Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,

QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 19, 20:38)
... bus jiems bobų neklausyti biggrin.gif

doh.gif nieko naujo

mane mūsų šaldytuvas snaigė norvavo dėl vandens bėgimo apačioj..ir pravalydavom, ir prapūsdavom - db išvis bėga, tiek bliūdai apačioj, indai daržovėms šlapi.

ar snaigė turi A++? man pvz labai reikia ledukų, reikia didesnės kameros, nors turiu ir šaldiklį, bet kai užsiperku mėsytės tai nors nusišauk kaip vietos trūkumas

aš buitinę išsirinkau siemens, labai ji man patikimai atrodo. miele kainos kosmonautų žmonoms doh.gif neįperku, bet skalbyklę ir džiovyklę vis tiek pirkau miele
v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 19 balandžio 2012 - 19:48
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 19, 20:40)
Mes irgi tik snaigėm naudojamės smile.gif patenkinti. Čia iš tos serijos - viskas gerai, kol nežinai, kad gali būti geriau biggrin.gif O kas kituose šaldytuvuose yra geriau?

aš dabar turiu snaigę, tai nestebuklai tikrai...yra gerokai kokybiškesnių, tas pats samsungas, o kainos panašios.
Mane įkalbėjo liebher, dėl energijos, tylaus veikimo ir tos nulinės zonos, kurią tikrą ir gerai atidirbtą turi tik liebheriai, ką ta zona daro, na pvz joje ant daržovių nesikaupia kondensatas...dabartiniam šaldytuve mane tai varo iš proto, bet ką išimi viskas bėga doh.gif

o su rekupu, tai chebryte kosmosas mums ten doh.gif kaip jį ten valdyt, ir išvis tas valdiklis, ten tų funkcijų visokių kurių nesuprantam...žodžiu dar nei arto neturėtas daiktas mokysimės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 20:45)
aš buitinę išsirinkau siemens, labai ji man patikimai atrodo. miele kainos kosmonautų žmonoms  doh.gif  neįperku, bet skalbyklę ir džiovyklę vis tiek pirkau miele
v.

aš irgi siemens ir skalbyklę miele, tik džiovyklę ėmiau siemens, nes džiovyklės analogas miele, o skalbiankė siemens miele neprilygsta nei pro kur, tai va laukiu ir šitų dabar, atveš sakėm kepsim be baldų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 19:45)
doh.gif   nieko naujo
mane mūsų šaldytuvas snaigė  norvavo dėl vandens bėgimo apačioj..ir pravalydavom, ir prapūsdavom - db išvis bėga, tiek bliūdai apačioj, indai daržovėms  šlapi.

ar snaigė turi A++? man pvz labai reikia ledukų, reikia didesnės kameros, nors turiu ir šaldiklį, bet kai užsiperku mėsytės tai nors nusišauk kaip vietos trūkumas

aš buitinę išsirinkau siemens, labai ji man patikimai atrodo. miele kainos kosmonautų žmonoms  doh.gif  neįperku, bet skalbyklę ir džiovyklę vis tiek pirkau miele
v.

Taip yra A++ sitas nurodytas mano modelis A++ ir pats didziausias tiek saldiklio tiek saldytuvo prasme.

nu nezinau del tu skalbiantiu moketi po 2000 ar net daugiau man kazkas nesuprantamo... Juk jokiu stebuklu nereikia tik sumakaluot rubus su vandneniu ir milteliais.. ir isgrezt fsio..

o dziovykles is vis nesuprantu paskirties, sitaip maloniai gaiviai kvepia rubai parnesti is lauko isdziovinti, nereik ne kvapikliu ne minkstikliu.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 balandžio 2012 - 19:58
dėl buitinės - patikrinkit kainas Laumartoje, ji yra Veiverių 151. ten geros kainos, galima derėtis, joje pirkau miele - nusiunčiau mošai kodus, ji pračekino pas save UK, sakė pagaminta Vokietijos rinkai. gavau garantinius, instrukcijas, viskas buvo originaliose pakuotėse. skalbyklė laukia savo laiko, džiovykle jau naudojuos - viskas puiku

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 20:45)
doh.gif  nieko naujo
mane mūsų šaldytuvas snaigė  norvavo dėl vandens bėgimo apačioj..ir pravalydavom, ir prapūsdavom - db išvis bėga, tiek bliūdai apačioj, indai daržovėms  šlapi.

v.

Mes irgi dvi Snaiges sunaudojom viskas gerai, nepatikdavo tik dėl ledo kamerose ir vieno motoras buvo nusprogęs . Šiaip geriausi šaldytuvai yra „LIEBHERR“ visi pardavėjai sako. biggrin.gif
jie labai man su dizainu buksuoja.
Naudojam AEG ELECTROLUX S86348KG1 bigsmile.gif tik dabar supratau, kad salotos gali būti supjaustytos, savaite, kai išimi atrodo, kad tik pjaustei. Dar pastebėjau, kad kamera butinai tik apačioja turi būti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 04 19, 20:57)

o dziovykles is vis nesuprantu paskirties, sitaip maloniai gaiviai kvepia rubai parnesti is lauko isdziovinti, nereik ne kvapikliu ne minkstikliu..  4u.gif  blush2.gif

mano daugyba paprasta - kiek metuose dienų kai lauke gali rūbus džiauti? pvz šis balandis? vaikai pas mane 2, todėl labai džiaugiuosi džiovykle. kai geras oras ir aš nešu į lauką, ypač patalyne 4u.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 20:17)
mano daugyba paprasta - kiek metuose dienų kai lauke gali rūbus džiauti? pvz šis balandis? vaikai pas mane 2, todėl labai džiaugiuosi džiovykle. kai geras oras ir aš nešu į lauką, ypač patalyne  4u.gif

v.

O lauke džiovinta nebūna medinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 19, 21:14)
Mes irgi dvi Snaiges sunaudojom viskas gerai, nepatikdavo tik dėl ledo kamerose ir vieno motoras buvo nusprogęs . Šiaip geriausi šaldytuvai yra  „LIEBHERR“ visi pardavėjai sako. biggrin.gif
jie labai man su dizainu buksuoja.
Naudojam  AEG ELECTROLUX S86348KG1  bigsmile.gif  tik dabar supratau, kad salotos gali būti supjaustytos, savaite, kai išimi atrodo, kad tik pjaustei. Dar pastebėjau, kad kamera butinai tik apačioja turi būti.  drinks_cheers.gif

man labai patiko Liebherr dizainas ir ypač durelių pritraukimas - fantastika. prieš daug metų svečiavausi pas draugę Vokietijoje, pas ją side by side... prisiekiau, kad kai tik galėsiu pirksiu šaldytuvą, kurio kamera šone - gerai, kad užteko tiek fėjų miltelių apkerėti MB jog ir jam jo prireikė rolleyes.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:11)
dėl buitinės  - patikrinkit kainas Laumartoje, ji yra Veiverių 151. ten geros kainos, galima derėtis, joje pirkau miele - nusiunčiau mošai kodus, ji pračekino pas save UK, sakė pagaminta Vokietijos rinkai. gavau garantinius, instrukcijas, viskas buvo originaliose pakuotėse. skalbyklė laukia savo laiko, džiovykle jau naudojuos - viskas puiku

v.

"Laumarta" importuoja daugeli zenklu..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 04 19, 21:18)
O lauke džiovinta nebūna medinė?  g.gif

manau priklauso nuo audinio ir oro, jei švelnus vėjelis, tai greit ir gaiviai prapučia. mediniai rūbai būna tik žiemą - pamenu mama parnešdavo medinių pastatomų drabužių iš balkono lotuliukas.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 04 19, 21:23)
"Laumarta" importuoja daugeli zenklu..
4u.gif

taip, mačiau ten daug siemens gaminių, bet jau buvau nusipirkusi, kainų nelyginau, kad širdis nesprogtų jei čia palei nosį pigiau blush2.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 19, 21:21)
man labai patiko Liebherr dizainas ir ypač durelių pritraukimas - fantastika. prieš daug metų svečiavausi pas draugę Vokietijoje, pas ją side by side... prisiekiau, kad kai tik galėsiu pirksiu šaldytuvą, kurio kamera šone  - gerai, kad užteko tiek fėjų miltelių apkerėti MB jog ir jam jo prireikė  rolleyes.gif

v.

Gal čia toks su dviem durimis, (kaip i spintą biggrin.gif ) nes kamera sone. biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
O man patiko saldytuvai kur dureles i abi puses atsidaro.. bet kaina.. ne mano kiseniai..
Atsakyti