Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,

QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 15:57)
žmonės - mes turim laiptų sijas  yahoo.gif 

ką tik meistriukus išleidau ... gražu...  wub.gif

v.

Sveikinu thumbup.gif Lekiu žiūrėt.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 17:45)
o as norejau pasiteirauti ar pavyktu su jumis suderinti kad is PL, parveztumet buitine technika??  blush2.gif

KAip renkatės buitinę techniką? Kaip ir turiu kur rinktis - kaimynai importuoja, galėčiau pasiteirauti ar telefoną galiu tau duoti. Pati irgi noriu apie tai su jais pašnekėti, tik nerandu tam laiko.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 16:47)
ačiū  4u.gif
sijos neržaveika, įkelsiu į albumą

Aha tikrai gražu...... bigsmile.gif Oi ten lyg padažyta vienoj vietoje, gal lašas papuolė ant fotiko objektyvo.....

4u.gif
Atsakyti
Sporto salės sienelė - labai gerai smile.gif Pas mus kas nors tokio irgi būtinai bus, reikia dar tik susidėliot, ko konkrečiai noriu (nes ir laipiojimo sienos noriu, ir kopėčių, ir sienelės, visko reikia smile.gif)

Viliene, o kokios pas jus sienos, kad negalima tvirtint? g.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 15:47)
ačiū  4u.gif
sijos neržaveika, įkelsiu į albumą

ĖĖĖ, atsiminiau, taigi po myto buvo žadėtas ir man prisijungimas į albumą lotuliukas.gif Aš gi irgi noriu pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 19, 17:48)
KAip renkatės buitinę techniką? Kaip ir turiu kur rinktis - kaimynai importuoja, galėčiau pasiteirauti ar telefoną galiu tau duoti. Pati irgi noriu apie tai su jais pašnekėti, tik nerandu tam laiko.

Na prasedejau jau technikos forumuose, atrodo biski apsisvieciau ir issirinkau, is pradziu nieko nezinojau dabar si bei ta zinau ko noriu is tos tecnikos..

Issirinkau:
Saldytuvas SNAIGE Balta RF39SM-P10002
Saldiklis SNAIGE Ice Logic F 22SM
Dujine Kaitlente Allenzi BOS 6435 K
Indaplovė Bosch SMV 50E70 EU
Skalbianke INDESIT IWC 6105 (EU)

Orkaitė GORENJE BO 8730 AB
Orkaitė GORENJE BO 75 SYB

Del orkaiciu neapsiprendziu skiriasi tik tuo kad yra tas mesos termometras, nezinau ar man cia jo reikia..

Gali duoti kontakta uzklausiu..
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 04 19, 19:20)
Sporto salės sienelė - labai gerai smile.gif Pas mus kas nors tokio irgi būtinai bus, reikia dar tik susidėliot, ko konkrečiai noriu (nes ir laipiojimo sienos noriu, ir kopėčių, ir sienelės, visko reikia smile.gif)

Viliene, o kokios pas jus sienos, kad negalima tvirtint?  g.gif
ĖĖĖ, atsiminiau, taigi po myto buvo žadėtas ir man prisijungimas į albumą  lotuliukas.gif  Aš gi irgi noriu pažiūrėt smile.gif

mūsų sienos - liktiniai klojiniai, tvirtint galima, tik ilgi varžtai turi būti

v.
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 19:52)
Issirinkau:
Saldytuvas SNAIGE   Balta RF39SM-P10002
Saldiklis SNAIGE Ice Logic F 22SM

ar jūs tikra dėl snaigės.. blush2.gif aš jais nebetikiu, sutinku kad metai bėga ir jie tobulėja, bet nebetikiu..

v.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 19, 19:19)
Aha tikrai gražu...... bigsmile.gif  Oi ten lyg padažyta vienoj vietoje, gal lašas papuolė ant fotiko objektyvo.....

kur padažyta? blink.gif norit Vilienei ligą įvaryt???????? lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 19 balandžio 2012 - 19:12
džiugi diena, turim rekupą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 19:10)

ar jūs tikra dėl snaigės..  blush2.gif  aš jais nebetikiu, sutinku kad metai bėga ir jie tobulėja, bet nebetikiu..

v.

nu as kitokiu kaip neturejus, o visus kuriuos turejus SNAIGE kaip ir patenkinti.. ka zinau.. manau laikys, kur dings..
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 04 19, 19:12)
džiugi diena, turim rekupą  yahoo.gif

ir jus su tuo sveikinam! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 04 19, 20:12)
džiugi diena, turim rekupą  yahoo.gif

sveikinam - ot gera diena šiandien 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, o tai kaip vidu darot, samdot koki interjero dizaineri? Gal parekomenduotumet ka nors Kaune? Nagi...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 19 balandžio 2012 - 19:33
Kaip čia visiems sekasi smile.gif beveik pavydžiu, nes pasirodo jau nuo savaitės pradžios židinio kapsulė laukia manęs. O parsivešim tik kitą savaitę sad.gif aišku dar toli iki galutinio vaizdo. bet kad taip visi turi kuom džiaugtis tai ir aš paforsuosiu biggrin.gif
Kristinka, vyras grįš, tai užklausiu telefono. Nusprendėm kai kurias rozetes vis dėlto išlupti ir iš naujo įstatyti, kad nebūtų per giliai. Tai dabar knisasi ten... bus jiems bobų neklausyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 04 19, 20:32)
Klausykit, o tai kaip vidu darot, samdot koki interjero dizaineri? Gal parekomenduotumet ka nors Kaune? Nagi...?

nesamdėm, aš dizaineris cool.gif bet taip yra todėl, kad 1. gerai žinau ko noriu 2. turiu laiko "rinkt " namą iš dalelyčių 3. tai daryti patinka

v.
Atsakyti
Mes irgi tik snaigėm naudojamės smile.gif patenkinti. Čia iš tos serijos - viskas gerai, kol nežinai, kad gali būti geriau biggrin.gif O kas kituose šaldytuvuose yra geriau?
Atsakyti