Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

ysl rouge volupte 14
user posted image

benefit erase paste 03 (paakiai - paakiu kremas ir erase paste)
user posted image

Chanel levres scintilantes 46 praline
user posted image
Atsakyti
YSL volupte 14 lupdazis wub.gif wub.gif

O Benefit Eraser paste cia maskuoklis? Patinka? nors turetu, nes rezultatas superiskas 4u.gif
Atsakyti
mimi88, chanel ir ysl wub.gif

NYX Slide On Eye Pencil Golden Bronze
NYX Slide On bronzinis akių pieštukas. Brėžiasi lengvai, puikiai pigmentuotas, gerai laikosi (visą dieną). Galėčiau netgi juos prilyginti Urban Decay pieštukams Glide On Eye. Golden Broze spalva yra tikrai puiki ir tiks visiems akių atspalviams. Puikus pieštukas, norėčiau įsigyti ir kitų spalvų. Kaina taipogi labai gera, o ir dažnai galima rasti NYX kosmetikai nuolaidų įvairiuose internetiniuose puslapiuose.

user posted image

user posted image


Catrice Precision Lip Liner 48816 DA AB
Catrice raudonos spalvos lūpų pieštukas. Gerai pigmentuotas, lengvai brėžiasi, lūpų dažai ilgai išsilaiko, o ir kaina nėra didelė. Geras pirkinys smile.gif

user posted image

user posted image


Revlon Color Burst Lip Butter 095 Creme Brulee
Revlon Color Burst Lip Butter serijos lūpų dažai. Spalva yra kūno (nude), konsistencija ir pigmentacija geri. Kiti kūno spalvos lūpdažiai tarsi išblukina lūpas, o šis to nedaro, šiek tiek blizgus ir ant lūpų puikiai atrodo, gerai laikosi. Taipogi, dar jas drėkina. Viena mėgstamiausių šios serijos spalvų. Rekomenduoju!

user posted image

user posted image


Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner Black Ink 1
Bobbi Brown juodos spalvos gelinis akių pravedimas. Mėgstamiausias mano gelinis pravedimas. Labai pigmentuotas, išlieka visą dieną. Pravedimo tekstūra yra kreminė, lengva tepti, bet ne per minkšta. Turiu jį daugiau nei puse metų ir jo konsistencija visiškai nepakitusi.
Pravedimą naudoju su itin plonu šepetėliu (MAC 210). Rekomenduoju!

user posted image

user posted image


Yves Saint Laurent Rouge Volupte #26 Tender Peach
Yves Saint Laurent Rouge Volupte prabangiai kreminės persikinės spalvos lūpdažis. Jis neturi blizgių dalelių, tačiau turi subtilų švytėjimą/blizgesį. Kreminis, itin puikiai maitinantis, patepus lūpos iškart tampa švelnios ir minkštos. Lūpdažis gana riebus, lengvai tepasi, išlieka apie 2-3 valandas. Spalva labai graži, vasaros must-have.

user posted image

user posted image

Papildyta:
NYX Round Case Lipstick 628 Tea Rose
NYX rožinės spalvos lūpų dažai.
Pliusai:
* Spalva. Švelni rožinė, kuri suteikia veidui skaistumo, gyvumo;
* Pigmentacija. Lūpdažis gerai pigmentuotas, užtenka vieno perbraukimo per lūpas;
* Tekstūra kreminė, minkšta, lengvai tepasi;
* Kaina. Tik 4 doleriai smile.gif
Minusai:
* Neilgai laikosi;
* Kvapas ir skonis. Tai žudantis minusas (man). Dėl jo negaliu naudoti šio lūpdažio. Bet čia tik man vienai turbūt, nes kiek skaičiau atsiliepimų, tai visoms kvapas, skonis normalus. O man ne. Atrodo, kad muilo būčiau prisitepus ant lūpų...
Viskas su šiuo lūpdažiu būtų gerai, jeigu ne tas minusas dėl skonio ir kvapo.. Gaila.

user posted image

user posted image


MAC Eye Kohl Teddy
MAC rudas pieštukas su blizgiomis auksinėmis dalelėmis. Pieštuko spalva tamsi bronzinė. Gerai pigmentuotas, puikiai laikosi visą dieną. Gana minkštas, galima lengvai sklaidyti, bet ir ne per minkštas - neišplaukia per dieną, laikosi savo vietoje.
Šis pieštukas tinka visų atspalvių akims - rudoms, mėlynoms, pilkoms ir t.t. Blizgios dalelės nėra didelės, pieštuką galima naudoti ir dieniniam makiažui.
Taigi, pliusai:
* Spalva (tinka visų atspalvių odai ir akims);
* Pigmentacija;
* Laikymasis.
Minusai:
* Kaina. 16 dolerių. Nebūtų MAC smile.gif bandžiau ieškoti internete kažko panašaus iš kitų firmų, tačiau nepavyko. Kita vertus, šis pieštukas tikrai vertas tų pinigų.
Rekomenduoju jį turėti savo kosmetikos krepšelyje! smile.gif

user posted image

user posted image






Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
Yves Saint Laurent Rouge Volupte #11 Rose Culte
Yves Saint Laurent lūpdažis. Spalva NUOSTABI. Tarp rožinės ir violetinės. Beveik Fuschia, tik šiltesnio atspalvio. Pats lūpdažis yra puikiai pigmentuotas, gerai ir lengvai tepasi. Vienas mėgstamiausių. Rekomenduoju!

user posted image

user posted image



Revlon ColorBurst Lip Butter 040 Red Velvet
Dar vienas puikios konsistencijos ir pigmentacijos raudono vyno spalvos Revlon lūpdažis/lūpų sviestas. Konsistencija panaši kaip ir "Candy Apple" spalvos - drėkina lūpas ir lengvai brėžiasi.

user posted image

user posted image


Kanebo Sensai Fluid Finish Lasting Velvet
[IMG]Kanebo Sensai matiškumą suteikianti, vidutiniškai maskuojanti skysta pudra. Iš pirmo įspūdžio pudra pasirodė labai gera, patiko dengimasis. Tačiau ilgainiui ją naudojant, pabodo. Atrodė, kad ir neišlaiko visą dieną, spalva pasidarė kažkokia per geltona mano veidui. Apibendrinant, džiaugiuosi pabaigusi ir į jos vietą atkeliavo kita pudra, o šios, manau, daugiau nebekartosiu.

user posted image

user posted image



Papildyta:

Nars Orgasm Illuminator
Nars veido šviesintojas/skaistintojas. Jo spalva yra rožinė/persikinė su auksinėmis dalelėmis. Spalva nėra stipriai pigmentuota, spalva labai panaši į Nars Orgasm skaistalus, tačiau turi daugiau švytinčių dalelių. Produkto konsistencija yra skystis. Beje, konsistencija labai panaši į MAC - Strobe produktą, kurį aptarsiu vėlesniuose įrašuose. Šis odos skaistintojas lengvai sklaidosi, lengvas ir duoda odai subtilų švytėjimą. Koks bebūtų šis produktas geras, mano manymu, kaina jo yra per aukšta, o kiekis per didelis. Galėtų pagaminti dvigubai mažesnio kiekio pakuotę už atitinkamai dvigubai mažesnę kainą smile.gif šį produktą pirkau išparduotuvėje, kainavo nedaug, o tokio likučio tikrai užteks ilgam.

user posted image

user posted image


NYX Push-Up Bra For Eyebrow
NYX antakių dvipusis pieštukas. Viena pusė yra ruda - skirta antakiams dažyti. Šio pieštuko yra tik viena spalva - universali. Mano antakiams spalva tiko, tačiau vėlgi aš pasilieku prie labiau mėgstamų antakių šešėlių, su kuriais daug greičiau galima susitvarkyti antakius. O kita pieštuko pusė (šviesioji), man labai patiko. Spalva taipogi labai gera, gerai pigmentuotas, užtenka vieno perbrėžimo ir labai lengvai sklaidosi. Jį tepu po antakiu, vidiniuose akies kampučiuose ir šiek tiek išoriniuose. Tikrai kitaip akys atrodo. Kaip ir pavadinimas sako - push up smile.gif
Pakuotėje parodyta instrukcija, kaip susitvarkyti antakius; kur, kokią ir kaip dėti spalvą. Mano manymu, šis pieštukas vertas dėmesio dėl savo šviesiosios pusės. Bet kas mėgsta antakių pieštukus, manau, kad pamėgs ir dėl kitos, kadangi spalva, kaip teigia NYX, yra universali ir tinka daugumai.
Priešpaskutinėje nuotraukoje padaryta nuotrauka prieš ir po rudo pieštuko (ant antakio), paskutinėje - prieš ir po šviesaus pieštuko (po antakiu, vidiniame ir išoriniame akies kampučiuose).

user posted image

user posted image

user posted image


Guerlain KissKiss Gloss 820 Cherry Fizz
Guerlain KissKiss Gloss nuostabios vyšninės/rožinės spalvos lūpų blizgesys. Produktas pakuotėje atrodo ryškesnis, nei yra iš tikrųjų, turi blizgių dalelių, tai matyti nuotraukose, o paskutinė nuotrauka daryta su blykste. Ne per skysta ir ne per tiršta konsistencija leidžia produktui ant lūpų išsilaikyti apie 4 valandas. Blizgesio aplikatorius yra šepetėlis, patogu naudoti.
Visumoje blizgesys man nei patinka, nei nepatinka. Šis patinka taipogi dėl gražios spalvos ir ilgo laikymo, nepatinka dėl lipnumo (nors nėra labai lipnus) ir dėl kvapo.

user posted image

user posted image


Sleek Sunset Palette
Sleek šiltų atspalvių šešėlių paletė. Šešėlių pakuotė - juoda matinė, su blizgiu užrašu "Sleek Make UP", su veidrodžiu ir dvipusiu ilgu šepetėliu. Prieš tai aptartų dviejų Sleek palečių šešėlių spalvos turėjo pavadinimus, tačiau šios paletės šešėliai be pavadinimų. Paletę sudaro 12 spalvų - 11 blizgių ir viena matinė. Matinė spalva yra juoda. Ji ne taip gerai pigmenuota, kaip juoda iš Sleek palečių Oh So Special ar Au naturel. Dar vieną spalvą, kurią galėčiau išskirti - žydra. Kita dauguma spalvų yra bronzinės, auksinės, geltonos, oranžinės, vario, rožinės, slyvinės spalvos.
Visos spalvos yra puikiai pigmentuotos, tačiau gana miltinės - dažantis nemažai pribyra. Sklaidosi gerai.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad tai puiki paletė už puikią kainą. Spalvas (na, gal išskyrus, mėlyną) galima naudoti tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. Renkantis paletę internete, mane sužavėjo šios spalvos ir gavusi tikrai nenusivyliau, jos dar gražesnės ir ryškesnės realybėje. Visos spalvos paletėje tinka viena su kita, galima prigalvoti įvairių makiažo idėjų. Rekomenduoju!

user posted image

user posted image

Papildyta:

Guerlain KissKiss Gloss 864 Rose Sunset
Guerlain KissKiss Gloss rožinės/persikinės spalvos lūpų blizgesys. Produktas turi blizgių dalelių, tai matyti nuotraukose, o paskutinė nuotrauka daryta su blykste. Ne per skysta ir ne per tiršta konsistencija leidžia produktui ant lūpų išsilaikyti apie 4 valandas. Blizgesio aplikatorius yra šepetėlis, patogu naudoti.
Visumoje blizgesys man nei patinka, nei nepatinka. Patinka dėl gražios spalvos ir ilgo laikymo, nepatinka dėl lipnumo (nors nėra labai lipnus) ir dėl kvapo. Kvapas nėra blogas, kaip suprantu, tai visi Guerlain blizgiai turi tą kvapą, tačiau man jis ne prie širdies... ir ne prie nosies. biggrin.gif

user posted image

user posted image


Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks
Helena Rubinstein blakstienų tušas. Visų pirma akį labiausiai patraukia pakuotė – auksinės spalvos su juodomis gipiūro detalėmis. Detalės tikros – medžiaga priklijuota ant tušo pakuotės. Pats tušas labai nenustebino, iš jo tikėjausi daugiau. Iš pradžių labai nepatiko kaip dažė, nes darė „voro kojeles“, bet vėliau kiek apdžiuvo ir dažė gražiau. Visumoje tušui gal skirčiau 7/10, nes tikrai tikėjausi geresnio rezultato. Dar jo įsigijimas turi istoriją. Ne bet kur šį tušą ir gausi. Lietuvoje nėra, amazon.com kaina didelė. Radau ebay.de, tiksliai neprisimenu kainos. Žinau tik tiek, kad jį laimėjau aukcione ir tik vėliau supratau, kad pirkėjas priima pinigus tik pavedimu. Jokių Paypal. Tad už pavedimą dar reikėjo mokėti tai ir tušo kaina paaugo gerokai. Bet ir šiaip, už normalią kainą turbūt jo daugiau nepirkčiau. Sąlyginai brangus atsižvelgiant į kokybę, yra gražiau dažančių ir mažiau kainuojančių smile.gif

user posted image

user posted image


MAC Chromagraphic Pencil NC15/NW20
MAC minkštas kūno spalvos pieštukas. Tinkamas įvairiam naudojimui – mažoms dėmelėms ant veido maskuoti, akių vandens linijai brėžti, kad akys atrodytų didesnės, šviesesnės ir pan. Pieštukas labai kokybiškas, minkštas, lengvai brėžiasi, ilgia išlieka.

user posted image

user posted image


Nars Blush Seduction
Nars skaistalai. Būtent šią spalvą pirkau todėl, kad norėjau bordinės/vyno spalvos skaistalų. Spalva tikrai pasiteisino. Pigmentacija labai gera, net per daug - lengva padauginti. Užtenka nedidelio kiekio, tad ir kaina šiuo atveju nėra labai didelė, naudosiu turbūt visą gyvenimą juos. Spalva gili raudono vyno, turi šiek tiek vos matomo švytėjimo.
Lengvai skirstosi, tekstūra minkšta, lengva būtų paimti turbūt bet kokiu šepetėliu, net pačiu minkščiausiu. Išlieka ant skruostų labai ilgai.

user posted image

user posted image

Papildyta:

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour 109 Rouge Noir
Chanel tamsios bordinės spalvos lūpdažis. Lūpdažio pakuotė įdomi - jis atsidaro paspaudimu iš apačios. Pakuotė juodai auksinės spalvos, atrodo prabangiai.
Apibendrintai galiu pasakyti, kad tai pretenzingas lūpdažis. Pats pretenzingiausias iš visų mano turėtų, bandytų. Tobulam padengimui reikia tobulai drėgnų lūpų. Kadangi maniškės tokios nėra, dengiasi gana sunkiai ir paskirstyti yra labai sunku. Sausoms lūpoms ši spalva visiškai netiks, matysis spalvos ruožai. Toks lūpdažis reikalauja itin didelės lūpų priežiūros - lūpų šveitimo, drėkinimo. Lūpdažio pigmentacija puiki, spalva - taipogi. Nekasdieniniam naudojimui. Ypatingoms progoms.

user posted image

user posted image


thisWorks Perfect Look Skin Miracle
thisworks tonuotas drėkinantis veido kremas, suteikiantis veidui skaistumą. Kremas karamelinės spalvos, su žėručiais, kurie suteikia veidui natūralų įdegį ir skaistumą. Vitaminai C ir E mažina odos nelygumus, hialurono rūgštis užtikrina ilgalaikį drėkinima, kovoja su laisvaisiais radikalais. Galima naudoti ne tik kaip kremą, bet ir kaip makiažo pagrindą. Tinka visiems odos tipams ir atspalviams, neriebi tekstūra greitai įsigeria į odą.
Naudojimas: išspausti nedidelį kiekį ir švelniai rankomis ištepti veidą. Labai ilgai nesklaidyti, nes ims produktas rutuliotis smile.gif reikia dirbti greitai. Produktas man patinka, dažnai mėgstu naudoti vietoje pudros. Kvapas - karamelės smile.gif vienintelis minusas - kaina. Tačiau produktas labai skalsus, taupiai naudojasi ir ilgam užtenka.

user posted image

user posted image

user posted image


MAC Eye Shadow Satin Taupe
MAC Satin Taupe šešėlis akims. Vienas iš MAC „must have“ šešėlių. Minkštas, „kreminės“ tekstūros "taupe" (rudos/asfalto) spalvos šešėlis. Tekstūra – „frost“. Taipogi minkštas, pigmentacija labai gera, lengvai sklaidosi.

user posted image

user posted image

Papildyta:

MAC Eye Shadow Sushi Flower
MAC Sushi Flower šešėlis akims. Minkštas, „kreminės“ tekstūros rožinės spalvos matinis šešėlis. Tekstūra – satininis. Spalva nuostabi. Bet yra vienas didelis minusas. Gana sunku išgauti tą spalvą, labai sunku dėti ant voko, kad spalva būtų ryški, praktiškai neįmanoma, spalva vos vos ryški būna. Nuotraukose ši spalva tepta ties voko viduriu.

user posted image

user posted image

MAC Eye Shadow Brun
MAC Brun šešėlis akims. Minkštas, „kreminės“ tekstūros tamsiai rudos spalvos taipogi matinis šešėlis. Tekstūra – satininis. Taipogi minkštas, pigmentacija tiesiog fantastiška, lengvai sklaidosi. Spalva irgi „einama“ smile.gif Nuotraukose šis šešėlis teptas išoriniame akies kampe.

user posted image

user posted image

MAC Eye Shadow Vanilla
MAC Vanilla šešėlis akims. Minkštas, „kreminės“ tekstūros, šviesios kūno spalvos beveik matinis šešėlis. Turi velvetinį išbaigtumą. Labai minkštas, lengva dėti ir sklaidyti, pigmentacija puiki. Viena pagrindinių spalvų akių makiaže ir populiariausių tarp MAC gerbėjų. Nuotraukose šešėlis teptas vidiniame akies kampe.

user posted image

user posted image

Visų trijų šešėlių nuotrauka:
user posted image


Lancome Hypnose Star
Lancome Hypnose Star blakstienų tušas. Iš šio tušo taip pat tikėjausi daugiau. Ir šis tušas taip pat padžiuvęs ėmė geriau dažyti. Dabar jam jau duočiau 8/10. Blakstienas pailgina, pariečia, patankina.

user posted image

user posted image
Papildyta:

Giorgio Armani Waterproof Smooth Silk Eye Pencil 1
Giorgio Armani juodas akių pieštukas. Spalva gili, tamsi. Tekstūra minkšta ir kreminė, tačiau išlieka labai ilgai. Pigmentacija tiesiog fantastiška. Galėčiau jį įvardinti geriausiu iki šiol bandytu juodu pieštuku!

user posted image

user posted image


[b]Sleek High Shine Lip Gloss 746 A Touch Of Pink

Sleek High Shine lūpų rožinės spalvos lūpų blizgesys. Spalva pakuotėje atrodo ryškesnė, ant lūpų švelnesnė, labiau kūno spalvos. Produktas yra be blizgių dalelių. Išlieka ilgai, tačiau yra labai lipnus ir tas man ne itin patinka. Kaina labai gera.

user posted image

user posted image


MAC Mineralize Blush Warm Soul
MAC mineraliniai skaistalai. Nuostabus produktas, labai graži šilta bronzinė/persikinė spalva, suteikianti veidui sveiką švytėjimą ir įdegį. Turi blizgesio, gerai pigmentuoti. Pavadinimas labai tinka produktui smile.gif šie skaistalai tiks prie bet kokio makiažo bet kokiai progai.

user posted image

user posted image

user posted image

whew karsta.gif
Atsakyti
Gisana, nu ir pavarei, saunuole smile.gif
Labai grazi apzvalga, ryt per pc atidziai perziuresiu dar syki. isduok paslspti, kur papirkai Revlon ir Nyx priemones? Chanel labai patiko, turiu velvet matte 38 atspalvi, mano pagarba allure serijai. O Guerlain blizgiu kvapas man visai patinka biggrin.gif aciu uz apzvalga !
Atsakyti
Labas vakaras, 4u.gif
Norėjau paklausti ar Revlon Color Burst Lip Butter 095 Creme Brulee galima nusipirkti LT ar tik parsisiųsti galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 09 24, 23:09)
Gisana, nu ir pavarei, saunuole smile.gif
Labai grazi apzvalga, ryt per pc atidziai perziuresiu dar syki. isduok paslspti, kur papirkai Revlon ir Nyx priemones? Chanel labai patiko, turiu velvet matte 38 atspalvi, mano pagarba allure serijai. O Guerlain blizgiu kvapas man visai patinka biggrin.gif aciu uz apzvalga !

aciuks.gif Revlon perku dažniausiai drugstore.com, o NYX per ulta.com pirkau smile.gif čia abu per tarpininkes perku.. Reikės pagooglinti man tą velvet matte 38 bigsmile.gif Ačiū tau, kad skyrei dėmesio ir peržiūrėjai 4u.gif

QUOTE(nuomone84 @ 2013 09 24, 23:49)
Labas vakaras,  4u.gif
Norėjau paklausti ar Revlon Color Burst Lip Butter 095 Creme Brulee galima nusipirkti LT ar tik parsisiųsti galima?  blush2.gif

Tik parsisiųsti, LT niekas neprekiauja Revlon kosmetika schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dedu pažaidimą (ilgą, nes egzempliorius bais įnoringas papuolė) su Chanel Rouge Allure Matte Velvet Nr. 38 - kitaip pavadinčiau lūpų dažai suaugusioms. Sorry, kad veidelis mano be tinko, nu bet yra kaip yra.
Patys dažai -
user posted image
Atidarytas pavidalas - atsidaro paspaudus apačioje, jis iššoka -
user posted image
Prieš tepdama dažus, ant lūpų uždėjau štai tokio Clinique balzamo - jau baiginėju vieną vamzdelį, eisiu pirkti kito - be jo niekad neišsiverčiu, einamas ir dieną ir naktį - naudoju vakare...
user posted image
Rezultatas, kuris labai skirtingas nuo apšvietimo kampo ( unsure.gif ) - nesibaidom...
user posted image
Bendras vaizdZIAlis... Žinoma, prieš tai reikėjo bent jau akis nusipiešti ir nesidėti languotų baltinių doh.gif
user posted image
Čia be pieštuko. Laikosi gerai, pigmentas įsigeria į "mėsą". Po kokių 3 val pradeda nykti, pietus atlaikys. Matinė tekstūra ne kiek netraukia odos, jausmas tikrai komfortabilus. Patiko, bet ar pirksiu kitas spalvas - svarstytinas klausimas. Jei kainuotų pigiau - tikrai pirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 26 rugsėjo 2013 - 08:35
Labai graži moteris esat ir spalva puikiai tinka! Visgi pirmoj ar antroj foto spalva į save labiau panašesnė? Aš kažko tokio noriu, tik gal labiau burgundiškos g.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 09 26, 08:33)



Kaip dailiai Jums atrodo. wub.gif Netruksta nei akiu papiesimo, nei nieko kito. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 09 26, 10:34)
Labai graži moteris esat ir spalva puikiai tinka! Visgi pirmoj ar antroj foto spalva į save labiau panašesnė? Aš kažko tokio noriu, tik gal labiau burgundiškos g.gif



QUOTE(preta @ 2013 09 26, 11:13)
QUOTE(In hell @ 2013 09 26, 08:33)

Kaip dailiai Jums atrodo. wub.gif Netruksta nei akiu papiesimo, nei nieko kito. thumbup.gif

Ačiū, mergytės 4u.gif wub.gif Spalva tikrų tikriausia ten, kur visa mano povyza matosi - ji sodriai sodriai šiltai raudona. Jeigu norėtųsi labiau burgundiškos spalvos, rekomenduočiau 39 numeriuką, mėčiausi tarp šitų - rezultate paėmiau šviesesnį, bijodama atrodyti per ryškiai. La Soptueuse arba Nr. 39 - ir yra tas visai burgundiškas, kaip senas vynas. 40 jau eina į šaltą atspalvį ir turi avietinių gaidelių, kas nepatartina rausvaveidėms - dar labiau pabrėžtų šią veido savybę. Ryt palyginimui čia įdėsiu foto su Artdeco Dita von Teese lupų laku - ten spalva bus tamsesnė, nei Chanel Allure, bet vel ši šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 09 26, 09:33)
Jei kainuotų pigiau - tikrai pirkčiau.

Labai jums tinka bigsmile.gif O kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 27 rugsėjo 2013 - 07:55
in Hell, nuostabi spalva paskutinėj foto wub.gif

Prietarai, pabandyk MAC - Diva wub.gif
Atsakyti