Sleek Au NaturelSleek natūralių spalvų šešėlių paletė. Vieni geresnių kada nors bandytų šešėlių.
Visų pirma, ką galėčiau juose aptarti - tai pakuotė. Gavau šešėlius kartoninėje pakuotėje ir vis dar laikau joje visą laiką. Tiesiog gaila viduje esančios dėžutės, kad apsibraižys ir atrodys nebegražiai. Gražesnes produktų pakuotes mėgstu laikyti joms priklausančiose kartoninėse dėžutėse, nes kitaip man gaila - apsibraižys, nusitrins ir pan. Šešėlius vežiojausi ir vienur ir kitur, ir dariau draugėms makiažus, galvojau apsitrins kartonas, tačiau ne! Jis vis dar toks pats tvirtas ir man tai labai patinka.
Toliau būtų galima aptarti pačių šešėlių pakuotę - juodą matinę, su blizgiu užrašu "Sleek Make UP", dėžutę, kurioje surikiuoti patys šešėliai. Iš pradžių buvo sunku atidaryti dėžutę, vargau, tačiau tai yra toks dalykas, prie kurio reikia priprasti. Dabar su tuo nekyla visiškai jokių problemų. Be to, nukritusi pakuotė neatsidaro. Kelis kartus buvau išmetusi paletę, pakuotė neatsidarė, niekas nesulūžo ir net šešėliai nesubyrėjo, o jau tikėjausi blogiausio. Pakuotė su veidrodžiu ir dvipusiu ilgu šepetėliu, kurį atidėjau į šalį, nes kiekvienąkart man jis trukdydavo atidarant ir uždarant pakuotę. Viduje taip pat dar buvo permatoma plėvelė su šešėlių spalvų pavadinimais. Ją palikau ne tik dėl pavadinimų, bet ir dėl to, kad palieku tokias plėveles beveik visuose produktuose, kur ji būna. Su ja neišsitepa veidrodėlis, nepribyra produkto visur aplink.
Dabar apie pačias šešėlių spalvas. Paletę sudaro 12 spalvų - Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toats, Taupe, Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal ir Noir. Visos spalvos yra neutralios, natūralios, žemės spalvų. Keturios iš jų yra blizgios - tai Taupe, Conker, Moss ir Mineral Earth. Visos kitos yra matinės. Pigmentacija man labai patiko. Išties, spalvos gana gerai pigmentuotos, aišku, vienos mažiau, kitos daugiau. Juoda ypatingai pigmentuota, galbūt net geresnė už Urban Decay Naked2 paletėje esančią juodą. Nedidelis minusas, kad jie šiek tiek miltuoti ir pribyra darantis makiažą. Vis dėlto man tai nuostabūs šešėliai, galima padaryti skirtingus makiažus, su įvairiomis spalvomis galima pasidaryti tiek neutralų, dieninį, tiek smokey, ryškų, vakarinį makiažą. Spalva Bark man puikiai tinka antakiams, Regal akies raukšlei nuostabiai atrodo, Noir pravedimui virš blakstienų, o viršutines spalvos tinka visai voko daliai, na čia jau fantazijos reikalas
Apibendrinant galiu pasakyti, kad paletė man patinka, naudoju praktiškai kasdien. O ir kaina yra nedidelė - apie 30 litų. Po 2,50 lito už vieną gražią, itin gerai pigmentuotą spalvą. Super
daugiau foto