Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(*Aurora* @ 2012 11 20, 10:26)
rimmel lasting finish. Isbandziau ir likau prie sios pudros...

O apie kurią būtent kalbat? nes jų keletas rūšių yra:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 20, 12:15)
O apie kurią būtent kalbat? nes jų keletas rūšių yra:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Na cia kaip ir ''beveik'' tos pacios pudros, tik ta desneje jau 25 hour stay, nepastebejau, kad kazkuom skirtusi nuo 16 hour. Is pradziu pabandziau ta vidurine, o po to ta nauja atsirado ir senos jau kiek zinau nebegaminamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 11 20, 11:26)
Gisana, rasei apie revlon color stay pudryte, kad ji viena is geriausiu bandytu pudru  smile.gif Pati naudojau ja pora metu, kol perskaiciau, kad labai panasi i sia pudryte yra rimmel lasting finish. Isbandziau ir likau prie sios pudros, ja lengva gauti pas mus Lietuvoje, nereikia siustis kaip Relvon is kitu puslapiu ar per tarpininkes, o ir kaina laaaabai priimtina. Tai mano klausimukas butu ar nebandei sios pudrytes?  4u.gif

Nea, nebandžiau, bet dabar jau knieti pabandyti biggrin.gif kokia jos kaina parduotuvėse?
Atsakyti
Sleek Au Naturel

Sleek natūralių spalvų šešėlių paletė. Vieni geresnių kada nors bandytų šešėlių.
Visų pirma, ką galėčiau juose aptarti - tai pakuotė. Gavau šešėlius kartoninėje pakuotėje ir vis dar laikau joje visą laiką. Tiesiog gaila viduje esančios dėžutės, kad apsibraižys ir atrodys nebegražiai. Gražesnes produktų pakuotes mėgstu laikyti joms priklausančiose kartoninėse dėžutėse, nes kitaip man gaila - apsibraižys, nusitrins ir pan. Šešėlius vežiojausi ir vienur ir kitur, ir dariau draugėms makiažus, galvojau apsitrins kartonas, tačiau ne! Jis vis dar toks pats tvirtas ir man tai labai patinka.
Toliau būtų galima aptarti pačių šešėlių pakuotę - juodą matinę, su blizgiu užrašu "Sleek Make UP", dėžutę, kurioje surikiuoti patys šešėliai. Iš pradžių buvo sunku atidaryti dėžutę, vargau, tačiau tai yra toks dalykas, prie kurio reikia priprasti. Dabar su tuo nekyla visiškai jokių problemų. Be to, nukritusi pakuotė neatsidaro. Kelis kartus buvau išmetusi paletę, pakuotė neatsidarė, niekas nesulūžo ir net šešėliai nesubyrėjo, o jau tikėjausi blogiausio. Pakuotė su veidrodžiu ir dvipusiu ilgu šepetėliu, kurį atidėjau į šalį, nes kiekvienąkart man jis trukdydavo atidarant ir uždarant pakuotę. Viduje taip pat dar buvo permatoma plėvelė su šešėlių spalvų pavadinimais. Ją palikau ne tik dėl pavadinimų, bet ir dėl to, kad palieku tokias plėveles beveik visuose produktuose, kur ji būna. Su ja neišsitepa veidrodėlis, nepribyra produkto visur aplink.
Dabar apie pačias šešėlių spalvas. Paletę sudaro 12 spalvų - Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toats, Taupe, Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal ir Noir. Visos spalvos yra neutralios, natūralios, žemės spalvų. Keturios iš jų yra blizgios - tai Taupe, Conker, Moss ir Mineral Earth. Visos kitos yra matinės. Pigmentacija man labai patiko. Išties, spalvos gana gerai pigmentuotos, aišku, vienos mažiau, kitos daugiau. Juoda ypatingai pigmentuota, galbūt net geresnė už Urban Decay Naked2 paletėje esančią juodą. Nedidelis minusas, kad jie šiek tiek miltuoti ir pribyra darantis makiažą. Vis dėlto man tai nuostabūs šešėliai, galima padaryti skirtingus makiažus, su įvairiomis spalvomis galima pasidaryti tiek neutralų, dieninį, tiek smokey, ryškų, vakarinį makiažą. Spalva Bark man puikiai tinka antakiams, Regal akies raukšlei nuostabiai atrodo, Noir pravedimui virš blakstienų, o viršutines spalvos tinka visai voko daliai, na čia jau fantazijos reikalas biggrin.gif
Apibendrinant galiu pasakyti, kad paletė man patinka, naudoju praktiškai kasdien. O ir kaina yra nedidelė - apie 30 litų. Po 2,50 lito už vieną gražią, itin gerai pigmentuotą spalvą. Super thumbup.gif

user posted image
daugiau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 20 lapkričio 2012 - 16:24
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 16:22)
Sleek Au Naturel

Sleek natūralių spalvų šešėlių paletė. Vieni geresnių kada nors bandytų šešėlių.

Nu negaliu susilaikyti... nepatinka man sitas postas biggrin.gif galvojau vidutiniai seseliai, tokie kaip uz tokia kaina... o dabar man ju REIKIA biggrin.gif ir skubiai
O gal galetumet palyginti su Isadora palete matte chocolates
http://www.isadora.c...atte-chocolates
Ar kokybe panasi/ spalvos kartojasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blue_pixie: 20 lapkričio 2012 - 16:51
kokia liuks spalvu palete,visos naudojamos,nu super,labai ir as noriu,ir nebrangi.labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 14:22)
Sleek Au Naturel

tamstos aprašymai man patinka kuo toliau, tuo labiau. žinai, kodėl? nes jie kur kas išsamesni, nei patys pirmieji mirksiukas.gif

laukiu šios paletės. tikiuosi šią savaitę gauti bigsmile.gif
Atsakyti
Spėju Sleek tik iš užsienio siunčiatės, LT nėra?
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2012 11 20, 16:47)
Nu negaliu susilaikyti... nepatinka man sitas postas  biggrin.gif  galvojau vidutiniai seseliai, tokie kaip uz tokia kaina... o dabar man ju REIKIA  biggrin.gif ir skubiai

Nepanaši, Isadora minštučiai, nebyrantys kaip Sleek.
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2012 11 20, 17:47)
Nu negaliu susilaikyti... nepatinka man sitas postas  biggrin.gif  galvojau vidutiniai seseliai, tokie kaip uz tokia kaina... o dabar man ju REIKIA  biggrin.gif ir skubiai

Neturėjus ir nebandžius Isadora, taip kad palyginti negalėčiau 4u.gif

QUOTE(rentabili @ 2012 11 20, 17:51)
kokia liuks spalvu palete,visos naudojamos,nu super,labai ir as noriu,ir nebrangi.labai patiko wub.gif

Labai mėgiama ir mano thumbup.gif tikrai nesigailiu nusipirkus smile.gif

QUOTE(Almost @ 2012 11 20, 18:02)
tamstos aprašymai man patinka kuo toliau, tuo labiau. žinai, kodėl? nes jie kur kas išsamesni, nei patys pirmieji  mirksiukas.gif

laukiu šios paletės. tikiuosi šią savaitę gauti  bigsmile.gif

Šiandien tvarkiau puslapį, visus aprašymus žiūrėjau, tai pirmuose po vieną sakinį lotuliukas.gif o šiandien prisikaupiau daugiau parašyt rolleyes.gif nors ne apie visus turiu daug ką pasakyt, jeigu įspūdžio nepalieka, tai kažkaip ir nesirašo labai daug rolleyes.gif nėra apie ką tiesiog biggrin.gif aš ir Oh So Special gana seniai turiu, bet dar neturiu nuotraukų ant rankos biggrin.gif noriu dienos šviesoje daryti, o darbo dienom išeinu anksti, grįžtu jau sutemus doh.gif

QUOTE(Estela_ @ 2012 11 20, 19:17)
Spėju Sleek tik iš užsienio siunčiatės, LT nėra?

Yra LT, kažkokia mergina prekiauja, per google paieškokit 4u.gif aš iš jų oficialaus puslapio siunčiausi, iš pradžių į UK adresą, vėliau parsisiunčiau į LT adresą rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo, visoms dabar reikės šitos paletės lotuliukas.gif neslėpsiu, aš viena iš tų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 11 20, 20:27)
man atrodo, visoms dabar reikės šitos paletės  lotuliukas.gif  neslėpsiu, aš viena iš tų  bigsmile.gif

Bet nebūtinai visoms ji ir bus gera, gal netgi ir nusivils unsure.gif pažiūrėkit daugiau internete atsiliepimų, yra ir prastesnių..
Atsakyti