui šešėliams wub.gif nuostabi wub.gif
Atsakyti
Dėkui, moterys aciuks.gif hi.gif
Atsakyti
Matėte šį 'triuką' kaip padaryti matinius šešėlius ryškesniais mirksiukas.gif

Kai kas pabandysit, duokit žinot ar suveikė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 11 06, 01:28)
Matėte šį 'triuką' kaip padaryti matinius šešėlius ryškesniais  mirksiukas.gif

Kai kas pabandysit, duokit žinot ar suveikė  bigsmile.gif

Reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Man nerodo nuotraukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 06, 10:10)
Man nerodo nuotraukų  unsure.gif

Bandau aiškintis su domeno tiekėju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 06 lapkričio 2012 - 09:41
QUOTE(Gisana @ 2012 11 06, 10:41)
Bandau aiškintis su domeno tiekėju  smile.gif

Rodo bigsmile.gif Gražiai atrodo Revlon butter'is. turiu raudoną spalvą, tai nelabai ji man patinka. Bet kiek žiūriu kitas, tai fainos. Ir maybelline šešėlis gražiai atrodo, gaila, kad feelunique šitos spalvos nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 06, 11:56)
Rodo  bigsmile.gif Gražiai atrodo Revlon butter'is. turiu raudoną spalvą, tai nelabai ji man patinka. Bet kiek žiūriu kitas, tai fainos. Ir maybelline šešėlis gražiai atrodo, gaila, kad feelunique šitos spalvos nėra  ax.gif

Taip, jau viskas veikia thumbup.gif man kaip tik raudona fainiausia.. kitos netokios fainos smile.gif ir laikosi raudona tikrai gana ilgai ax.gif tai maybelline šešėlį iš kitur galima nusipirkt 4u.gif aš per tarpininkes pirkau.. aišku, kai buvo visokios nuolaidos ten biggrin.gif paskutinį kartą su 40 proc. pirkau smile.gif tai jis man apie 16lt gal gavos.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 06, 12:21)
Taip, jau viskas veikia  thumbup.gif man kaip tik raudona fainiausia.. kitos netokios fainos  smile.gif  ir laikosi raudona tikrai gana ilgai  ax.gif tai maybelline šešėlį iš kitur galima nusipirkt  4u.gif aš per tarpininkes pirkau.. aišku, kai buvo visokios nuolaidos ten  biggrin.gif paskutinį kartą su 40 proc. pirkau  smile.gif  tai jis man apie 16lt gal gavos.

O kokia pas tave? Pas mane cherry tart berods. Spalva man nelabai tinka ir reikia atsargiai tepti, nes spalva ryški, turi būti užtepta idealiai. Tyngiu aš per tarpininkes siųstis, bet teks ax.gif Gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
Gisana, gal jau išbandei Revlon tušą?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 11 06, 15:14)
Gisana, gal jau išbandei Revlon tušą?

Išbandžiau, kolkas jo nenaudosiu, kol neįsigysiu priemonės jam nuplaut, ėmiau vandeniui atsparų biggrin.gif noriu dar įsigyti paprastą smile.gif
Atsakyti
Dermstore Lip Quench
Lūpų balzamas, kuris drėkina, minkština lūpas, prideda joms šiek tiek atspalvio su blizgučiais. Sojų pupelių, alyvuogių ir migdolų aliejai pamaitina išsausėjusias lūpas. Šis balzamas man labai patiko, efektas jaučiamas tiesiog iš karto. Pasitepei ir lūpos labai greitai suminkštėja. O naudojant ilgainiui, jos tampa nebesausos, sudrėkintos ir gerai atrodo. Jį gavau dovanų prie Smartlash Eyelash Enhancer. Bet pilna kaina pati abejoju ar pirkčiau. Man toks pats nuostabus Nivea mėlynos pakuotės lūpų balzamas už 6 litus biggrin.gif

user posted image\

user posted image
Atsakyti