Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Gisana kuris cia numeriukas Clinique Airbrush Concealer?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 09, 16:57)
nu super.. vakare viska isstudijuosiu kas ten kaip  bigsmile.gif saunuole..!! isivaikinkit mane ka.. as noriu tu visu maistu  lotuliukas.gif p.s jus svajoniu moteris man atrodo  blink.gif britva vairuojat, darot tokius maisto sedevrus ir taip graziai dazotes ir domites groziu.. tiesiog Svenciausioji trejybe  bigsmile.gif sorry uz OT, bet nesusilaikau  biggrin.gif

amber, na tu tai visada su originaliais komplimentais lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif labai malonu man flirt.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 05 09, 18:04)
Gisana kuris cia numeriukas Clinique Airbrush Concealer?

02 Medium 4u.gif
Atsakyti
Gisana, maciau naujus MAC lupdaziukus blush2.gif gal galima tiketis nuotraukyciu kaip atrodo ant lupu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 06 16, 21:08)
Gisana, maciau naujus MAC lupdaziukus  blush2.gif  gal galima tiketis nuotraukyciu kaip atrodo ant lupu?   4u.gif

Taip, jau padariau foto smile.gif ne tik lūpdažių bus hihihi.gif 4u.gif
beje, su Russian Red spalva tikrai dantys atrodo baltesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 16 birželio 2012 - 20:36
QUOTE(Gisana @ 2012 06 16, 21:35)
Taip, jau padariau foto  smile.gif  ne tik lūpdažių bus  hihihi.gif  4u.gif
beje, su Russian Red spalva tikrai dantys atrodo baltesni  biggrin.gif

Fainiai! lauksim fotoreportazo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
laukiam laukiam ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Essie - Ole Caliente
Essie nagų lakas. Norėtųsi geresnės pigmentacijos. Nuotraukoje du sluoksniai. Tik tris dienas atlaikė. Patogus šepetėlis.
Essie nagų lakai žavi tik savo spalvų įvairove, bet tikrai nepralenkia pigesnių lakų kokybe.
user posted image
Daugiau foto: http://ritute.lt/node/227
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 20, 10:50)
Essie nagų lakai žavi tik savo spalvų įvairove

drinks_cheers.gif spalvos tikrai nuostabios, bet laikymas neypatingas... Nors, labai didelių nusiskundimų jiems neturiu, nes kiti man nė dienos nesilaiko doh.gif Su Essie 3-4 tikrai išvaikštau.
Laaaabai skani spalva wub.gif bet nagiukai tavo dar gražesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 20, 12:03)
drinks_cheers.gif  spalvos tikrai nuostabios, bet laikymas neypatingas... Nors, labai didelių nusiskundimų jiems neturiu, nes kiti man nė dienos nesilaiko  doh.gif  Su Essie 3-4 tikrai išvaikštau.
Laaaabai skani spalva  wub.gif  bet nagiukai tavo dar gražesni  wub.gif

Ačiū ačiū 4u.gif
Dedu dar:

Essence Pure Mineral powder makeup

user posted image
Viena lengviausių mano turėtų pudrų (ELF high definition lengvesnė). Negana to, kad pigi, bet dar ir gera mineralinė pudra.
Labai gaila, bet ji išimta iš prekybos.
Daugiau..
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 22, 11:39)
Essence Pure Mineral powder makeup
Viena lengviausių mano turėtų pudrų (ELF high definition lengvesnė). Negana to, kad pigi, bet dar ir gera mineralinė pudra.
Labai gaila, bet ji išimta iš prekybos.
Daugiau..

Tai patiko, ane? Nežinau, ko ten pridėta, bet nieko geresnio už šitą pudrą nesu radusi. Matyt labai tinka mano odai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 26, 09:22)
Tai patiko, ane? Nežinau, ko ten pridėta, bet nieko geresnio už šitą pudrą nesu radusi. Matyt labai tinka mano odai  bigsmile.gif

Patiko, tik tas atspalvis man kiek per tamsus unsure.gif reik daugiau pasidegint biggrin.gif
Atsakyti
Gisana, tavo nagai kokie grazus . thumbup.gif wub.gif Pati taip dailiai nusilakuoji ? bigsmile.gif
Atsakyti